EDZIA 18.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem.Narazie jest tak:1. Grupa Podkarpacka,Informuję, że do tych wątków wchodzi się z przedostatniej strony. Problem ten został już zgłoszony. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi jak teraz mam wejść na grupę Podkarpacką. Do tej pory wchodziło się ze strony 89 bo była ona widoczna. Teraz widać str. 90. I co?? Mam lecieć 90 stron od począku?? Informatycy!! Ruszcie do boju!!! Pliiissss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.08.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi jak teraz mam wejść na grupę Podkarpacką. Do tej pory wchodziło się ze strony 89 bo była ona widoczna. Teraz widać str. 90. I co?? Mam lecieć 90 stron od począku?? Informatycy!! Ruszcie do boju!!! Pliiissss.... Został mi link do strony 89 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=961&start=5280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Wszystko przez tych znikających forumowiczów, którzy giną razem ze swoimi wpisami. A wątki w których sie dużo udzielali okazują sie teraz krótsze niż system myśli, że są Edzia jeśli chcesz wiedzieć z otwieraniem których mogą być jeszcze problemy to przypomnij sobie gdzie jeszcze _beti_ pisała. Np wątek czy ja coś wybuduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.08.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Wszystko przez tych znikających forumowiczów, którzy giną razem ze swoimi wpisami. A wątki w których sie dużo udzielali okazują sie teraz krótsze niż system myśli, że są Edzia jeśli chcesz wiedzieć z otwieraniem których mogą być jeszcze problemy to przypomnij sobie gdzie jeszcze _beti_ pisała. Np wątek czy ja coś wybuduje. Jezier wiem tylko, ze w komentarzach Cyli - więcej nie pamiętam. Tymczasowo wyważyłam swoim wpisem drzwi w Grupie Podkarpackiej i otwiera się ze strony 90 tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A błąd jest w oprogramowaniu bo liczy ilość postów na dwa różne sposoby. Wystarczy wejść w czyjś profil. Tam jest pokazana prawidlowa ilość postów, ale gdy sie kliknie: Znajdź wszystkie posty nick to liczba bardzo często jest inna. Np u mnie pokazuje 4345 i 4358. Jak widać jest różnica 13 postów. Zapewne te 13 wpisów sam skasowałem ale system w jakimś miejscu o tym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Różnica postów u danego użytkownika wynika stąd że znikły tematy założone przez Beti, i jeśli ktoś w nich coś pisał to te posty również wcięło i stąd ta nieścisłość liczbowa. Wychodzi na to że system działa jakby tematy i posty Beti były cały czas obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A błąd jest w oprogramowaniu bo liczy ilość postów na dwa różne sposoby. Wystarczy wejść w czyjś profil. Tam jest pokazana prawidlowa ilość postów, ale gdy sie kliknie: Znajdź wszystkie posty nick to liczba bardzo często jest inna. Np u mnie pokazuje 4345 i 4358. Jak widać jest różnica 13 postów. Zapewne te 13 wpisów sam skasowałem ale system w jakimś miejscu o tym nie wie Te 13 postów prawdopodobnie wpisałeś w tematy założone przez Beti, które znikły wraz z Twoimi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.08.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Nie sądzę. Nie przypominam sobie abym pisał w jej wątkach a tę różnicę zaobserwowałem zanim _beti_ zniknęła z forum. Ale zapewne u wielu forumowiczów jest tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 22.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 to może jeszcze ktoś inny znikł.U mnie jest różnica 1 postu i wiem że był on w temacie założonym przez Beti i którego aktualnie nie ma. Nie ma tematu i nie ma mojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 22.08.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Wszystko przez tych znikających forumowiczów, którzy giną razem ze swoimi wpisami. A wątki w których sie dużo udzielali okazują sie teraz krótsze niż system myśli, że są Edzia jeśli chcesz wiedzieć z otwieraniem których mogą być jeszcze problemy to przypomnij sobie gdzie jeszcze _beti_ pisała. Np wątek czy ja coś wybuduje. Chyba najlepiej spytać Beti gdzie się najczęściej udzielała. Teraz nazwała się zemsta. Dużo jej postów było w wątku tanie budowanie np Ten mój -Czy ja coś wybuduję skurczył się z 3 do 2,ale to żaden problem w porównaniu z tymi liczącymi kilkadziesiąt stron Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Szukam dobrych okien - to kolejny watek który ma inną liczbe wpisów, xe system myśli, że ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem. Narazie jest tak: 1. Grupa Podkarpacka, Grupa Szczecińska też zgłasza problem z otwieraniem, liczymy na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W grupie szczecińskiej problem trwa nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.09.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem. Narazie jest tak: 1. Grupa Podkarpacka, Grupa Szczecińska też zgłasza problem z otwieraniem, liczymy na pomoc Potwierdzam i proszę o regulację drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem. Narazie jest tak: 1. Grupa Podkarpacka, Grupa Szczecińska też zgłasza problem z otwieraniem, liczymy na pomoc Potwierdzam i proszę o regulację drzwi Tak ja tez, ciagle mam info ze u nas nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem. Narazie jest tak: 1. Grupa Podkarpacka, Informuję, że do tych wątków wchodzi się z przedostatniej strony. 2. Grupa szczecińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Szczecin się zacina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 niestety dzisiaj również drzwi zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szczecin się zacina! DALEJ SIE ZACINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts