Liakon 25.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 O super, dzieki za foto. Czyli z tego co napisales wynika że boki masz po ok 65 cm środek 2,3m. Jak mozesz to napisz jeszcze jaki to profil VEKI i kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.10.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 wymiary podam Ci wieczorem, bo nie pamiętam teraz dokładnie, profil Platinium kolor złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 25.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kulca jeśli możesz to wrzuć fotkę tej powiększonej kuchni...... chciałabym zobaczyć co straciłam: ciekawa jestem jak to wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kulca jeśli możesz to wrzuć fotkę tej powiększonej kuchni...... chciałabym zobaczyć co straciłam: ciekawa jestem jak to wyszło.... takie mam na teraz: http://www.phonex.pl/forum/kuchnia.jpg tak wygłąda z boku, tylko drzewka przeszkadzają: http://www.phonex.pl/forum/afrodyta17.jpg http://www.phonex.pl/forum/afrodyta18.jpg LIakon, pomierzyłem, drzwi mają szerokość 200cm, fixy po około 78cm, było chyba coś takiego że ze zwykłymi szybami można 230, a że ja mam P4 i są ciężkie to 200, albo wąskie fixy głupio by wyglądały, już nie pamiętam http://www.phonex.pl/forum/taras1.jpg http://www.phonex.pl/forum/taras.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 25.10.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Super dzieki za fotki! A czy przy tej wysokosci nie zalecano Ci montazu w dolnej czesci okien poziomego slupka? Z kazdym odwiedzonym punktem z oknami mam coraz wiekszy metlik w glowie. Montowac szprosy czy nie? Kolor jednostronny czy z obu? Dwie czy trzy szyby? Veka, Rehau, jasny dąb, macore, orzech a może dab bagienny? Zaraz dostane kociokwiku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nie zalecano mi montażu żadnego poziomego słupka, jak by to wyglądało, bleobejrzyj dokładnie te profile co ja mam, okleinowane z obu stron są naprawdę piękne http://www.phonex.pl/forum/platinium.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 25.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 No ten profil Platinium bardzo ladny. Ktorzy producenci okien maja go w ofercie bo wiem ze nie wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.10.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ja brałem z oknoplastu kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 26.10.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kulca super ta kuchnia Ci wyszła, naprawdę rewelacja..... ja właśnie projektuję meble kuchenne i tragedia ;( a tak lubię duże kuchnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 26.10.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A musiałeś robić addaptację projektu w "Dobrych Domach" ?? Czy ta zmiana mieściła się w warunkach zmian jakie można wprowadzać? Ehhhh, ale mnie połechtało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 26.10.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 dzięki za uznanie żona moja także lubi duże przestrzenie, a dodatkowo do zmiany przyczyniło się to, iż w salonie nie chcemy żadnych mebli, więc wszystko to co teraz mam w meblościankach (zastawy, sztućce) i sprzęty agd muszą się zmieścić w meblach kuchennych, wieczorem wrzucę projekt naszej kuchni kupując projekt domu odrazu poprosiłem o zgodę na zmiany tj, powiększenie kuchni i poszerzenie budynku o 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 26.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 My z zona jestesmy obecnie na etapie wyboru okien... Ale chyba odpuscimy montaz do wiosny poniewaz i tak nie bedziemy robic nic wiecej w srodku zima, a tak wiosna odrazu sie bedzie srodek robic...Jesli chodzi o drzwi tarasowe ciekawym rozwiazaniem sa drzwi przesuwane HS... My zastanawiamy sie nad firma Shuco (moze ktos montowal takie okna juz wczesniej ? ) Ktos tu wczesniej pisal ze nie podoba mu sie w normalnych tarasowkach wysoki prog tam tego nie ma,mielismy okazje zobaczyc takie drzwi i naprawde robia wrazenie (tak samo jak cena grrr)...Jaka brame kupowaliscie - jakiej firmy ??? Bebee malo prawdopodone zeby wiezba byla wadliwa w koncu ta afrodyte buduje juz xxx osob, co biedny ciesla moze teraz wam powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal22 26.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam, my budujemy Artemide w Małopolsce. Wydłużyliśmy garaż i sypialnie o 1 metr. Zmieniliśmy również rozkład pomieszczeń na dole, w ten sposób mamy dużą łazienkę i garderobę oraz gabinet. Obecnie mamy za sobą etap stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 26.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 HS miodzio są, tylko same drzwi tarasowe wycenili mi na 24 tyś, a za tyle kupiłem wszystkie okna z szybami P4 i okuciami WK2bramę ja mam Wiśniowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 26.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Nam w hurtowni gdzie sprzedaja okna wycenili HS-a na 16 tys, a w firmie gdzie produkuja te same drzwi juz 9 tys... Ale sprzedawca mowil zeby poczekac jeszcze kilka miesiecy jesli na sie nie piekli z oknami poniewaz w zimie zawsze jakas promocja moze byc... A warto zaznaczyc ze Shuco to dobre okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 26.10.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 tylko czy masz na myśli okno drewniane, takie gdzie praktycznie nie ma progu? Czyżby staniały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beebee 27.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Witam,Malwinka&kubus też tak mi się zdaje, że teraz to ściemnia bo nie dostał całej kasy i nagle dopóki mu nie zapłacimy to on nam nie powie gdzie jest błąd. No nic czekam do soboty, wtedy lecę i od razu mam spotkanie na szczycie. Jeżeli chodzi o okna, to taki zaokrąglony profil mają okna MS pojezierska fabryka okien, my się nad nimi zastanawiamy, ale to daleko w przyszłym roku. Maja dość dobre parametry szyby i ciepłą ramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 27.10.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 To jest cena za tarasowke wymiary: 3,6 S - 2,3 H - HS PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 27.10.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 a pcv, i ona ma niski próg? Jak szukałem to tylko drewniane można było z niskim progiem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 27.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 tak wlasnie mielismy okazje je widziec.... fajna rzecz tym bardziej ze zona zawsze chciala miec duze okno tarasowe a te drzwi pasuja idealnie wszystko pieknie ladnie ale ta cena no to troche straszna od stycznia vat do gory wiec malo czasu zostalo do zastanowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts