secam 25.07.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Po pierwszych pracach na swojej działce miałeś gościa, który przyszedł na darmowe jedzonko. Tak sobie o Was wspomniałam i pomyślałam, że Ci o tym przypomnę Jakoś mi się tak miło zrobiło Taaaa pamiętam łaził taki jeden najlepsze ze wtedy nikt nie planował zeby miał cioś "przynieść" . http://www.albumik.pl/albumy/secam/domek/3929430058399.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Po pierwszych pracach na swojej działce miałeś gościa, który przyszedł na darmowe jedzonko. Tak sobie o Was wspomniałam i pomyślałam, że Ci o tym przypomnę Jakoś mi się tak miło zrobiło Taaaa pamiętam łaził taki jeden najlepsze ze wtedy nikt nie planował zeby miał cioś "przynieść" . http://www.albumik.pl/albumy/secam/domek/3929430058399.jpg A wiesz, że zobaczyć pierwszego latającego bociana wiosną, to dobra wróżba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A wiesz, że zobaczyć pierwszego latającego bociana wiosną, to dobra wróżba Afrodyta, ale już lato mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 A wiesz, że zobaczyć pierwszego latającego bociana wiosną, to dobra wróżba Afrodyta, ale już lato mamy Wiem, ale ja tak o tym boćku co do secama zawitał....wiosną mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Najważniejsze, że przyniesiony dzidziuś jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.07.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Najważniejsze, że przyniesiony dzidziuś jest super Zamawiałem walizkę pieniedzy a on dzidziusia przyniósł :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Najważniejsze, że przyniesiony dzidziuś jest super Zamawiałem walizkę pieniedzy a on dzidziusia przyniósł :D:D Secam mala pomyłka - pieniędzy nie robi się w TAKI SPOSÓB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Najważniejsze, że przyniesiony dzidziuś jest super Zamawiałem walizkę pieniedzy a on dzidziusia przyniósł :D:D Secam mala pomyłka - pieniędzy nie robi się w TAKI SPOSÓB A szkoda. Rozwiązałoby to kilka moich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 I nie tylko Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 26.07.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 aaa przypomniałem sobie - Trabik ma pchać Agę wiec nie wiem czy dwa wózki uciągnie :D:D:D Pożyczę os Śmiejusów wózek na bliżniaki - to się i Scurka zmieści i Ivonesca - i wszyscy będą zadowoleni. Pozdrav ej, to moze odrazu poszukaj wozka dla trojaczkow, bo tez bym chcetnie sie do was przylaczyla . Secam znowu mnie kilka dobrych ygodni nie bylo i mio patrzec, ze atmosfera o wiele lepsza :D:D. Pozdrowionka dla calej rodzinki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Secam znowu mnie kilka dobrych ygodni nie bylo i mio patrzec, ze atmosfera o wiele lepsza :D:D.` Pozdrowionka dla calej rodzinki!!! My również pozdrawiamy troszkę lepsza atmosfera choć nie jest jeszcze tak jak byśmy chcieli - ale jest nadzieja Że za jakiś czas będzie już dobrze p.s. Czy ten górny suwaczek to ja dobrze zrozumiałem http://tickers.baby-gaga.com/p/dev236pr___.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pozdrowienia dla Teściowej secam, a Ty się nie boisz zakupów przez internet? Ja to się boję, że nie uznają reklamacji, że uszkodzone, nie ten wymiar, albo, że inaczej na fotce wygląda, a inaczej w rzeczywistości... Parę zakupów zrobiłam, jestem zadowolona, ale jakoś większych zakupów się boję. Jak zmywarkę znalazłam w necie, to polazłam do naszych sklepów i zażądałam w cenie z internetu........i dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Puk, puk! Jest tam kto? Uśmiechy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A nic nie piszę bo od dwóch miesiecy mnie życie w tyłek kopie i nie wiem kiedy przestanie. Czasami coś skrobnę w Waszych komentarzach bo atmosfera fajna to się na chwilę odrywam od problemów. Co do zakupów internetowych . Były niebezpieczne ale kilka lat temu . Teraz poziom firm się poprawił i w tej chwili 90 % rzeczy kupuję do domu przez internet - nawet z Allegro już jest inaczej - dobra obsługa i pewne firmy. W internetowych przesyłakch jedyny problem to to że przesyłaka jest przez firmę kurierską a oni nie szanują paczek. Ale nie wiem czy wiesz że do wiekszości sklepów marketów towar który kupuje sz też dostarczany jest spedycją a nie transportem własnym. Więc tak na prawdę często jest tak że te sam kurier który przywozi do Mediamarktu też przywozi do ciebie . Zeby się zabezpieczyć przed uszkodzeniami to zawsze kupuję za pobraniem nigdy nie płacę wcześniej na konto, jeśli przesyłka przychodzi w uszkodzonym kartonie to nie odbieram jej i już. A Powiem Ci że jak się umie poszukać (nie zawsze skąpiec i noklaut pokazują najtaniej ) to pieniądze są niebagatelne - dla przykładu sprzed kilku dni * wymiennik ciepła - na allegro = 375 zł a Castorama = 900 zł * grzejniki do domu - porównując do najtańszej oferty z "miasta" zaoszczędziłem 1800 zł * miałem upatrzony wózek dla małego taki" zajefajny" - Giertych dął becikowe to mówię kupię małemu - w sklepie 1200 zł ja kupiłem za 540 dobre co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja wiem, że w necie jest o wiele taniej. Ale ja mieszkam niedaleko stosunkowo małej miejscowości i nawet w necie bywa drożej niż u miejscowych sprzedawców Pooglądałam cenki we Wrocku, Poznaniu, Katowicach, Kaliszu. Castorama, Selgros, Liroy Merlin, Kaufland. Tam w promocji bywało drożej niż u mnie w normalnej cenie I jeszcze za transport musiałabym dopłacić, bo się nie mieszczę w obrębie dojazdów. Ps. Fajnie, że poprawiamy Ci humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 To,że w małych miasteczkach jest taniej nawet banki wiedzą. Jak staraliśmy się o kredyt to miejsce zameldowania we Wrocławiu obniżało naszą zdolność kredytową Sama spożywka jest tańsza w małych miasteczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A to ciekawe, tymi bankami Jak pytałam w Kaliszu o kredyt, powiedzieli mi chyba wtedy 120-140 tys. U nas w tym samym banku, z takimi samymi dochodami mogłam dostać 70-80 tys. A w innym województwie jeszcze inna kwota Ja zawsze mówię, że każdej sytuacji są plusy i minusy. Praca, auto, dzieci, dom, inwestycje...jak pojedziesz jedną drogą, to będzie bliżej, ale stoisz w korkach i wąchasz spaliny, a jak drugą to dalej, ale ładne widoki, i bez korków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Afrodyta ..... A czy Ta miejscowość na Bol.... w której się spalił młyn, to niedaleko od Ciebie przypadkiem ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 secam - bingo! Bardzo niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts