anpi 18.08.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Czy ktoś z Was ma? Jest tania, ale czy dobra? Wcześniej myślałem o KFA, ale Valvex jest tańszy. Co myślicie? Kosztuje ok. 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 18.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Tu ci chłopie nie pomogę . Od poczatku postawiłem na Grohe, więc i termostatyczna pod prysznic jest z tej firmy. Miałem taka już wczesniej w mieszkaniu i byłem bardzo zadowolony. Ale cena ok 400 pln KFA swego czasu dawało "100 lat gwarancji" (nie wiem jak teraz) - ale nie do końca sie połapałem o co chodziło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 18.08.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Oj, Grohe to poza moim zasięgiem Wezmę termostatyczną Valvex do kabiny, a do wanny, umwalek i zlewozmywaka - KFA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kindzior1 19.08.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja jednak radzę KFA, nie jest duża różnica w cenie a serwis w przypadku baterii termostatycznych jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaus 12.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Sam się zastanawiam nad Valvex Estil Color - białą. Parametry jak za taką ceną całkiem niezłe. Lepsze niż Ferro w tej samej klasie cenowej. No i podobno bateria produkowana w Polsce, chyba w Jordanowie a Ferro to podobno prawie wszystko import z państwa środka.Jaką ewentualnie inną firmę byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts