wojtasso 18.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 na dzien dzisiejszy to nasz faworyt,rozklad pomieszczen idealnie pasuje nam do dzialki ( wjazd od poludnia),bardzo prosze o wasze opinie odnosnie projektu,w szczegolnosci minusy ktore dostrzegacie a ktore mozna byloby zmienic http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m407e433d91d67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaprysek 18.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 witaj wojtasso prosiłeś o opinie więc zamieszczam swoją - to co nasuwa mi się na pierwszy rzut oka: 1. plus za wybór projektu archonu - (też jestem na etapie wyboru projektu - przekopałam się przez dziesiątki i archonowskie wydaja mi się bardzo funkcjonalne)2. bardzo podoba mi się wykorzystanie jadalni jako łącznika pomiędzy salonem a kuchnią - ale nie zostawiałabym kuchni całkiem odkrytej na jadalnię, z jednej strony dałabym kawałek bajeranckiej ścianki (jednak to wszystko zależy od tego czy jadalnia ma stanowić bardziej przedłużenie pokoju czy kuchni?)3. brakuje mi natomiast skrytki, choćby małej (ale być może nie macie takiej potrzeby) 4. w okolicach przedsionka szukałabym też miejsca do zagospodarowania na jakąś szafę wnekową, pełniacą rolę garderoby) co do poddasza nie będę się wypowiadała - bo interesują mnie projekty parterowe i jakoś nie umiem "poruszać się" po pomieszczeniach na użytkowym poddaszu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtasso 18.08.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dzieki kaprysek dla mnie sporym minusem jest brak miejsca na garderobe na parterze,praktycznie w sporym halu nie bardzo jest gdzie ja umiejscowic,a wiatrolap malutki. Moze kosztem zmniejszenia pom.gospodarczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaprysek 18.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 wiesz wojtasso myślę, że jakaś zgrabna szafa wnękowa nieźle wkomponowałaby się w cofniętą ścianę kosztem kawałka pomieszczenia gospodarczego - a przy tym stanowiłaby niewątpliwie ozdobę hoolu jednak musisz dobrze rozważyć jak duże pomieszczenie gospodarcze jest ci potrzebne - gdybam, że będzie wykorzystane na kotłownię a i ona musi być wygodna zastanów się czy możesz uciąć coś z tego pomieszczenia gospodaczego - zależne to też napewno bedzie od rodzaju zaplanowanego ogrzewania[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 09.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 witam mam pytanko:czy ktoś może budował dom pod akacjami 2 według projektu ARCHON...oto link dla pewności:http://www.archon.pl/projekt_domu/dom_pod_akacjami_2/m407e433d91d67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 16.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 to czyli nikt tego nie budował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 23.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 08.08.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 i jak juz wybudowałeś __ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts