Yona 12.09.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Z mężem złożyliśmy wniosek 30.08 a pozwolenie zostało wydane 31.08, to nie jest żart!!!!. Zadzwoniliśmy po tygodniu a tu decyzja gotowa Teraz czekamy tylko 2 tygodnie na uprawomocnienie. Po prostu zamiast do "pań" w sekretariacie udaliśmy się do samego inspektora, nie mam na myśli żadnych łapówek ani nic takiego; szczerze powiedzieliśmy, że zależy nam na czasie, I jest yyy jak to możliwe, skoro trzeba wysłać zawiadomienie do sąsiadów o wszczęciu postępowania a każdy sąsiad ma 14 dni od momentu dostarczenia zawiadomienia... to już jest ponad 2 tygodnie, bo list przecież jeszcze idzie pocztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 12.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 to chyba te 2 tygodnie na uprawomocnienie jest czasem na ewentualne sprzeciwy sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 12.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) Pewnie właśnie po to są te dwa tygodnie... Edytowane 12 Września 2011 przez magdalenawaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 14.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Nie chce się tu wyrywać do przudu ale - GDZIE SĄ ZDIĘCIA Z REALIZACJI?!?! Drodzy moi nie zapominamy o czym jest ten watek (Ja narazie na etapie kopania.... nie mam co wklejać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 15.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tak popieram, też czekam na zdjęcia, podobnie jak FalubazZIelonaGora jestem na etapie fundamentów, a to w istocie nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzetaa 15.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 witam ja narazie jestem na etapie adaptacji projektu i ma takie pytanko czy ktos z panstwa buduje juz lub wybudawal afrodytke w okolicach kostrzyna nad odra tak do 150km , bardzo bym z zona chcial zobaczyc ukonczona lub w trakcie budowe jesli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliapawel 15.09.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witamy wszytskich W pażdzierniku rozpoczynamy budowę naszej Afrodytki:) Mamy nadzieję, że będziemy mogli liczyc na dobre rady. Budować będziemy się w woj. Opolskim. Pozdrawiamy Natalia i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 15.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witamy nowych członków.A odnośnie zdjęć - u mnie na przykład panuje taki bałaganik, że wstyd cokolwiek wysyłać, ale myślę, że w sobotę skończą walkę z podbitką i strukturą na zewnątrz to coś powrzucam. Na razie życzę wytrwałości wszystkim budującym i dużo dużo cierpliwości. Otóż okazuje się, że gdy nie wykonuje się gwałtownych ruchów na budowie wszystko jakoś się układa i powolutku mknie do przodu. Niektóre wcześniej nie przemyślane rzeczy zawsze mają jakieś pozytywne znaczenie. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 16.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie zgodzę się do końca z przedmówcami, że pewne elementy naszej afrodytki psują jej wygląd... oczywiście nawiązuję do słupa w salonie...dla mnie jest prawdziwą ozdobą i jestem z niego dumna:) podrawiam wszystkich budowniczych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 16.09.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie zgodzę się do końca z przedmówcami, że pewne elementy naszej afrodytki psują jej wygląd... oczywiście nawiązuję do słupa w salonie...dla mnie jest prawdziwą ozdobą i jestem z niego dumna:) podrawiam wszystkich budowniczych... qrde jak w kościele efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 16.09.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 witam ja narazie jestem na etapie adaptacji projektu i ma takie pytanko czy ktos z panstwa buduje juz lub wybudawal afrodytke w okolicach kostrzyna nad odra tak do 150km , bardzo bym z zona chcial zobaczyc ukonczona lub w trakcie budowe jesli to nie problem Witam, ZNALAZŁEM 4 SZTUKI POD ZIELONA GÓRĄ Z CZEGO 2 SZT WYKONCZONE I ZAMIESZKANE I DWIE SZTUKI W TRAKCIE BUDOWY pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 16.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 qrde jak w kościele efekt JEJKU... gusta sa baaardzo różniste Ale efekt zaiste przypomina... Tak czy inaczej jeżeli to kosciół to bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 17.09.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Nie zgodzę się do końca z przedmówcami, że pewne elementy naszej afrodytki psują jej wygląd... oczywiście nawiązuję do słupa w salonie...dla mnie jest prawdziwą ozdobą i jestem z niego dumna:) podrawiam wszystkich budowniczych... Także uważam, że słup w salonie może być ozdobą, wystarczy dobry pomysł na jego wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 17.09.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Także uważam, że słup w salonie może być ozdobą, wystarczy dobry pomysł na jego wykończenie Mi ten słup także się podoba , mój pogróbiłem do rozmiaru 36x50 cm ,nadaje nowoczesny klimat wnęrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 17.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Hmmm, spodziewałam się takiej właśnie reakcji na moje fotki.... No cóż..są gusta i ....guściki.....ja nigdy nie zdecydowałabym się na czerwone meble w kuchni. Sama bryła zewnętrzna afrodyty jest formą klasyczną...więc ja (czytaj być może tylko ja..) nigdy nie wykończyłabym tego domu nowocześnie...bo to architektoniczna i stylowa porażka. Ale jeszcze raz dodam..każdy ma swoje "widzimisię" Pozdrawiam znawców "budowniczych":)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 17.09.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 wklejać fotki a nie o pierdach zapodawać CZEKJAMY NA ZDIECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 17.09.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 ktoś ma czerwone meble w kuchni w afrodycie, bo jakoś nie kojarzę? jasne że o gustach się nie dyskutuje, każdy robi jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 18.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Popieram Olę U. w pełni - mamy się wspierać i wymieniać doświadczeniami. Wybierając Afrodytę staliśmy się grupą, która ma zbliżony gust i to powinno nam wystarczyć. Poza tym należy się cieszyć z postępów innych a nie krytykować (jak to My Polacy mamy w naturze). Innych wnętrza powinny być dla nas inspiracją in plus lub in minus - ale zawsze inspiracją. A wracając do budowy - mój elektryk mnie opuścił (wyjechał na dorobek za granicę). Przewodziki przed tynkami porozprowadzał i ... koniec. Na szczęście instalacja robiona pod projekt projektantki wnętrz, na szczęście zrobione zdjęcia, filmy, na szczęście znalazł się inny elektryk, który mówi, że da radę (po usilnych poszukiwaniach, bo nikt nie chciał kończyć roboty po kimś). Wniosek - róbta ludziska zdjęcia szczegółowe każdego łączenia, każdego przewodu i opisujcie pomieszczenia na zdjęciach (na filmach wstawiajcie komentarze co akurat filmujecie) bo nie znacie dnia ani godziny kiedy wam wetnie elektryka (lub hydraulika tfu tfu tfu) Tyczy się to też oczywiście ogrzewania podłogowego i ułożenia rur wszelkiej maści. Zdjęcia miałem wkleić, ale jeszcze bałaganik - nie mogą podbitki skończyć (ponoć trudna jest). Pozdrawiam wszystkich ciepło. A - jutro wjeżdża piec na eco i będzie pierwsze odpalenie CO - proszę o trzymanie kciuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 18.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 sorki za moją małą uszczypliwość, każdy robi oczywiście jak mu się podoba, w końcu robimy pod siebie, a nie żeby ktoś nam robił och i ach ja akurat jestem zwolennikiem usunięcia słupa i każdemu to radzę z racji dużej powierzchni salonu, bez słupa była by mega przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 18.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 my tez moglismy zrezygnowac z slupa ale tego nie zrobilismy - nie bylo nawet takiej opcji jedni lubia czerwone inni zielone, stare inni nowe, gdyby kazdy lubil to samo czy nie na kazdym rogu by stala afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts