trabi-wrc 30.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jewszcze muszę wungiel kupić na sezon - niestety pewnie będę się liczyć z najwyższymi cenami bo przed sezonem zobaczymy - choć Pepe* pisał że super się w nim pali właśnie peletem W ubiegłym tygodniu rozmawiałem z rekuperatorowcami, którzy za radą pepe* kupili ten kocioł. Palili chwilę wunglem co go dostali razem z kotłem, a potem lecieli peletem. Gość stwierdził, że nigdy więcej bez wyższej konieczności nie będzie palił wunglem. W kotłowni syf i smrodek sadzy, a przy pelecie biały pyłek i to mało na dodatek. Poza tym jest tańszy od wungla. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 30.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Wiem, że Grześ jest skromny facet i nie wypada mu tego podkreślać, to ja go wyręczę. I żeby nikt w to nie ważył się wątpić chłopaków mam cudownych - najstarszy jest bardzo dzielny Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 30.07.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Wiem, że Grześ jest skromny facet i nie wypada mu tego podkreślać, to ja go wyręczę. I żeby nikt w to nie ważył się wątpić chłopaków mam cudownych - najstarszy jest bardzo dzielny Pozdrav Wrodzona skromność nie pozwala mi nic odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No to siedź cicho i do Dośki z kwiatkiem startuj ...coś jakby jedno drugiemu przeczyło... Dobra, to startuj z kwiatkiem i kłódką na ustach. Małą kłódką, żeby cmok sie zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 gratuluje wykonczeniowki Braciszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.07.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 gratuluje wykonczeniowki Braciszku Wykończenia domu jestem daleki Wykończenia siebie - bliski ale jak ładnie brzmi "wykończeniówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 31.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 gartuluje wykonczeniowki.i zycze dalszego owocnego nic-nierobienia.calkiem calkiem ta kotlownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.07.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 gartuluje wykonczeniowki.i zycze dalszego owocnego nic-nierobienia.calkiem calkiem ta kotlownia Taaaa całkiem całkiem - można powiedzieć że miałem kiedyś garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Secam - idzie Ci z tymi kafelkami super :) Gratuluję A co do wykończeniówki, to jak pomyślisz, że już bliżej, niż dalej do zamieszkania, to nastrój powinien Ci się poprawić :) Co do koloru ścian w garażu, to ja nie będę chciała białego nie dość, że się szybko pobrudzi, to jeszcze na dodatek szybciej trzeba będzie go malować pewnie będę mieć ( jak już wybudujemy) coś troszkę ciemniejszego Do Twoich kafli, to może coś ( na zdjęciach nie widać dobrze koloru), ale stalowy może? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No kafelki od nic-nierobienia położyły się same Całkiem fajnie im wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.08.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Decyzja padła dokładnie na stalowy / szary tez nie chcemy żeby się zaraz pobrudziło jadę zaraz szukać jakiegoś kompromisu między kolorem a ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.08.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No kafelki od nic-nierobienia położyły się same Całkiem fajnie im wyszło , tiaaaaa Z nic nie robienia zrobiło się malowanie ścian i uzupełnienie gipsem ubytków, czyli garażo kotłownia będzie na gotowo Nadzór małżeńsko-investorski zarządził że ma nie być prowizorki i ma być "na gotowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No kafelki od nic-nierobienia położyły się same Całkiem fajnie im wyszło , tiaaaaa Z nic nie robienia zrobiło się malowanie ścian i uzupełnienie gipsem ubytków, czyli garażo kotłownia będzie na gotowo Nadzór małżeńsko-investorski zarządził że ma nie być prowizorki i ma być "na gotowo" I dobrze U nas też zapadła decyzja, że pierwsze pomieszczenie na gotowo to garaż czemu nie łazienka?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 I jedno pomieszczenie będziecie mieć z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.08.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Dzień doberek. Chwilkę tu nie zaglądałam (urlop) i proszę. Już kafelki się kładą i Dosia coś skrobnie. Cieszę się. A do Bozi szepnę wieczorkiem słówko że by już Wam odpuściła. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Secam, Wasz synek jest śliczny i ten uśmiech Super zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 06.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Kurcze jaki śliczny " czupurek" a ten uśmiech.... aż by się chciało mieć takiego małego bobaska...powiem teroz po nasomu..." niek sie Wom darzy!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 06.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Niesamowity ten Wasz synek - jakie uśmiechy posyła widać że szczęśliwy, a i mamusia coś pisze na FM, więc wszystko powoli wraca "na swoje miejsce" Kafelki super i jeszcze jak ładnie się poukładały. Normalnie zawodowiec z Ciebie. Przyznaj się, pewnie po godzinach dorabiasz kładąc terakotę. Kiedy Ty masz na to czas ? Przyznali Ci dłuższą dobę czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.08.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kafelki super i jeszcze jak ładnie się poukładały. Normalnie zawodowiec z Ciebie. Przyznaj się, pewnie po godzinach dorabiasz kładąc terakotę. Kiedy Ty masz na to czas ? Przyznali Ci dłuższą dobę czy jak? Ale to nie ja układałem Sam chciałem ułożyć tylko kawałek pod piecem ale Dosia mi nie pozwoliła - pewnie dla tego że kiedyś sam w domu ułożyłem i do dziś się potyka o kafle :D:D Układał facet z netu złapany, tak na szybko - w sumie wyszło całkiem nieźle . Jeszcze za parę dni ma malować i robić jakies inne drobiazgi na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No prosze jaki jestem piękny i silny (jak tatuś).Słodki, Boże już 8 tygodni zleciało, jak ten czas zapierdziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts