secam 07.08.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No prosze jaki jestem piękny i silny (jak tatuś). Piękny i silny jak Tatuś - czyli znowu wychodzi że nie ja jestem ojcem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No prosze jaki jestem piękny i silny (jak tatuś). Piękny i silny jak Tatuś - czyli znowu wychodzi że nie ja jestem ojcem :D Kurde. Ale jaja. Piękność jest w nas a sił Ci na pewno nie brakuje. Spoko to na pewno TY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.08.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kurde. Ale jaja. Piękność jest w nas a sił Ci na pewno nie brakuje. Spoko to na pewno TY. Kurcze uspokoiłaś mnie już brałem Dosią na przepytywanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ale to nie ja układałem i wszystko jaasnee , a ja już Ciebie podejrzewałam - przepraszam, więcej się to nie powtórzy Układał facet z netu złapany, tak na szybko - no to łapanka udała się ! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.08.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wiesz secam u mnie to kiedyś było tak. Jako jedyna w rodzinie mam niebieskie oczy (reszta piwne) Pewnego dnia ojciec zapytał mnie: po kim ty masz te niebieskie oczy? ja na to: że po ojcu, a on: że ja przecież mam piwne?! A ja: no przecież mówię że po ojcu, ale nie przejmuj się ważne jest to kto cie wychowuje. No. Więc lepiej tematu nie drążyć ps. niebieskie oczy mam po zmarłej babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.08.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 U nas tylko najmłodszy jest blondynkiem. Ojciec dziecka w dalszym ciągu poszukiwany, ale kochamy jak własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a ja chciałem tylko pozdrowić rodzinę, i przypomnieć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Kurde. Ale jaja. Piękność jest w nas a sił Ci na pewno nie brakuje. Spoko to na pewno TY. Kurcze pięknie powiedziane -warte zapamiętanie i wytłuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale to nie ja układałem i wszystko jaasnee , a ja już Ciebie podejrzewałam - przepraszam, więcej się to nie powtórzy Układał facet z netu złapany, tak na szybko - no to łapanka udała się ! Gratuluje Ależ proszę cię bardzo - pisząc swój bełkot sam siebie czasami nie rozumię - pisałem że chciałem sam układać więc można było tak zrozumieć . Mój problem to taki, że nie bardzo potrafię mierzyć zamiary nad siły najczęsciej za dużo sobie biorę na głowę, jaj jestem ten typ co uważa że jak sam czgoś nie zrobi albo nie dopilnuje to będzie źle Ale tym razem strzał internetowy się udał jest jeden do jednego - poprzedni internetowy tynkarze to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ps. niebieskie oczy mam po zmarłej babci Sandra też ma chyba niebieskie oczy tak mi się na zdjeciu wydaje http://foto0.m.onet.pl/_m/3bd2cd52768237c045a79346fabd1730,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a ja chciałem tylko pozdrowić rodzinę, i przypomnieć się Dziekujemy i pozdrawiamy Waszą całą rodzinkę Jak tam sprawy, poukładane, czy dalej latasz w delegacjach i tylko pomieszkujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.08.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) , - instynkt macieżyński zwycięźył p.s. Bardzo proszę się nie nabijać że będę miał bezowy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a ja chciałem tylko pozdrowić rodzinę, i przypomnieć się Dziekujemy i pozdrawiamy Waszą całą rodzinkę Jak tam sprawy, poukładane, czy dalej latasz w delegacjach i tylko pomieszkujesz ?? Nie chciałem Ci głowy zawracać wcześniej - złapałem coś we Wrocławiu i jest bardzo dbrze, a ma być jeszcze lepiej. Mieszkam w domu pełna gębą i zamierzam go w końcu skończyć No i czas jak się ogarniemy (Wy też) na pogadanie na żywo kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) , - instynkt macieżyński zwycięźył Bardzo mnie to cieszy Pozdrawiam serdecznie, a beżowy też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A z najnowszych wieści (tych dobrych), wczoraj pierwszy raz wyszliśmy z domu na "zakupy" oczywiście razem z Pawełkiem w wózku . Dosia dała radę obejść Castorame (wybrać farbę do garażu "beżowa jesien 27") i Auchana (wybrać ciuszki dla Piotrka do szkoły) , - instynkt macieżyński zwycięźył No i super. Castorama nie mała i Auchan też. Toż to prawie był maraton! Bardzo proszę się nie nabijać że będę miał bezowy garaż Nie ma sprawy. Nie będę. Pozdrowienia dla Dosi i chłopaków trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.08.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Pozdrowienia przekażę Ale Wy łaskawe jesteście i wyrozumiałe dla beżowego - a pewnie męzowie płączą ze śmiechu pod stołem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ps. niebieskie oczy mam po zmarłej babci Sandra też ma chyba niebieskie oczy tak mi się na zdjeciu wydaje Ma niebieskie, podała się na matkę. No matki dziecko jest zawsze pewne. Super że Dosia wraca do zdrowia, pomalutku a do celu. Pozdrowienia dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na reszcie wróciłam i znów jestem. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.08.2009 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ma niebieskie, podała się na matkę. No matki dziecko jest zawsze pewne. No niby tak ..... ale ostatnio w telewizji trąbią o babeczce co się dała invitro i teraz twierdzi że to jej a wcześnie j mówiła że to nie jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 10.08.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Na reszcie wróciłam i znów jestem. Witam No wreszcie że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts