secam 25.06.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Secam P.S. Wczoraj maksiowi urodziła się córeczka (przyrost naturalny idzie w górę) Serdeczne gratulacje dla Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 25.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dosia ! zbieraj siły i siebie i do domku ! Pewnie juz nogami przebierasz i masz w nosie tą pewność Nie no - Pawełek .... rewelacja i te ciemne włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie no - Pawełek .... rewelacja i te ciemne włoski Tiaaa , ciemne włoski , zastanawiam się po kim :D:D mama blondynka, tata blondyn (chyba że o czymś nie wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nooooooooo nieeee. Każdy noworodek ma praktycznie ciemne włoski. A może odziedziczył po któryś dziadkach. (to się dopiero okaże) więc na razie możesz żyć w błogiej nieświadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Tak tak trzymam sie wersji dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No i prawidłowo..... Ale kochany jest. Nie pamiętam kiedy moja córcia była taka maleńka (a to tylko 20 miesięcy temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Naprawdę śliczny! Gratuluję serdecznie takiego słodziaka - przystojniaka, fantastyczny! Pozdrowienia dla Was zostawiam i bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.06.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie no - Pawełek .... rewelacja i te ciemne włoski Tiaaa , ciemne włoski , zastanawiam się po kim :D:D mama blondynka, tata blondyn (chyba że o czymś nie wiem ) O, Secam, humor wrócił, znaczy się: wszystko na dobrej drodze! Nu, nu, Pawełku, nieładnie tak stękać tacie całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Secam Nastkę za córkę chciałeś, a za synową nie chcesz ? Bo widzę że ktoś mi się tutaj w kolejkę do przystojniaka ustawia.Super wieści o Dosi, trzymam kciuki żeby udało się na te imieninki wyjśc do domku. Ściskam Was mocniutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 25.06.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Secam Nastkę za córkę chciałeś, a za synową nie chcesz ? Bo widzę że ktoś mi się tutaj w kolejkę do przystojniaka ustawia. No patrz, masz rację przecież synowa to jak córka no dobra niech sam wybiera ja się nie wtrącam. A Nastusię proszę od wujka secama uściskać mam nadzieję że za jakiś czas ją zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 25.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nie no - Pawełek .... rewelacja i te ciemne włoski Tiaaa , ciemne włoski , zastanawiam się po kim :D:D mama blondynka, tata blondyn (chyba że o czymś nie wiem ) Jaka jest graniczna wartość włosów na cm2 gdzie już się nie jest "blondyn" tylko "łysy"? Nie żebym coś sugerował - tak pytam ... Ściskaj kol. Małżonkę i przychówek. A Pawełek marudził, bo tu Rajd Polski się zaczyna a on we Wrocku siedzi ... a tutaj Loeb, Hirvonen, Solberg x2 ... miód malina... W razie czego to codziennie na Eurosporcie relacja w nocy jest ... włączaj mu to się wyciszy Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 25.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cudowny jest i bardzo dorosły jak na swój wiek. Ciocia Agnieszka już nie może sie doczekać kiedy go przytuli. Grzesiu, ucałuj od nas Dośkę i chłopaków. Przesyłamy buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Pawelek jest taki slodziutki ,az sie boje ze sie zapatrze ,chociaz to chyba tak nie dziala . Bardzo sie ciesze,ze niedlugo wszyscy juz bedziecie razem w domku ,caly czas trzymam za Wasza Rodzinke kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nastkę uściskam jak wsatnei w nocy, bo teraz już śpi Ja też mam nadzieję że się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 26.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień doberek, kawkę zaparzyłam dla Grzesia i wszystkich, którzy tu zerkają. http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg I truskawki z ogródka przyniosłam. Świerze, słodziutkie i pachnące. http://www.strykowski.net/owoce/Aranzowane_zdjecia_owocowe_1543.jpg Miłego dnia wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Chetnie sie poczestuje Pysznosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.06.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Miałem mleczko do tej kawy ale ktoś mi wypoił Dzień dobry http://www.albumik.pl/albumy/secam/fasolka/4548713618399.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzień dobry. Ja się chętnie napiję kawusi bez mleczka. Pawełek tak ślicznie chłepce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.06.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja jak tak patrze na Pawełka i jak pomyśle że jeszcze mamusia go nie przytulała to znów WYPUŚĆCIE DOSIE !!!! Secam, no kiedy ta Dorotka wychodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.06.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja jak tak patrze na Pawełka i jak pomyśle że jeszcze mamusia go nie przytulała to znów WYPUŚĆCIE DOSIE !!!! Secam, no kiedy ta Dorotka wychodzi ??? Ostatnie wiesci że w poniedzałek - to nie tak żle wytzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts