jprzedworski 31.03.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 A jest jeszcze coś takiego, skoro o gotowych domach mowa:http://www.styrobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 To_maria - jestem również zainteresowana ofertą BUMY, o swoich refleksjach napisałam jakiś czas temu w wątku "domy z modułów- co o tym myślicie?" w Wymianie Doświadczeń . Zapraszam do lektury . Jesteśmy z mężem zdecydowani, aby poczekać na uaktualnioną ofertę BUMY (obiecali, że zdążą do połowy kwietnia).Wtedy podejmiemy ostateczną decyzję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Polecam też wątek "dom z elementów prefabrykowanych" w Wymianie Doświadczeń. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_maria 01.04.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Ella - dziękuję, przeczytałam wątek,zrozumiałam, że widziałaś osiedle wybudowane przez Bume,oraz dom modelowy. Czy dom nie sprawia wrażenia pudełka? byliście w środku? Napisz proszę trochę więcej szczegółów. Może wiesz gdzie można znaleźć jakieś zdjęcia, na stronie www są one praktycznie nieczytelne???pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 01.04.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 to_maria,spróbuj na wejść na stronę http://www.milokum.com.pl - są tam prezentacje zrealizowanych przez Bumę obiektów.Jeżeli masz pytania - pisz na priva - nie chcę uzewnętrzniać się, nad firmą Buma System, na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Jeśli chodzi o dom modelowy - wszystko jest kwestią gustu. Nam się podoba. To jest ten domek z łukowym dachem, którego małe zdjęcie jest na ich stronie. Niestety nie byliśmy w środku, bo w weekendy domek jest zamknięty. Ale ponieważ jest obficie oszklony, więc pozaglądaliśmy z każdej strony -sprawiał dobre wrażenie. Jest zdecydowanie nowoczesny, ale przy tym przytulny. Ściany keramzytowe są w tej firmie świeżą modyfikacją, wcześniej budowali szkielety stalowe wypełnione wełną mineralną. I właśnie takie osiedle oglądaliśmy. Domy stoją od kilkunastu lat, wyglądają nieźle. Osiedle sprawia wrażenie dość snobistycznego, co chyba dobrze świadczy o firmie (przyciąga ludzi o wysokim statusie). Gdybyś ze swojej strony zdobyła jakieś ciekawe informacje na temat firmy, czy technologii, to daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts