kulca 23.11.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie jest to jakiś wielki problem jak się ma dobrego projektanta adoptującego, ja niestety nie miałem tego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 24.11.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 ja mam elektryczne, już w sumie 2 lata są zamontowane, jedynie musiałem przesmarować rolki bo zaczynały skrzypieć, kuć ścian nie trzeba, jest dostęp przez klapę rewizyjną, u mnie całość elektryczna wyszła 11tyś Dzieki za info, w takim razie roznica pomiedzy zwyklymi a elektrycznymi nie jest az taka spora, do tego biore pod uwage ze przy instalacji takich rolet zewnetrznych odpada juz zakup zaluzji wewnetrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PepePiotr 24.11.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nam wyceniono rolety 13 szt. z silnikami na 12 tyś są dwa rodzaje silników ta wycena jest zrobiona z silnikami które wykrywają przeszkody lub problem z prowadnicą np. ostra zima i w prowadnicy nazbiera się śnieg i przymarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 24.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 (edytowane) Nam wyceniono rolety 13 szt. z silnikami na 12 tyś są dwa rodzaje silników ta wycena jest zrobiona z silnikami które wykrywają przeszkody lub problem z prowadnicą np. ostra zima i w prowadnicy nazbiera się śnieg i przymarznie dobra cena, ja mam tylko w tarasowej taki silnik, aczkolwiek pozwoliłem sobie na "fuchę" i roleta okna tarasowego ma 3 pancerze na jednym wałku i silniku, są problemy, każdy pancerz powinien mieć osobny silnik Edytowane 24 Listopada 2011 przez kulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 25.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 witam czytam sobie na temat kosztów rolet elektrycznych i po raz kolejny widzę, że na temat kosztów nie ma co dyskutować, bo różne rejony polski różnie wychodzą, może nie uwierzycie, ale my za wszystkie rolety(14 szt) z pełną elektryką wydaliśmy 7 tyś. zaznaczam tylko, że były bezpośrednio od producenta rolet w moim mieście- czyli zero pośredników. albo marża sprzedawców jest kosmiczna, albo koszty produkcji w waszych miastach są mega. chyba wybieram opcje mieszkania w małej wiosce i płacenie taniej za to co wy macie w tak wysokich cenach. a może poszukajcie jakiegoś producenta na "zewnatrz", przecież koszty wysyłki takich rolet na palecie nie są takie drogie.a na pewno sporo zaoszczędzicie.pozdrawiam i duże chęci do pracy, bo u mnie ostatnio grypa panuje i jakoś na nic nie ma ochoty. chociaż pogoda pozwoliła zrobić jeszcze kilka "rzeczy" które były przewidziane na wiosnę. jak zdrówko pozwoli to zrobię kilka fotek na zewnątrz.trzymajcie się cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 25.11.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 25.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 25.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wkońcu koniec..... OD jutra podnosimy teren ogrodu ... dzis jedzie jakies 20 wywrotek... Od poniedziałku zaczynamy z dachem... W koncu cos widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 25.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Budowa "idzie" w góre Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 25.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Budowa "idzie" w góre Pogratulować Powoli w górę... ale mam pytanie (chyba ważne): Czy jest wielkim problemem jeżeli ławy pod słupy (taras i ganeczek) wylane będą później? Moi "szacher'machery" mówią że żaden problem ale póki co nie wyznaczyli, nie wylali (nie wspominając o wykopie, ławie i szalunkach...). Będę wdzięczny za odp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 25.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Budowa "idzie" w góre Pogratulować swoją drogą: GDZIE WASZE FOOTOOOOOOOO??!??!?!?!?!???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasieńka86 25.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Witam ponownie u nas na "placu boju " jak na razie cisza. Od wiosny ruszamy z reszta taki był zamysł by w tym roku zrobić fundamenty zaczęliśmy dopiero pod koniec września a niestety mamy baardzo nierówną działkę różnica w najwyższym miejscu 1,5m. Mam nadzieje że jakoś do przyszłej zimy zdążymy choć do zamkniętego się wyrobić.Mam pytanie do Kulca u kogo zamawiałeś dachówkę bo jesteśmy z tego samego regionu zaledwie 40 km. Przez zimę chcemy kupić cały materiał może ciut taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 25.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 25.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 (edytowane) Czy jest wielkim problemem jeżeli ławy pod słupy (taras i ganeczek) wylane będą później? Moi "szacher'machery" mówią że żaden problem ale póki co nie wyznaczyli, nie wylali (nie wspominając o wykopie, ławie i szalunkach...). Będę wdzięczny za odp!!! Można tak zrobić tylko w zasadzie podwójna praca, no i jeszcze kwestia betonu, jeżeli z "gruchy" to trzeba 2 razy zamawiać. Ale poza tym nie widzę innych problemów. Edytowane 25 Listopada 2011 przez magdalenawaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 26.11.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 dachówkę i materiały na ściany kupowałem w Dekorgips, najpierw pozadawałem zapytania do firm z internetu, i mając najtańszą ofertę negocjowałem taką samą w Dekorgipsie ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 27.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Na życzenie gratulacje!!! tez tak juz chce!!! przy takim stanie robot wyglada ze powierzchnia jest dosyc duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 27.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 gratulacje!!! tez tak juz chce!!! przy takim stanie robot wyglada ze powierzchnia jest dosyc duza Dziękuje , fakt działeczka dość spora. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 29.11.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam serdecznie dla zainteresowanych mogę podać cenę okien dla Afrodytki,PROFILOPLAST seria Platinuim kolor orzech obustronne,okno tarasowe dzielone na 4 ,i w garażu okna nie otwierane,cena promocyjna to....jedyne 21000tyś ,oczywiście z roletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 30.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kolejna część zdięć z mojej budowy... Dziś kończyli szalunki.. jutro zaczynają lać betonik !!! Pogoda w tym roku dla nas wszystkich jest niesamowicie łaskawa!! "Modlę się aby utrzymała się do połowy grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 30.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ale radosc - licze na kolejne zdjecia a szczegolnie zdjecia wnetrz, bo te najbardziej ciesza kazdego zabierajacego sie dopiero za budowe czy tez planujacego zaczac w przyszlym roku - tak jak ja. Pozdrawiam Wszystkich i zycze jak najberdziej przychylnej pogody podczas zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts