Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt AFRODYTA pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetny efekt tego betonu!! Kapitalny! Połączenie betonu z cegłą (np. rozbiórkową) extra!

Ja na razie nie będą pokazywał środka bo dziś leją u mnie posadzki więc nie za bardzo jest co pokazywać.

Tak czy inaczej ten beton jest zaje-świetny!!!!

Skąd jesteś... może niedaleko mojej Zielonej Góry???

a5.jpga1.jpga4.jpga3.jpga2.jpg

Afrodyta77 materiał to wydatek rzędu 3 tys.(rozdzielnica,bezpieczniki,kabel około 700m,kabel 50m przyłączeniowy,puszki,rurki i jakieś pierdułki:)).Za zrobienie instalacji nie płaciłam nic,ponieważ mam brata elketryka:)Ale jak się pytałam to tak gdzieś około 3tys. za robotę:)Pozdrawiam:)

Dziękuję pięknie:)

również serdecznie pozdrawiam

Gość magdalen1
Wszyscy jesteście szczęśliwymi posiadaczami domu Afrodyta/Artemida. My jesteśmy dopiero na etapie zmian w projekcie. To forum to kopalnia wiedzy. Dziękuję, że tak otwarcie piszecie o plusach i minusach projektu, różnych rozwiązaniach i cudownych zdjęciach, których tak bardzo zazdroszczę:). Projekt to jedno, ale powiedziano, że już powinniśmy zająć się poszukiwaniem ekipy budowlanej. Na te polecane trzeba podobno czekać czasem i kilka sezonów. Czy mogę prosić o polecenie nam sprawdzonej ekipy? Będę wdzięczna, bo perspektywa i to o czym słyszę trochę mnie przeraża.

• 2 weeks później...

Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, Artemidę przymierzamy się do budowy któregoś z tych domów, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywo

ten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem o nich.Mieszkam w woj. wielkopolskim.Z góry dzięki i mój email [email protected]

Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, Artemidę przymierzamy się do budowy któregoś z tych domów, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywo

ten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem o nich.Mieszkam w woj. wielkopolskim.Z góry dzięki i mój email [email protected]

chyba nikt nie pochwali się w tym woj. zapraszam do Świętokrzyskiego Pozdrawiam