magdalenawaw 14.12.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witajcie mam pytanko odnośnie słupów a w zasadzie ich ocieplenie styropianem i zmianę ich formy,fachowiec zawołał 3000zl za 5 słupów (3 przy wejściu i 2 przy tarasie) ,czy nie uważacie że to przesadzona cena? pozdrowienia Tak, to bardzo wygórowana cena, a przecież nie wymaga to dużego nakładu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 14.12.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tak, to bardzo wygórowana cena, a przecież nie wymaga to dużego nakładu pracy. pracy trochę jest w nadaniu odpowiednich kształtów, może bardziej staranności i dokładności w wykonaniu, jednak 3kpln to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 14.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja placilem normlanie jak za ocieplenie, 30 zeta z metra kw. Afrodyta77 nie zmieniaj słupow na proste, popsujesz caly urok naszego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.12.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wszystko oczywiście zależy od gustu ale ja uważam jak Liakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 15.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zastanawiam się nad likwidacją jednego okna w salonie, mianowicie tego obok wykuszu. Czy ktoś z WAS też tak zarobił? Byłabym wdzięczna za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 15.12.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja usunąłem, ale przedłużałem kuchnie i tam umieściłem oknojak nie masz zamiaru mocno meblować to nie usuwaj, fajniej jest jak jest jasno w dzień w salonie, okno tarasowe choć duże ale mocno zacienione dachem nad tarasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 15.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ... Afrodyta77 nie zmieniaj słupow na proste, popsujesz caly urok naszego projektu. Dla mnie to byla jedna z pierwszych zmian jakie wprowadziliśmy z zoną :D:D - także różne są gusty . Zastanawiam się nad likwidacją jednego okna w salonie, mianowicie tego obok wykuszu. Czy ktoś z WAS też tak zarobił? Byłabym wdzięczna za opinie Ja zlikwidowałem u Siebie to okno, ale powiększyłem okna w wykuszu. Z decyzji jestem zadowolony - ale tak naprawdę wszystko zalezy od tego jak ma wyglądać salon. Mi zależało żeby mieć w tym miejscu ścianę na powieszenie dużych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 15.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja też zlikwidowałem okno w salonie, całą ścianę z wykuszem mam od południowej strony - nie narzekam na brak światła. Poza tym na tej ścianie mogę jakąś komodę postawić. Dzisiaj kliknę parę zdjęć - pokaże jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 15.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja też zlikwidowałem okno w salonie, całą ścianę z wykuszem mam od południowej strony - nie narzekam na brak światła. Poza tym na tej ścianie mogę jakąś komodę postawić. Dzisiaj kliknę parę zdjęć - pokaże jak to wygląda. Super! Myślę, że zdjęcia pomogą mi podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afrodom 15.12.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) hi, witam wszystkich budowniczych.sciana bez okna,mysle ze warto zlikwidowac. duzo swiatla a ta scina jest super ustawna i mozna ja fajne zagospodarowac. pozd Edytowane 15 Grudnia 2011 przez afrodom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 15.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Afrodom - dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 15.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ja zlikwidowałem u Siebie to okno, ale powiększyłem okna w wykuszu. Z decyzji jestem zadowolony. To tak samo jak u nas. Tego okna w salonie nie będzie ale za to okna w wykuszu będą powiększone. Takie rozwiązanie widziałam u mojej znajomej w Afrodycie i bardzo mi się spodobało Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 15.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No niestety zdjęcia zrobione komórką nie nadają się do edycji, ale obiecuję, jutro wezmę normalny aparat i puszczę kilka fotek. Cierpliwości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataliapawel 16.12.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 18 Listopada rozpoczeliśmy prace nad naszą Afrodytą. Dzieki pieknej pogodzie możemy sie pochwalić odniesionym sukcem w postaci prawie zakończonego stanu zero 19 grudnia będziemy zalewać ławe. Szalunki w łazience przygotowane pod najnowszy wymysł mojej żony tzn wanna wkopana w ziemie.... Nie ma to jak kobieca wyobraznia. Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 16.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Gwoli pokazania ściany w salonie bez okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 16.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 u mnie tak to wygląda:http://phonex.pl/forum/salon6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 16.12.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 u mnie tak to wygląda: http://phonex.pl/forum/salon6.jpg Mozesz napisac jaka jest dlugosc tych zaslon??? jesli zmieniales wysokosc scian to napisz - pytam z ciekawosci - z gory dzieki za odpowiedz ps: tez planuje w zlotym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 17.12.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Gwoli pokazania ściany w salonie bez okna Ślicznie Dziękuje, właśnie takie zdjęcie było mi potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 17.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 u mnie tak to wygląda: http://phonex.pl/forum/salon6.jpg Decyzja podjęta, okna nie będzie. Dziękuje za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 17.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Witam moi drodzy... Potrzebuje pomocy... Moi "fachowcy" rozłożyli mi własnie rury od instalacji kanalizacyjnej. Czy u Was równiez kładli bezpośrednio w wykopanych rowach? Czy po przekłuciu sie w ścianach fundamentowych niczym nie izolowali miejsc styku rury z ścianami? Czy utwardzali w jakiś sposób wykop?? Czy u Was również miejsca wyjść rur (do połączeń min. wc, wanny, umywalek i prysznica) sa (+/-) obok gdzie będą znajdowały się sanitariaty czy wyliczaliście dokładnie gdzie będą się znajdować i dokładnie w tych miejscach wyciagnbeliście rury w góre? Moi "njawszechmogący" mówią: 'tu dojdzemy rurą tam dotniemy a tu sie wstawi kolanka i doprowadzi wyjścia'... Zastanawiam się czy nie powinni wszystkiego kłaść jeszcze raz, bo część wyjść mija się z miejscem docelowym o dobre 50/70cm :/ Dzięęęęęękuję za informację!!!! Edytowane 17 Grudnia 2011 przez FalubazZIelonaGora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts