secam 10.07.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Dobra dogadane - dołożymy jej na wyjazd moją i zrobimy bal samotnych ojców ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 10.07.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Dobra dogadane - dołożymy jej na wyjazd moją i zrobimy bal samotnych ojców ) Czy ja czasami o czymś nie powinnam wiedzieć? I czy ja na ojca wyglądam?? Nie zapominajcie, że ja ciągle w tym wózku siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.07.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Panowie, chyba jesteście złośliwi , wy tu o matkach , ojcach , wózkach, a ja babcia prawie i na dodatek, już nie jestem w stanie odczytać co tam napisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Panowie, chyba jesteście złośliwi , wy tu o matkach , ojcach , wózkach, a ja babcia prawie i na dodatek, już nie jestem w stanie odczytać co tam napisaliście Oj pitolisz, że aż przykro czytać ... a kto tu jest młodą małżonką, no kto? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 10.07.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Dobra dogadane - dołożymy jej na wyjazd moją i zrobimy bal samotnych ojców ) Czy ja czasami o czymś nie powinnam wiedzieć? I czy ja na ojca wyglądam?? Nie zapominajcie, że ja ciągle w tym wózku siedzę. A Ty siedź cicho w tym wózku, bo jak się Secam dowie, to mi nie pozwoli przyjść - dziecko jesteś i tyle, tyle że pci żeńskiej Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.07.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ......... a ja babcia prawie i na dodatek............ No gdybym Cie nie widział to jeszcze bym uwierzył ..... Ty Babcia no przestań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.07.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Czy ja czasami o czymś nie powinnam wiedzieć? I czy ja na ojca wyglądam?? Nie zapominajcie, że ja ciągle w tym wózku siedzę. A Ty cicho siedz, bo smoczka dostaniesz , my dobrze wiemy kogo wieziemy :D:D taki był plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 A przepraszam że zapytam .... a co szanowna małżonka na to Jak się ustawimy na drugą połowę lipca to wyjedzie i się nic a nic nie dowie hehehe. Pozdrav Dobra dogadane - dołożymy jej na wyjazd moją i zrobimy bal samotnych ojców ) Czy ja czasami o czymś nie powinnam wiedzieć? I czy ja na ojca wyglądam?? Nie zapominajcie, że ja ciągle w tym wózku siedzę. A Ty siedź cicho w tym wózku, bo jak się Secam dowie, to mi nie pozwoli przyjść - dziecko jesteś i tyle, tyle że pci żeńskiej Pozdrav No to sa pogodoliśmy Pozdrawiam - siadam właśnie do pracy, więc miłej soboty wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.07.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Pozdrawiam - siadam właśnie do pracy, więc miłej soboty wszystkim!! No to nie tylko Ty pracujesz w sobotę - jest nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ja nie pracuje dzien dobry i milej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja ostatnio pracuje bez wolnego Też pozdrawiam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.07.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja ostatnio pracuje bez wolnego Też pozdrawiam sobotnio A my w górki, bo jak zaczniemy budowę, to już pewnie nie pojedziemy. Pozdrawiamy pracujących (przez cały tydzień orałam, odrobina wytchnienia potrzebna :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Pozdrawiam - siadam właśnie do pracy, więc miłej soboty wszystkim!! No to nie tylko Ty pracujesz w sobotę - jest nas dwóch W poniedziałek podpisuję kontrakt, - mój pierwszy w nowej firmie. Pobiłem rekord związania i zdobycia zlecenie powyżej 2,5mln PLN w ciągu 1,5 miesiąca od zatrunienia. A dziś pracuję nad kolejnym. Przy domu nic nie robię - zbieram kasę. Jak się zjadło kredyt gdy trwałem bez pracy, to teraz trzeba odpracować i odczekać swoje. Na jesieni zdobędę chyba kolejne etapy wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 To pozdrawiam wszytskich zapracowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Jejku, nie zauważyłam, że już masz wylewki - śliczne i równiutkie - ekstra Rzeczywiście należą się Panu od wylewek gratulacje, a namiary zapiszę mam nadzieję , że się przydadzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Secam - natchnąłeś mnie ze zlewem do kotłowni Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.07.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Secam - natchnąłeś mnie ze zlewem do kotłowni Dzięki Proszę bardzo zlew już się sprawdził, jako takie brudne miejsce do umycia itp. No i oczywiście już trole mi go gruntem zachlapali - zbyt duży wysliłek żeby nakryć go folią przy malowaniu ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 12.07.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Secam - natchnąłeś mnie ze zlewem do kotłowni Dzięki Proszę bardzo zlew już się sprawdził, jako takie brudne miejsce do umycia itp. No i oczywiście już trole mi go gruntem zachlapali - zbyt duży wysliłek żeby nakryć go folią przy malowaniu ścian A można się dowiedzieć gdzież to Szanowny Sąsiad ów zlew nabył drogą kupna? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.07.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 A można się dowiedzieć gdzież to Szanowny Sąsiad ów zlew nabył drogą kupna? Pozdrav W leroyumerloyu był taki zajefajny markowy trochę nawet i nie było nigdzie taniej nawet allegro nie dało rady (licząc z przesyłką) chyba 345 zł za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts