Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gotowe domy jednorodzinne ???

Gość

Recommended Posts

To_maria - jestem również zainteresowana ofertą BUMY, o swoich refleksjach napisałam jakiś czas temu w wątku "domy z modułów- co o tym myślicie?" w Wymianie Doświadczeń . Zapraszam do lektury :smile: .

Jesteśmy z mężem zdecydowani, aby poczekać na uaktualnioną ofertę BUMY (obiecali, że zdążą do połowy kwietnia).Wtedy podejmiemy ostateczną decyzję.

pozdrawiam :smile:

Ella - dziękuję, przeczytałam wątek,

zrozumiałam, że widziałaś osiedle wybudowane przez Bume,

oraz dom modelowy. Czy dom nie sprawia wrażenia pudełka? byliście w środku? Napisz proszę trochę więcej szczegółów.

Może wiesz gdzie można znaleźć jakieś zdjęcia, na stronie www są one praktycznie nieczytelne???

pozdrawiam M

Jeśli chodzi o dom modelowy - wszystko jest kwestią gustu. Nam się podoba. To jest ten domek z łukowym dachem, którego małe zdjęcie jest na ich stronie. Niestety nie byliśmy w środku, bo w weekendy domek jest zamknięty. Ale ponieważ jest obficie oszklony, więc pozaglądaliśmy z każdej strony -sprawiał dobre wrażenie. Jest zdecydowanie nowoczesny, ale przy tym przytulny.

Ściany keramzytowe są w tej firmie świeżą modyfikacją, wcześniej budowali szkielety stalowe wypełnione wełną mineralną. I właśnie takie osiedle oglądaliśmy. Domy stoją od kilkunastu lat, wyglądają nieźle. Osiedle sprawia wrażenie dość snobistycznego, co chyba dobrze świadczy o firmie (przyciąga ludzi o wysokim statusie).

Gdybyś ze swojej strony zdobyła jakieś ciekawe informacje na temat firmy, czy technologii, to daj znać :smile: .

:smile: