keti93 13.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witam :) Właśnie kupiłam projekt Afrodyta i będe zaczynać budowę po tych mrozach Ale mam pytanie czy ktoś się orientuje czy w Małopolsce jest gdzies już wybudowana Afrodyta do oglądnięcia?? Z góry bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam :) Właśnie kupiłam projekt Afrodyta i będe zaczynać budowę po tych mrozach Witaj Widzę, że będziemy razem zaczynać budowę, tylko my Artemidę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keti93 14.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 To super Ja mam afrodytę choć zmiany wprowadzę by wyszła góra i Zmniejsze kotłownie by powiekszyc łazienkę i garaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm690 15.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam ! Przeglądam te forum już chyba ponad rok, śledziłem postępy i dyskusje poszczególnych osób z wielkim zaciekawieniem ... jest to niezwykle pomocna lektura. Niezmiernie miło mi poinformować, że zaczynamy budowę w okolicach Gorzowa Wlkp. jak tylko warunki pogodowe pozwolą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 15.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Super ! Witamy nowych budowniczych ! In(foto)rmujcie o postępach na bieżąco. Ja aktualnie walcze z gazem, tzn o gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 18.02.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Budujemy afrodytę z antresolą, czy ktoś już ma skończoną? Czy ktoś robi antresolę?? Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 18.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wstawiam kilka zdjęć, może kogoś zachęce do wstawienia swoich........... [ATTACH][/ATTACH] ----------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 18.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adranek 18.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Wklejcie swoje zdjecia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA WLKP 19.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 [ATTACH=CONFIG]101692[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]101693[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]101694[/ATTACH] Witaj! Chciałem się dowiedzieć jaką masz wysokość krokwi które wykorzystane były do budowy konstrukcji dachowej? I jaka jest odległość (dł krokwi nad antresolą) od podparcia na murłacie do podparcia "na górze" PozdrSEBA WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yona 20.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam po długiej przerwie. Po ponad półtorarocznej walce o pozwolenie na budowę w końcu się udało. Mam jednak problem bo "szanowna" Pani architekt trochę nakombinowała i ostatecznie mój projekt to lustrzane odbicie lustrzanego odbicia Czy jakaś dobra dusza mogłaby mi wysłać skan projektu w wersji "normalnej" ażeby ekipie się wygodniej pracowało? Ja ze swojej strony mogę zaproponować wysłanie lustrzanego odbicia jeśli komuś jest potrzebne. Mój adres: [email protected] Baaardzo proszę o pomoc... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 24.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich budowniczych : D Zaczynaliśmy 6 czerwca, teraz jesteśmy na etapie ukończenia dachu, chociaż mrozy nas trochę spowolniły, ale teraz oczekujemy wiosny. I oto moja afrodyta ; p TUU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 24.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 wklejaj linki do fotek tak aby się wyświetlały na forum, z linka wymaga rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 25.02.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 wklejaj linki do fotek tak aby się wyświetlały na forum, z linka wymaga rejestracji łatwo powiedzieć nie bardzo wiem jak to zrobić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzch 02.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Gratuluję najpiękniejszej AFRODYTY jaką widziałam:) Mam pytanko,ponieważ widzę że masz karpiówkę na dachu,ja kupiłam także karpiówkę koramika,a teraz mam problem czy deskować pod nią dach czy nie? możesz mi powiedzieć czy deskowałeś? oraz ile płaciłeś za położenie karpiówki,mi ekipa zawołała 60 zł za metr samej karpiówki,20 za więżbe i 16 za deskowanie i folie,czy to żczy normalnie??? Bardzo przepraszam za tak długą zwłokę w odpowiedzi. Szczerze mówiąc nie sądziłem że będą jakieś pytania a tym bardziej, że nasz dom wzbudzi tam miłe reakcje. Dziękuję za miłe słowa. Co do dachu i karpiówki to nie jestem w stanie dać odpowiedzi gdyż my z wykonawca umawialiśmy się na SSO razem z jego materiałami. W to wchodził i dach z pokryciem oraz chudziak. Za całość od fundamentów do dachu zapłaciliśmy 220tyś. Czy to dużo? Rożnie mówią. My nie mieliśmy wyboru. Firma była godna zaufania a ja spędzam sporo czasu poza miejscem zamieszkania więc właściwie cała budowa była na głowie żony. Więc byliśmy zdecydowani więcej zapłacić ale mieć pewność że wszystko będzie zrobione tak jak należy. Po 2 latach mieszkania mogę śmiało powiedzieć że była to trafna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzch 02.03.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ....czy deskować pod nią dach czy nie? możesz mi powiedzieć czy deskowałeś? ... Jeśli to jeszcze istotne to nie deskowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reczkos1980 04.03.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam wszystkich Zaczynam na początku maja. Będę stawiał ściany z porothermu-szer.24. Mam pytanie: czy ktoś może stawiał afrodytę z takiego materiału i ile wyszło mu pustaków porothermu. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 07.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam!My stawialiśmy Artemidę z tego materiału i wyszło ok. 2400 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarthVader 07.03.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]101692[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]101693[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]101694[/ATTACH] http://www.youtube.com/watch?v=al_W4f5xNAU&list=HL1331162737&feature=mh_lolz http://www.youtube.com/watch?v=mlHcYjhdwuA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 13.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam serdecznie:)Mam pytanie ile płaciliście za robociznę c.o.(grzejniki+podłogówka),kotłownia,pompa ciepła,woda i kanalizacja? Będę wdzięczna za pomoc:)Dodam że bez kominka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts