izat 18.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Szanowna Redakcjo, dlaczego nie ma już czatów ze specjalistami?? bardzo mi tego brakuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Szanowna Redakcjo, dlaczego nie ma już czatów ze specjalistami?? bardzo mi tego brakuje pozdrawiam właśnie mogły by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Formuła nie sprawdziła się. Rozrzut pytań był tak duży, a sposób przekazu tak szczątkowy, że ani specjalista nie był w stanie na wszystko odpowiedzieć, ani pytający nie dostawał odpowiedzi na tyle wyczerpującej, by mieć z tego pożytek.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 niektórzy skorzystali. Ci co chcieli, oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2006 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Redakcjo,mam rozumieć, że użytkownicy skarżyli się że nie odnoszą z tego pożytku??skąd przekonanie o tym?ja odnosiłam z tego korzyści w początkowej przygodzie z budowaniem i myślę, że tak ową odnieśliby również nowi uzytkownicypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts