lina136 28.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Chcemy zacząć jak najszybciej jak tylko pogoda pozwoli (a z pogodą to różnie bywa:/) jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to do wakacji będziemy mieć SSO. Oczywiście serdecznie zapraszam Bardzo chętnie skorzystamy z zaproszenia, jak efekty będą już widoczne. Więc czekamy na wiosnę, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lina136 28.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Może ja trochę świeżych zdjęć zarzucę Super, jest na co popatrzeć Długo się budujecie, domniemywam że data rejestracji jest rokiem rozpoczęcia budowy, ale mogę się mylić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 28.12.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Może ja trochę świeżych zdjęć zarzucę bardzo ładna kuchnia ,jeśli to nie tajemnica to można wiedzieć jaki był jej koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 28.12.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Czy długo się budujemy? - Dokładnie 27.09.2010r został wbity szpadel w działkę Co do ceny kuchni - powiem tak, w zależności od użytych materiałów ceny wahały się od 17000PLN do 24000PLN. Są to ceny bez sprzętu AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 30.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam wszytskich w ostatnim dniu 2011 roku Od razu pytanie: do jakiej wysokości zasypywaliście budynek?? Nie wiem jak to zrobić aby było z jednej strony najlogiczniej z drugiej strony tak aby mozna było ładnie połozyć cegłę klinkierową... Darasek załączył(a) zdiatko swojego domku - na jakiej wysokości zasypywaliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 01.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam, U nas zakończyliśmy prace na zewnątrz, skończyliśmy dach, okna i ocieplenie. -------------------------------------------------------------------------------------- Oto kilka fotek, chcemy tym zachęcić Was do umieszczania swoich fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 01.01.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 .....no i jeszcze wewnątrz, mamy antresolę i w tej chwili dużo różnych pomysłów..... Nie wiemy jeszcze jak ostatecznie będzie wyglądała, jakie kolory, materiały i jakie oświetlenie. ........................... Podzielcie się Waszymi projektami......albo jeśli ktoś z Was ma jakieś ciekawe zdjęcia albo linki aranżacje to bardzo chętnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 01.01.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 jeszcze klika.... Czekamy na Wasze zdjęcia, dużo zdjęć........:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciskowa 02.01.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 jeszcze klika.... Czekamy na Wasze zdjęcia, dużo zdjęć........:) adranek jeżeli możesz wklei fotkę planu poddasza z uwzględnieniem antresoli i pomieszczeń. Ja próbowałem zaprojektować antresolę ale projektant miał z tym trochę problemów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 02.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 adranek jeżeli możesz wklei fotkę planu poddasza z uwzględnieniem antresoli i pomieszczeń. Ja próbowałem zaprojektować antresolę ale projektant miał z tym trochę problemów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, Nie robiliśmy projektu antresoli, tylko z majstrem uzgadnialiśmy w trakcie budowy. W końcu wyszło tak, że pustkę nad salonem zrobiliśmy tak jak kończy się kuchnia i do słupa tak jak na zdjęciach. U góry wyszedł pokój otwarty, sporo w nim skosów ale wystarczy - zdjęcie nr 13. Sypialnia naprawdę spora, zdjęcie nr 14 i łazienka zdjęcie nr 15. Duża część poddasza zostanie niezagospodarowana na schowek, taki na kartony itp - zdjęcie nr 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK i Macek 02.01.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam Niestety z przyczyn finansowych musimy z zona zrezygnowac z tego cudownego projektu.Projekt zakupiliśmy w 2010 w Poznaniu z biura Twoj Projekt - przedstawiciela dobre domy .do sprzedzy mam pełen komplet otrzymany od biura Projekt jest wersją lustrzanąkoszt projektu ustalam na około 2000 zł brutto zainteresowanych prosze o kontakt namojego prywatnego maila [email protected] lub telefonicznie 600407673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 03.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam:) Skoro mamy mały zastój w budownictwie:)to może troche inspairacji wrzucumy na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 03.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ...i jeszcze trochę łaźienkowych inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 03.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ...i jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ_MAGDA 06.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Mamy SSO Edytowane 8 Stycznia 2012 przez MARIUSZ_MAGDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 06.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 gratulacje a gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 07.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam, Gdzie Wasze zdjęcia?? Wstawiajcie zdjęcia............ wnętrza!!!! jakaś cisza na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciskowa 09.01.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jeżeli ktoś ma foty umeblowanej kuchni w Afrodycie albo jeszcze lepiej w Artemidzie ze spiżarnią to prosił bym o zamieszczenie ich na forum. Mile widziane również wizualizacje lub przykładowe projekty. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 10.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Wklejam kilka zdięć z dzisiejszego popołudnia Cos już widać - dachóweczka (Roben Monza plus) się kładzie i leją chudziaka !!! Od piatku ścianki w środku a na koniec miesiąca pożegnam panów i będę mógł podziwiać dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 10.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mała prośba - czy ktoś z Was zrobił samo WC w afrodytcce?? Od piatku mamy rozpocząć stawianie działowych ścianek a u mnie brak rozeznania nt. wielkości WC Może ktoś wie jakie minimalne wymiary wc powinno possiadać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts