kofi 18.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Chyba przy rozpakowywaniu będę bardziej stanowcza Uważaj, bo kontener przy domu opróżniają raz na jakiś czas i mozesz wrzucić do niego ograniczoną ilość śmieci. Ja nie przypilnowałam męża i milion niepotrzebnych klamotów przywiózł (w szafkach oklejonych taśmą). I teraz nie mogę tego wyrzucić bo po pierwsze nie mam czasu na selekcję a po drugie wypcham śmietnik i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 To nie wiem coi zrobię To jest chyba nieuleczalne, a co gorsza mój osmiolatek ma chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 niezbadane są drogi skarpetek Prorok czy co? Właśnie wyjęłam jedną czarną i jedną białą z pralki. Małżowinek mówi, że zawsze tak jest tylko dotąd nie zwracałam uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 18.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 O rany! A co ja mam powiedzieć? u mnie w mieszkaniu są aż trzy chomiki: ja, mąż i syn. A może i cztery? Bo najmłodszy synek też coś taki podejrzany jest A za miesiąc czeka nas wyprowadzka i nie wiem jak my się spakujemy... pozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 19.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 O rany! A co ja mam powiedzieć? u mnie w mieszkaniu są aż trzy chomiki: ja, mąż i syn. A może i cztery? Bo najmłodszy synek też coś taki podejrzany jest A za miesiąc czeka nas wyprowadzka i nie wiem jak my się spakujemy... pozdrawiam Ela W PKP jest akurat promocja! Przy wynajęciu od nich ośmiu wagonów towarowych dają lokomotywe gratis!! Także taniej Ci wyjdzie transport tych bibelotów. Warto się zainteresować, serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 23.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Edzia- dzięki Ci serdeczne za ten temat J już myślałam, że ja tylko tak mam.... Mąż się na mnie obraził, bo ja już miesiąc przewożę samochodem rzeczy z mieszkania do domu i brakuje w nim już miejsca!!!! dodam , że wybudowaliśmy D06 do tej pory mieszkaliśmy na 50 m kw w czwórę, a teraz mieszkamy na 77 m kw+ strych 40 m kw w trójkę i ....Obiecywałam sobie, że jak czegoś z ciuchów nie brałam w ręce przez 2 lata - to do kosza i co Na początek przewiozłam cały księgozbiór i zostało na 5 pełnych pólkach po 70 cm szerokich i 1,8 wysokich - przysięgam nie wiem skąd tyle u nas książek...o rzeczach z kuchni nie wspomnę - znalazłam podgrzewacz na mleko z 1975 roku...i jak go wyrzucić? w szafie - moją kieckę ze studniówki- to ci dopiero pamiątka, a sukiennka ślubna, zasuszone kwiaty ze ślubu... Gorzej ze mną, nawet nie siedzę na forum, bo tylko myślę po x razy- a może się przyda, czy przypominam sobie z czym dana rzecz się wiązała...jestem okropny chomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts