Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

Secam

P.S. Wczoraj maksiowi urodziła się córeczka (przyrost naturalny idzie w górę)

Serdeczne gratulacje dla Maksia :D

serdecznie dziękuje!

jutro mała skończy tydzień... jak na razie to podręcznikowe dziecko... je, spi i kupkuje... i nawet pospać w nocy pozwala (tfuuu, tfuuu - odpukać w niemalowane, aby nie zapeszyć)

Sam porób był ekspresowy, byliśmy na sali porodowej około 50 minut, z czego ta druga faza porodu (czyli końcowa) trwała ... 8 minut :D

Życze dużo zdrówka dla synka i dla Dosi...

pozdrawiam

maksiu

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaszłam i ja pozdrowienia serdeczne zostawić i życzenia jak najszybszego powrotu do pełni sił dla Dosi. :D

Gratuluję serdecznie Wam szczęśliwego zakończenia drogi na świat dla maluszka. :D

Życzę samych słonecznych i szczęśliwych dni!!! :D :D :D

Dziekuję wszystkim za pozdrowienia :) mało czasu mam na pisanie bo że się tak wyrażę zap...... ierniczamy na 3 etaty :) i tylko w międzyczasie sobie czytnę co piszecie.

Dosia czuje się coraz lepiej , zaczyna coś o sprzątaniu przebąkiwać i mnie rozstawia po kątach czyli wszytko wraca pomalutku do normy ;) :D:D:D

[/i]

Dosia czuje się coraz lepiej , zaczyna coś o sprzątaniu przebąkiwać i mnie rozstawia po kątach czyli wszytko wraca pomalutku do normy ;) :D:D:D

No, to jak mowa o sprzątaniu to rzeczywiście znaczy się, że wszystko w porządku :D

Pozdrów Dosię i chłopaków.

Pawełek daje spać ?

Pawełek daje spać ?

dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje :):):) i tak całą noc

Wyszło mi z daje, nie daje całe 8 godzin snu... znaczy grzeczny Pawełek! :wink: :D Uściski dla Dosi i niech się jeszcze nie porywa do sprzątania... :roll: :D

MOI KOCHANI !!!!!

nie byłam wstanie wszystkiego przeczytać bo dużo tego jest i jest w tym wszystkim sporo emocji ale chciałam przede wszystkim podziękować tak wielu osobom za tak ogromne wsparcie, dobre serce i za życiodajną krew

łzy płynęły mi same kiedy czytałam ale i tak przeczyatłam tylko trochę bo nie nadaję sie na takie emocje, tym bardziej że ja tych 3 dni zaraz po porodzie nie pamiętam wcale a potem to obudziłam się "w piekle" ale zniosłam ból i całą resztę bo bardzo pragnęłam wrócić żeby być z moimi "chłopakami", żeby zobaczyc Pawełka

teraz dochodzę do siebie, walczę dalej i wiem że jeszcze trochę przede mną ale mam cichą nadzieję, że wytrzymam

jeszcze raz bardzo ale to bardzo dziękuję WSZYSTKIM O WIELKICH SERCACH

szczególnie dziękuję mężowi który dodawał mi wsparcia w tak trudnych chwilach życiowych

DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

więcej napiszę gdy będę silniejsza

Dosia, Secam - ostatnio rzadko przeglądam forum, więc dopiero przed chwilą dowiedziałam się o Waszej walce - cieszę się ogromnie, że zwyciężyliście i możecie cieszyć się sobą! :D

życzę Wam wiele wiele sił i miłości i mocno trzymam kciuki za wszelkie postępy całej Czwóreczki! :D

secamki, my bardzo rzadko na forum zaglądamy i dopiero dziś mój małż przeczytał co się u Was wydarzyło.. :(:(

żałuje że nie mogliśmy nic zrobić wtedy kiedy tego najbardziej potrzebowaliście :roll:

ale z całego serce życzymy Dosi żeby szybko wracała do zdrówka i sił, a całej Secamkowej rodzince gratulujemy cudownego, nowego, małego obywatela :)

PS.

Secam cmoknij od nas synka w czółko (dziś na dobranoc pewnie już nie da rady bo za późno... ale może jutro ...)

DOSIA - pomalutku do siebie dojdziesz, najgorsze już za Wami, Secam to dla mnie taki ojciec-bohater bo niewielu (chyba) ojców zdecydowałao by się na samotne przejęcie opieki nad takim maluszkiem. Wspaniałych masz mężczyzn.

Wszyscy tu wspierają Was mocno ale to chyba takie normalne na tym FORUM.

Ludzie bardzo się jednoczą w takich chwilach. i dobrze.

Trzymajcie się ciepło i cieszcie się sobą.

Buźka