maksiu 30.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Secam P.S. Wczoraj maksiowi urodziła się córeczka (przyrost naturalny idzie w górę) Serdeczne gratulacje dla Maksia serdecznie dziękuje! jutro mała skończy tydzień... jak na razie to podręcznikowe dziecko... je, spi i kupkuje... i nawet pospać w nocy pozwala (tfuuu, tfuuu - odpukać w niemalowane, aby nie zapeszyć) Sam porób był ekspresowy, byliśmy na sali porodowej około 50 minut, z czego ta druga faza porodu (czyli końcowa) trwała ... 8 minut Życze dużo zdrówka dla synka i dla Dosi... pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zaszłam i ja pozdrowienia serdeczne zostawić i życzenia jak najszybszego powrotu do pełni sił dla Dosi. Gratuluję serdecznie Wam szczęśliwego zakończenia drogi na świat dla maluszka. Życzę samych słonecznych i szczęśliwych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 serdeczne pozdrowienia dla rodzinki w kompecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.07.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dziekuję wszystkim za pozdrowienia mało czasu mam na pisanie bo że się tak wyrażę zap...... ierniczamy na 3 etaty i tylko w międzyczasie sobie czytnę co piszecie. Dosia czuje się coraz lepiej , zaczyna coś o sprzątaniu przebąkiwać i mnie rozstawia po kątach czyli wszytko wraca pomalutku do normy :D:D [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jakie sprzątanie DOSIAAA Secam, wybij jej to z głowy Fakt-taka reakcja oznacza powrót do zdroiai ...ale jeszcze nie pełnię zdrowia Jak dzieciaczki? Jak starszak przyjął maluszka w domu? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na sprzątanie jest czas, robota nie zając... Dosia - pomału pomału, zdążysz wszystko zrobić. Na razie odpoczywaj. Dzieciaczki ucałujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.07.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Starszy przyjął brata super , podaje smoczka, butelkę, krzyczy na mnie gdy mały za długo płacze a ja go nie uspokajam . Kontakt jak na razie mają fajny, rodzeństwo się sprawdza - polecam wszytkim jedynakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dosia czuje się coraz lepiej , zaczyna coś o sprzątaniu przebąkiwać i mnie rozstawia po kątach czyli wszytko wraca pomalutku do normy :D:D No, to jak mowa o sprzątaniu to rzeczywiście znaczy się, że wszystko w porządku Pozdrów Dosię i chłopaków. Pawełek daje spać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.07.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pawełek daje spać ? dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje :) i tak całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pawełek daje spać ? dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje > dwie godziny daje > godzinę nie daje :) i tak całą noc Wyszło mi z daje, nie daje całe 8 godzin snu... znaczy grzeczny Pawełek! Uściski dla Dosi i niech się jeszcze nie porywa do sprzątania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To prawie jak kierunkowskaz - działa, nie działa, działa, nie działa, działa, nie działa tylko Pawełek ma dłuższe okresy Eee, to więcej daje 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.07.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Obsługa Pawełka jest bardzo prosta > karmienie > kupka > spanie, tak było do wczoraj teraz nasze dzidzi załapało opcję noszenie p.s. w tajemnicy powiem że Dosia siadła do komputera i pisze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosia13 01.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 MOI KOCHANI !!!!!nie byłam wstanie wszystkiego przeczytać bo dużo tego jest i jest w tym wszystkim sporo emocji ale chciałam przede wszystkim podziękować tak wielu osobom za tak ogromne wsparcie, dobre serce i za życiodajną krew łzy płynęły mi same kiedy czytałam ale i tak przeczyatłam tylko trochę bo nie nadaję sie na takie emocje, tym bardziej że ja tych 3 dni zaraz po porodzie nie pamiętam wcale a potem to obudziłam się "w piekle" ale zniosłam ból i całą resztę bo bardzo pragnęłam wrócić żeby być z moimi "chłopakami", żeby zobaczyc Pawełkateraz dochodzę do siebie, walczę dalej i wiem że jeszcze trochę przede mną ale mam cichą nadzieję, że wytrzymamjeszcze raz bardzo ale to bardzo dziękuję WSZYSTKIM O WIELKICH SERCACHszczególnie dziękuję mężowi który dodawał mi wsparcia w tak trudnych chwilach życiowychDZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!więcej napiszę gdy będę silniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dosia, Ty jesteś jak ze stali, hartowanej Dasz radę, co masz nei dac. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dosienko kochana masz malo czasu do 25 lipca zeby sie napic na parapetowie u mnie dochodz do siebie szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.07.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Wytrzymasz, Twoje chłopaki na pewno pomogą a my ich wesprzemy. Duuużo zdrówka dla Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.07.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dosia, Secam - ostatnio rzadko przeglądam forum, więc dopiero przed chwilą dowiedziałam się o Waszej walce - cieszę się ogromnie, że zwyciężyliście i możecie cieszyć się sobą! życzę Wam wiele wiele sił i miłości i mocno trzymam kciuki za wszelkie postępy całej Czwóreczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dosiu - trzymaj się dzielnie i szybko zdrowiej, cytrynówka wygrana przez Secama na Was czeka, w końcu trzeba wypić Twoje zdrowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 secamki, my bardzo rzadko na forum zaglądamy i dopiero dziś mój małż przeczytał co się u Was wydarzyło.. :( żałuje że nie mogliśmy nic zrobić wtedy kiedy tego najbardziej potrzebowaliście ale z całego serce życzymy Dosi żeby szybko wracała do zdrówka i sił, a całej Secamkowej rodzince gratulujemy cudownego, nowego, małego obywatela PS. Secam cmoknij od nas synka w czółko (dziś na dobranoc pewnie już nie da rady bo za późno... ale może jutro ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 DOSIA - pomalutku do siebie dojdziesz, najgorsze już za Wami, Secam to dla mnie taki ojciec-bohater bo niewielu (chyba) ojców zdecydowałao by się na samotne przejęcie opieki nad takim maluszkiem. Wspaniałych masz mężczyzn. Wszyscy tu wspierają Was mocno ale to chyba takie normalne na tym FORUM.Ludzie bardzo się jednoczą w takich chwilach. i dobrze. Trzymajcie się ciepło i cieszcie się sobą. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts