Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STREFA POGADUSZEK DOROTKI I GRZEGORZA

secam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz secam u mnie to kiedyś było tak. Jako jedyna w rodzinie mam niebieskie oczy (reszta piwne)

Pewnego dnia ojciec zapytał mnie: po kim ty masz te niebieskie oczy? ja na to: że po ojcu,

a on: że ja przecież mam piwne?!

A ja: no przecież mówię że po ojcu, ale nie przejmuj się ważne jest to kto cie wychowuje.

No. Więc lepiej tematu nie drążyć :D

ps. niebieskie oczy mam po zmarłej babci

Ale to nie ja układałem :D

i wszystko jaasnee , a ja już Ciebie podejrzewałam - przepraszam, więcej się to nie powtórzy :D

Układał facet z netu złapany, tak na szybko
- no to łapanka udała się ! Gratuluje :D

Ależ proszę cię bardzo - pisząc swój bełkot sam siebie czasami nie rozumię - pisałem że chciałem sam układać więc można było tak zrozumieć . Mój problem to taki, że nie bardzo potrafię mierzyć zamiary nad siły :roll: najczęsciej za dużo sobie biorę na głowę, jaj jestem ten typ co uważa że jak sam czgoś nie zrobi albo nie dopilnuje to będzie źle :oops:

Ale tym razem strzał internetowy się udał :) jest jeden do jednego - poprzedni internetowy tynkarze to porażka :roll:

A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku :) . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) :) , - instynkt macieżyński zwycięźył ;)

p.s. Bardzo proszę się nie nabijać że będę miał bezowy garaż :D

a ja chciałem tylko pozdrowić rodzinę, i przypomnieć się 8)

Dziekujemy i pozdrawiamy Waszą całą rodzinkę :D

Jak tam sprawy, poukładane, czy dalej latasz w delegacjach i tylko pomieszkujesz ??

Nie chciałem Ci głowy zawracać wcześniej - złapałem coś we Wrocławiu i jest bardzo dbrze, a ma być jeszcze lepiej. Mieszkam w domu pełna gębą i zamierzam go w końcu skończyć 8)

No i czas jak się ogarniemy (Wy też) na pogadanie na żywo kiedyś.

A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) , - instynkt macieżyński zwycięźył

Bardzo mnie to cieszy :wink:

Pozdrawiam serdecznie, a beżowy też ładny.

A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku :) . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) :) , - instynkt macieżyński zwycięźył ;)

No i super. Castorama nie mała i Auchan też. Toż to prawie był maraton! :o

Bardzo proszę się nie nabijać że będę miał bezowy garaż :D
Nie ma sprawy. Nie będę. :D :D :D :wink:

Pozdrowienia dla Dosi i chłopaków trzech.