obcyrm 28.03.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Gdzie szukać informacji? Chodzi mi o urządzenie (tanie), które zbiera informację od czujników do kompa i odwrotnie które przekazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispl 28.03.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Jakie informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obcyrm 28.03.2003 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Urządzenie powinno umożliwiać zbieranie informacji z czujek, umożliwiać zaprogramowanie reakcji urządzenia przy pomocy PC, i oczywiście zareagować odpowiednio, np włączając, czy wyłączając odbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 28.03.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Pewne informacje znajdziesz w podane linki http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_18145.htmlTam opisano pewne proste metody sterowania za pomocą PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obcyrm 28.03.2003 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Koncepcja tego co tam napisali jest błędna. Komputer nie powinien bezpośrednio sterować urządzeniami (zwisy systemu itd). Chodziło mi raczej o układzik, który można zaprogramować przy pomocy komputera, a potem go od kompa odłączyć.Widziałem kity K8000 z K8001 co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts