Felutek 19.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Do Kulcy: Czy mozesz napisac jaka masz te podloge - czy to jest panel laminowany, czy kilku-warstwowa klejona (tzw.inzynieryjna) klepka z ostatnia warstwa finishowa drewniana? Podaj namiary na firme bo ja tez za kaflami w calym domu nie przepadam (szczegolnie ze uwelbiam chodzic boso latem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 19.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) moja podłoga to parkiet z bambusa skręcanego, jest lita w całej grubości, a powierzchnia ma kilka warstw lakieru utwardzanego UV, firma z jakiej go zakupiłem to KOPP w Krakowie:http://sklep.podlogi-kopp.pl/d4216_bambus_skrecany.html dodam jeszcze że przy ogrzewaniu podłogowym wydaje się bardziej przyjemny w dotyku niż kafle, takie moje odczucie Edytowane 19 Listopada 2011 przez kulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 20.11.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kulca dziekuje za linka - sprawdzilam sobie ich oferte, ciekawa jestem z ilu warstw maja te podlogi bo nigdzie sie tego nie doczytalam - pisza o warstwie sklejkowej i warstwie finishowej (tej na zewnatrz) czy mozesz powiedziec z ilu warst jest klejona? Druga rzecz o jaka Cie spytam to ile sezonow grzewczych juz za Toba? A kolejna rzecz to czy w pomieszczeniach gdzie masz podlogowke masz rowniez grzejniki? Pytam bo marzy mi sie w calym domu poza lazienkami i kotlownia podloga drewniana i kompletnie bez grzejnikow na scianach - mam tylko obawe czy podlogowka da rade zagrzac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 20.11.2011 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 składa się wg mnie z jednej warstwy, jest taka sama na całej grubości (to jeśli chodzi o drewno) widać mocno sprasowane łodygi bambusa, ta druga warstwa o której piszą to zapewne lakier ochronny na powierzchnisezon grzewczy pierwszypodłogówkę mam wszędzie (nawet w garażu na 15 stopni zrobioną), grzejniki jedynie drabinki na ręczniki w łazienkach, spokojnie podłogówka da radę to ogrzać przy całej podłodze drewnianej (ja mam kafle tylko w łazienkach, pom. gosp., wiatrołapie i garażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 20.11.2011 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dzieki za szybka odpowiedz w takim razie rozwiales moje watpliwosci... zawsze chcialam podlogowke ale nie kafle - mam nadzieje ze napiszesz kiedys jak sie ma podloga po sezonie grzewczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 21.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich, U mnie kończą powoli dach, zrobiłem kilka fotek, jest szansa że zima nie zaskoczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 21.11.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ...i jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 21.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 21.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich, U mnie kończą powoli dach, zrobiłem kilka fotek, jest szansa że zima nie zaskoczy.... [ATTACH=CONFIG]86318[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86319[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86320[/ATTACH] ADRANEK :Czy możesz zdradzić ile kosztowało okno tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 21.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 nie pamiętam ile kosztowało okno tarasowe ale to jest dobre pytanie....bo było najdroższe z tego co pamiętam.Wiem, że to jest suwanka i firmy Oknoplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 22.11.2011 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) ...i jeszcze kilka [ATTACH=CONFIG]86321[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86322[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86323[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86324[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86325[/ATTACH] Gratuluje! SSZ na pewno juz cieszy bardzo! a najlepsze przed Wami - wykanczanie wnetrz a pozniej - radosc z kazdej rzeczy w nowym domku!!! Wszystkie te Ateny czy Artemidy - bardzo ladnie wychodza - juz sama nie wiem na jaki kolor dachu i elewacji sie zdecydowac. Adranek napisz mi o ile wychodza drozej okna z roletami zewnetrznymi??? (tak "pi razy drzwi") Edytowane 22 Listopada 2011 przez Felutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 22.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 nie pamiętam ile kosztowało okno tarasowe ale to jest dobre pytanie....bo było najdroższe z tego co pamiętam. Wiem, że to jest suwanka i firmy Oknoplast Tak, robiliśmy ostatnio wycenę i to jedno okno ok. 7 tyś, chciałam się dowiedzieć czy to firma oszalała czy po prostu z taką ceną trzeba się liczyć. Do FELUTEK: Z aktualnej wyceny rolety zewnętrzne na Artemide ok 8 tyś ( w tym elektryczne tylko na to największe tarasowe okno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 22.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Kilka nowych aktualnych fotek mojej Afrodyty. http://img11.imageshack.us/img11/2285/dscf6776e.jpg http://img97.imageshack.us/img97/4351/dscf6770u.jpg http://img703.imageshack.us/img703/4978/dscf6771p.jpg http://img21.imageshack.us/img21/8973/dscf6763i.jpg Edytowane 22 Listopada 2011 przez Liakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka86 22.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Witam powiedzcie czy ktoś może usunął ten filar w salonie? dałam do obliczenia strop będzie lany i mam nadzieje że uda się uniknąć tego filaru Edytowane 22 Listopada 2011 przez kasieńka86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka86 22.11.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Liakon Jeśli można spytać jaka to dachówka i ile kosztowała ?? Bardzoooo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 22.11.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 (edytowane) Niektórym udało się usunąc filar w salonie. A moja dachówka to Koramic Renesansowa L15 mahoniowa angoba szlachetna. Ale musisz sie liczyc z tym ze poszczegolne dachowki moga roznic sie odcieniem, przez co będziesz miec "plamy" na dachu A cod kosztu to rok temu w pazdzierniku koszt materialu na dach w Afrodycie cos kolo 32-34 tysiecy (dachowka + folia + łaty/kontrłaty+ akcesoria montazowe i rynny galeco stalowe). Edytowane 22 Listopada 2011 przez Liakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 22.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A moja dachówka to Koramic Renesansowa L15 mahoniowa angoba szlachetna. A cod kosztu to rok temu w pazdzierniku koszt materialu na dach w Afrodycie cos kolo 32-34 tysiecy (dachowka + folia + łaty/kontrłaty+ akcesoria montazowe i rynny galeco stalowe). Witam! Kilka dni temu robiłam wycenę dachówki Koramic Renesansowa L15 tylko czerwona angoba na Artemidę i wyszło ok. 35000 zł (dachówka, akcesoria, orynnowanie metalowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 22.11.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Tak, robiliśmy ostatnio wycenę i to jedno okno ok. 7 tyś, chciałam się dowiedzieć czy to firma oszalała czy po prostu z taką ceną trzeba się liczyć. Do FELUTEK: Z aktualnej wyceny rolety zewnętrzne na Artemide ok 8 tyś ( w tym elektryczne tylko na to największe tarasowe okno) Dzieki - to calkiem sporo jak za rolety - i to tylko na tarasowe okno elektryczne - w tej cenie spodziewalam sie wszystkich elektrycznych. A tak nawiasem mowiac to czy te elektryczne czesto sie psuja??? I co jesli sie zepsuja i trzeba naprawiac jesli sa "schowane" - Kucie scian?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 23.11.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzieki - to calkiem sporo jak za rolety - i to tylko na tarasowe okno elektryczne - w tej cenie spodziewalam sie wszystkich elektrycznych. A tak nawiasem mowiac to czy te elektryczne czesto sie psuja??? I co jesli sie zepsuja i trzeba naprawiac jesli sa "schowane" - Kucie scian?? ja mam elektryczne, już w sumie 2 lata są zamontowane, jedynie musiałem przesmarować rolki bo zaczynały skrzypieć, kuć ścian nie trzeba, jest dostęp przez klapę rewizyjną, u mnie całość elektryczna wyszła 11tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 23.11.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam powiedzcie czy ktoś może usunął ten filar w salonie? dałam do obliczenia strop będzie lany i mam nadzieje że uda się uniknąć tego filaru hey... "udało nam się" usunąć słup z salonu! Poniżej załaczam środek naszej Afryśki. Nie jest to jakiś wielki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts