smiejus 08.07.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Secam przepraszam że tak się wcinam się w wasze komentarze ja rozpakowałam się rok temu prawie zgodnie z planem. Za 3 tygodnie moje maluchy kończą roczek (hihi ... nie wiem czy wiesz że ja wtedy miałam dwa skarby w brzuszku ). Mamy chłopca i dziewczynkę, czyli plan wykonany... teraz tylko trzeba wrócić do spraw budowlanych i powoli cywilizować nasz dom (na ten rok w planach podjazd i posadzenie roślinek ... ale poczekam jeszcze troszkę aż przestanie padać, bo na razie to wszystko pływa) tak nas na forum dawno nie było że miło że ktoś jeszcze pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.07.2009 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Na dziadka musisz trochę popracować ( tak powiedział Michał), to już my prędzej dziadkami zostaniemy - jak się Kasiowa postara To się faktycznie musicie śpieszyć Kasiowa mieszkanie dostała - to ho ho Proponuję od razu domek budując przystosować pod niemowlaki - jakieś lamperie niezmywalne na ścianach , barierki na schodach i takie tam ..... Ty, czekaj czeka .... ale Wy po ślubie dopiero ...... to kto to wie, może nie Kasiowa będzie pierwsza może ona rodzeństwo będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.07.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Secamiki, uściski dla was! Zdjęcia boskie i jaki silny twój syncio, głowę tak wysoko trzyma (no może przez sekundę czy dwie, tacie do zdjęcia, ale trzyma ) Cześć Dorotko uściski dla Was i maluszków Skubaniec jest w ogóle wielki i silny (nie wiem po kim - żona mówią że po ojcu, kowalu ze wsi obok ) a główkę trzyma dobrych kilkanaście sekund i uwielbia to robić. Secam przepraszam że tak się wcinam się w wasze komentarze Wcale się nie wcinasz, bo to już nie moje komentarze ale bardzo ciekawy wątek macierzyńsko (ojcowsko) towarzyski - i bardzo mi to pasuje tak nas na forum dawno nie było że miło że ktoś jeszcze pamięta Pamiętamy zrobimy spotkanie wózkowo integracyjne to sobie reszta przypomni ....(hihi ... nie wiem czy wiesz że ja wtedy miałam dwa skarby w brzuszku ). Mamy chłopca i dziewczynkę, czyli plan wykonany... Trabi pewnie nie wiedział tak jak i ja. Byłem zaskoczony gdy się w tamtym roku dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dziadek - i co jeszcze ... najpierw na wujka trzeba porządnie zasłużyć, a Ty tu z dziadkiem wyskakujesz. Dobra dobra - popracuje na wujostwem To, że my Was wyprzedziliśmy to wyłączna zasługa super giga quasi para profesjonalnej organizacji. Wy się cieszcie, że nie macie nad sobą widma wizyty smutnych panów: - Puk, puk... - Kto tam? - Komornik rejonowy rewiru piątego, egzekuzja należności z tytułu kredytu w banku ... Może to i zaleta - ale wiesz jak to dołuje jak już 3 pokolenie forumowiczów zaczyna i się wprowadza a ja dalej buduję , buduję i buduję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Secam - wiem, wiem, nowy domek, nowy potomek - plan już mamy, bedzie nowy KOT A co do zmywalnych ścian - dzieci czasem jakiegoś wapna potrzebują, to może wybielimy ściany, niech mają co polizać Co do budowy i wiecznego budowania. Jesteście i tak w bardzo dobrej sytuacji, ponieważ macie gdzie mieszkać i nie wynajmujecie, a to jest bardzo duży plus. Jak już się wszystko w Waszym życiu trochę uspokoi, to pomału wrócicie do budowy. Najważniejsze, że jesteście razem, a reszta się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To ja najpierw budowlanie. Bardzo się cieszę że wylewki zrobione a ekipa się spisała, nawet czuję zapach betonu. Plan wykonany i to najwazniejsze. Spokojnie domek poczeka teraz najwazniejsze zdrowie. A dzieciowo, rzeczywiscie celowanie nie zawsze wychodzi dwa razy celowalismy w chłpca i co mamy trzy córki. Ale wszyscy mi mówią że czwarty zawsze jest syn, raczje nie będe sprawdzac tej teorii Co do leżaczka My mamy taki :http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=677881541 U nas przy każdej pannie się sprawdzał tylko starsze dziewczyny miały mniej wypasiony, jak wiadomo wszystko zależy od dziecka ale Nastka tak jak siostry nie lubi leżeć na płasko ani na brzuszku i u nas np. mata się nie sprawdza, a leżak młoda uwielbia, wszystko widzi, gawędzi z zabawkami i nie leży na płasko. Co do szczepień. Wybralismy 5 w 1 - płatną u nas kosztuje 125 zł jedna dawka, na 1 wizycie są dwa ukłucia potem po jednym w odstępach 6 tyg. Miałam mały metlik w głowie ale w końcu zdecydowałam się na taki wariant i wyszło że dobrze zrobiłam bo młoda już przy drugim wkłuciu darła się okropnie i nie moglismy jej uspokić więc nie wiem jakby przeżyła 3. Ta szczepionka nazywa się infanrix ipv hib. Na nic więcej młodej nie szczepię. A jakbym chciała zaszczepić wszystkim co polecają to mi wyszło że trzeba wydac prawie 1000 zł. Fajan fotka chłopaków i coś mi siew ydaje że jeden synuś Dosi a drugi Twój Pozdrawiam Was gorąco. I życzę dużo zdrówka. O i na spotkanie wózkowe się piszę. A kawiarnia na FM jest tutaj. http://forum.muratordom.pl/post3484949.htm#3484949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 O i na spotkanie wózkowe się piszę. To ja mogę w wózeczku przywieźć kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 O i na spotkanie wózkowe się piszę. To ja mogę w wózeczku przywieźć kota? ja kota mogę perzywieźć w koszyku pod wózkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Secamku - możesz być monotematyczny tak długo jak chcesz.... Pawełek słodki, kochany... Bozia nam jedak dużo daje -Skarby na całe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 E tam monotematyczny w końcu budowa, dom to nie tylko mury, wylewk, ogrzewanie itp. Przecież po to budujemy żeby potem rozchodził sie perlisty smiech po domu Pawcio jak zwylke słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 monotematycznie.......w zyciu. Pawelek jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.07.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nie mam czasu ale szybko napiszę... przeleciałam co w ciągu 2 dni naskrobaliście. Wylewki odebrałam, ale co tam one... Pawełek to jest dopiero to na co warto patrzeć. Mniam Całuję od cioci Agnieszki i pozdrawiam Dorotko Śmiejusko jak możesz myśleć, że my Cię nie pamiętamy. My nawet tęsknimy za Tobą. Maluszki od Cioci też całuję. pa patki CHRONICZNIE NIE MAM CZASU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 09.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i jeszcze jedno... nie zapomnijcie o mamuśce, która już dawno dziecka swoje odchowała, jak będzie to spotkanie wózkowe... Najwyżej pożyczę wózek od kogoś, lalkę do środka włożę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.07.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i jeszcze jedno... nie zapomnijcie o mamuśce, która już dawno dziecka swoje odchowała, jak będzie to spotkanie wózkowe... Najwyżej pożyczę wózek od kogoś, lalkę do środka włożę i już. Damy Ci nasze wózeczki trochę potrzymać - tylko pamiętaj że to zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Damy Ci nasze wózeczki trochę potrzymać - tylko pamiętaj że to zaraźliwe Czyżby miało być "pylenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 09.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 i jeszcze jedno... nie zapomnijcie o mamuśce, która już dawno dziecka swoje odchowała, jak będzie to spotkanie wózkowe... Najwyżej pożyczę wózek od kogoś, lalkę do środka włożę i już. Aga, to ja Cię zabiorę do wózka, bo też na razie bez pasażera jest... Wygodnie jest, jak chcesz się upewnić to zamailuj do Jerza Dosia, Grześ - ja tak o dupie Maryni piszę, ale wszyscy piszą tu takie serdeczności, że nie mam nic do dodania, a czego Wam teraz życzę to chyba dobrze wiecie Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć ludki. Trabik- propozycja przyjęta. Nawet bez konsultacji z Jerzykiem. Miłego dnia życzę. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.07.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dosia, Grześ - ja tak o dupie Maryni piszę, ale wszyscy piszą tu takie serdeczności, że nie mam nic do dodania, a czego Wam teraz życzę to chyba dobrze wiecie Ba no pewnie że wiem - pierwsze co pomyślałem to że nas nie lubisz http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Aga, to ja Cię zabiorę do wózka, bo też na razie bez pasażera jest... Wygodnie jest, jak chcesz się upewnić to zamailuj do Jerza MUSZĘ to zobaczyć A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czyżby miało być "pylenie" No ba na ostatnim spotkaniu w sielskiej przyjechały Smiejuski w ciąży i nas pozarażali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts