Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strony, które się nie otwierają

EDZIA

Recommended Posts

Proszę tu wpisywać wątki z którymi jest problem z otwarciem.

Narazie jest tak:

1. Grupa Podkarpacka,

Informuję, że do tych wątków wchodzi się z przedostatniej strony.

Problem ten został już zgłoszony.

pozdrawiam

Edzia

Powiedzcie mi jak teraz mam wejść na grupę Podkarpacką. Do tej pory wchodziło się ze strony 89 bo była ona widoczna. Teraz widać str. 90. I co?? Mam lecieć 90 stron od począku??

Informatycy!! Ruszcie do boju!!! Pliiissss....

Został mi link do strony 89

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=961&start=5280

Wszystko przez tych znikających forumowiczów, którzy giną razem ze swoimi wpisami. A wątki w których sie dużo udzielali okazują sie teraz krótsze niż system myśli, że są :-?

Edzia jeśli chcesz wiedzieć z otwieraniem których mogą być jeszcze problemy to przypomnij sobie gdzie jeszcze _beti_ pisała. Np wątek czy ja coś wybuduje.

Wszystko przez tych znikających forumowiczów, którzy giną razem ze swoimi wpisami. A wątki w których sie dużo udzielali okazują sie teraz krótsze niż system myśli, że są :-?

Edzia jeśli chcesz wiedzieć z otwieraniem których mogą być jeszcze problemy to przypomnij sobie gdzie jeszcze _beti_ pisała. Np wątek czy ja coś wybuduje.

Jezier wiem tylko, ze w komentarzach Cyli - więcej nie pamiętam.

Tymczasowo wyważyłam swoim wpisem drzwi w Grupie Podkarpackiej i otwiera się ze strony 90 tej :D

A błąd jest w oprogramowaniu bo liczy ilość postów na dwa różne sposoby. Wystarczy wejść w czyjś profil. Tam jest pokazana prawidlowa ilość postów, ale gdy sie kliknie: Znajdź wszystkie posty nick to liczba bardzo często jest inna. Np u mnie pokazuje 4345 i 4358. Jak widać jest różnica 13 postów. Zapewne te 13 wpisów sam skasowałem ale system w jakimś miejscu o tym nie wie :roll:

A błąd jest w oprogramowaniu bo liczy ilość postów na dwa różne sposoby. Wystarczy wejść w czyjś profil. Tam jest pokazana prawidlowa ilość postów, ale gdy sie kliknie: Znajdź wszystkie posty nick to liczba bardzo często jest inna. Np u mnie pokazuje 4345 i 4358. Jak widać jest różnica 13 postów. Zapewne te 13 wpisów sam skasowałem ale system w jakimś miejscu o tym nie wie :roll:

Te 13 postów prawdopodobnie wpisałeś w tematy założone przez Beti, które znikły wraz z Twoimi postami.

Chyba najlepiej spytać Beti :roll: gdzie się najczęściej udzielała. Teraz nazwała się zemsta. :wink:

Dużo jej postów było w wątku tanie budowanie np :-?

Ten mój -Czy ja coś wybuduję skurczył się z 3 do 2,ale to żaden problem w porównaniu z tymi liczącymi kilkadziesiąt stron :-?

Pozdrawiam cyla 8)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...