zajaco2.pl 18.08.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam Mam pytanie, w jakiej odległości od granicy lasu można budować budynki.Wg planu zagospodarowania przestrzennego nasza działka znajduje się na terenie zabudowy zagrodowej i jednorodzinnej i ma długość 30 m a szerokość 18m, jedną stroną graniczy z terenem oznaczonym jeko leśny w planie jest zapis mówiący że, na terenie sołectwa zabrania się sytuowania obiektów budowlanych 30 m od granicy lasu celem ochrony osób i mienia.Czy ten zapis jest zgodny z przepisami o usytuowaniu budynków (rozporządzenie nr 75)i czy może być przyczyną nie wyrażenia zgody na zabudowanie działki? Jeżeli tak to czy jest szansa na zmianę zapisów planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 18.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ja tak własnie mam 30 m od lasu nic i dopiero domek bedzie tylko mam troche dluzszą dzialke i wszystko się miesci w granicach wytyczonych planem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts