olaisławek 03.11.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 08.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Jak będą lepsze warunki pogodowe, to dodam więcej zdjęć. Edytowane 11 Listopada 2013 przez magdalenawaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 12.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]223242[/ATTACH] Jak będą lepsze warunki pogodowe, to dodam więcej zdjęć. [ATTACH=CONFIG]223814[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223815[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223817[/ATTACH] Piękny dom fajnie wygląda ten klinkier na wykuszu i tarasach Wiesz może jaki to kolor elewacji? Bardzo ładny. A drzwi to mamy takie same jak Wy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeeN 12.11.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 @magdalenawaw fajna podbitka? Tworzywo? Można wiedzieć jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 12.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 PCV, zapewne GAMRAT, złoty dąb, wygląda identycznie jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 12.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 kulcaZgadza się tylko kolor to ciemny dąb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 12.11.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Pewnie z lampą fotka zrobiona, na monitorze wygląda jak złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 12.11.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Piękny dom fajnie wygląda ten klinkier na wykuszu i tarasach Wiesz może jaki to kolor elewacji? Bardzo ładny. A drzwi to mamy takie same jak Wy Pozdrawiam Kolor elewacji to Majster-pol tynk silikonowy odcień nr 052. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 13.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kolor elewacji to Majster-pol tynk silikonowy odcień nr 052. Pozdrawiam Dzięki za odpowiedź u nas na razie jest tylko grunt z kolorem, tynk będzie później jak już uporamy się z ziemią wokół domu. Wasz kolor jest bardzo ładny, właśnie coś takiego bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alrodaer 14.11.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 olaisławek,ładna ta wasza afrodyta,zupełnie inna od wszystkich,taka nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 14.11.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Z wielką radością dzielę się moją AFRODYTĄ Wprowadziliśmy się 1 listopada ,w moje urodzinki, wiec prezent był nieziemski. dzielę się z Wami moimi wnętrzami, zainspirowana wnętrzem domu forumowej OLI i jej betonów,oraz kolorków Gosi Glamour,postanowiłam je połączyć i wyszło mi to.... Jeszcze wiele rzeczy jest do skończenia ale te które już są bardzoooo cieszą Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących:) Edytowane 14 Listopada 2013 przez AFRODYTA77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 14.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) i jeszcze kilka fotek....mam nadzieję że Ola nie urwie mi głowy za jej gabinet a mój pokój córki;) a poniżej nasza sypialnia łazienki mamy ZIENIA... jedna czarno biała a druga czarna....oj czyszczenie płyteczek to nie lada wyzwanie;) poniżej drzwiczki moje kochane, w łazience pełne a w pokojach z szybą Edytowane 14 Listopada 2013 przez AFRODYTA77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 14.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 magda mariusz na zewnątrz macie cudownie!!!!!!!!!!gratulację za styl i smak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.11.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Afrodyta77 gratuluję przeprowadzki ,niech się Wam dobrze mieszka .Bardzo fajnie wyszło Za zabudowę w pokoju córki (a mój gabinet) głowy Ci nie urwę ,choć rzeczywiście jest toczka w toczkę :lol2:,ale chociaż miałaś odwagę się przyznać ,że mój dom był dla Ciebie inspiracją A to się ceni Bo wiesz rożnie z tym bywa ,niektórzy zżynają jak leci ,a słowem o tym nie wspomną Ale niech im będzie ,że są tacy kreatywni :lol2: Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 15.11.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Afrodyta77 właśnie się zastanawiałam co u Ciebie - ale skoro była przeprowadzka to jesteś usprawiedliwiona powiem Ci iż wyszło super, bardzo mi się podoba GRATULUJĘ http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 15.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Droga Afrodyto77 gratuluję przeprowadzki:) Przed nami jeszcze całe wykończenie:( nie mogę się doczekać kiedy dotrwamy do naszego 1 listopada , bardzo podobają mi się żyrandole, beton na ścianach oraz meble w dziewczęcym pokoju. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 15.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Afrodyta77 gratuluję przeprowadzki ,niech się Wam dobrze mieszka .Bardzo fajnie wyszło Za zabudowę w pokoju córki (a mój gabinet) głowy Ci nie urwę ,choć rzeczywiście jest toczka w toczkę :lol2:,ale chociaż miałaś odwagę się przyznać ,że mój dom był dla Ciebie inspiracją A to się ceni Bo wiesz rożnie z tym bywa ,niektórzy zżynają jak leci ,a słowem o tym nie wspomną Ale niech im będzie ,że są tacy kreatywni :lol2: Pozdrawiam serdecznie OLA, dziekuję za miłe słowa,i na 100% mój dom nie byłby piękny bez Ciebie,SERIO!!! Moja starsza córka jest mega zadowolona z pokoju,w zabudowie jest dużo miejsca i powiem tak że cenowo też nie był to duży wydatek. pozostaje nam jeszcze kuchnia do zrobienia ,bo na razie korzystamy z małej kuchni:)super sprawa,zawsze czysto w salonie:) no i kostka od poniedziałku,ogrodzenie....ogród...och dużo tego. dziękuję wszystkim którym się podoba:):) wkleję fotki obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 17.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A u nas .... po 2 tygodniach mieszkania zbuntował się piec gazowy VIESSMAN....,wiec od piątku przeprosiliśmy nasz drugi dom i wyjechaliśmy na wieś. Teraz czekamy na serwis:( i mamy nadzieję ze szybko dojedzie. jak wrócimy do domku będą nowe foteczki,mojej małej kuchni która powstała w kotlowni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 18.11.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) co za masakra - już się popsuł ?! niezbyt przyjemna nisepodzianka Edytowane 26 Listopada 2013 przez melczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 25.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 obiecane fotki mojej kuchenki ....umieszczonej w kotłowni:) oraz stoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts