maks18 18.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej ho! Ja własnie chciałbym kupic gitarę, jednak jako kompletny laik nie bardzo wiem na co zwraca sie uwagę. Byłbym wdzieczny za instrukcje, na co mam patrzeć i o co pytać tak, aby kupić dobrą gitarę a nie szmelc. Interesuje mnie klasyk, bo do nauki. Pozdrawiam, Maks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 18.08.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Powinna byc " miekka " i dobrze brzmiec . Na twoim miejscu , na poczatek kupilbym uzywana , tania ale jw. o dobrym stroju i miekka i duzo cwicz , ale nie za duzo bo " zajedziesz " palce. Skrzypce im starsze tym lepsze , ale gitara odwrotnie - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 18.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 W Łodzi jest Akademia Muzyczna i nie najgorszy wydział Gitary Klasycznej. Poproś któregoś studenta o pomoc. Instrument powinien kupować ktoś, kto gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts