AFRODYTA77 13.03.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ola u Ciebie jak zwykle przepięknie:) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 14.03.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ola te betony są super ....jeśli to nie jest tajemnica to ile kosztuje takie cacko i czy mozna to połozyc na podłodze?:)A na podłodze to Affron z Paradyża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 14.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Olu... Świetna Afrodytka:) Czy możesz zdradzić, co to za materiał na ścianach i w łazience małżeńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 15.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Świetny efekt tego betonu!! Kapitalny! Połączenie betonu z cegłą (np. rozbiórkową) extra! Ja na razie nie będą pokazywał środka bo dziś leją u mnie posadzki więc nie za bardzo jest co pokazywać. Tak czy inaczej ten beton jest zaje-świetny!!!! Skąd jesteś... może niedaleko mojej Zielonej Góry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 15.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 mamy w końcu okna:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 20.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ola w następnym domku zrobisz sobie takie drzwi:)A u nas elektryka juz zrobiona robi sie wod.-kan. i ogrzewanie:)Tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 21.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ola w następnym domku zrobisz sobie takie drzwi:)A u nas elektryka juz zrobiona robi sie wod.-kan. i ogrzewanie:)Tak się cieszę Zuziaa32 czy możesz mi powiedzieć jakie koszty pochłoneła elektryka? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 21.03.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Afrodyta77 materiał to wydatek rzędu 3 tys.(rozdzielnica,bezpieczniki,kabel około 700m,kabel 50m przyłączeniowy,puszki,rurki i jakieś pierdułki:)).Za zrobienie instalacji nie płaciłam nic,ponieważ mam brata elketryka:)Ale jak się pytałam to tak gdzieś około 3tys. za robotę:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 21.03.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Afrodyta77 materiał to wydatek rzędu 3 tys.(rozdzielnica,bezpieczniki,kabel około 700m,kabel 50m przyłączeniowy,puszki,rurki i jakieś pierdułki:)).Za zrobienie instalacji nie płaciłam nic,ponieważ mam brata elketryka:)Ale jak się pytałam to tak gdzieś około 3tys. za robotę:)Pozdrawiam:) Dziękuję pięknie:) również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 22.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 U mnie instalacje elektryczna tez niecale 7 tys. Przewody wyprowadzone takze do zasilenia bramy, domofonu, dwa wyjscia na ogród. W cenie nie bylo instalacji rtv, komputerowej i alarmowej, bo to akurat zrobilem sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 30.03.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Coś cichutko:)wszyscy budują lub wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 31.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 A to moje inspiracje wykończenia łazienki,salonu i kuchni(kuchnia kogoś z forum,więc przepraszam!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 31.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Straszna ciszaaaa... Wklejam kilka fotek z mojej budowy. Nadal robimy elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość magdalen1 01.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wszyscy jesteście szczęśliwymi posiadaczami domu Afrodyta/Artemida. My jesteśmy dopiero na etapie zmian w projekcie. To forum to kopalnia wiedzy. Dziękuję, że tak otwarcie piszecie o plusach i minusach projektu, różnych rozwiązaniach i cudownych zdjęciach, których tak bardzo zazdroszczę. Projekt to jedno, ale powiedziano, że już powinniśmy zająć się poszukiwaniem ekipy budowlanej. Na te polecane trzeba podobno czekać czasem i kilka sezonów. Czy mogę prosić o polecenie nam sprawdzonej ekipy? Będę wdzięczna, bo perspektywa i to o czym słyszę trochę mnie przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 02.04.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Kolejna mała poracja fotek... Tym razem wewnątrz. Posadzka anhydrytowa - naprawdę polecam niezdecydowanym !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 02.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez FalubazZIelonaGora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 04.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Falubaz super postepy! Nie bedziesz mial przedsionka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FalubazZIelonaGora 04.04.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Falubaz super postepy! Nie bedziesz mial przedsionka? Hey... Zrezygnowałem z "przedsionka" i wywaliłem słup w salonie. W przyszłym tygodniu (piatek) skończone będę miał tynki w środku i wykończoną elewację w 100%. Dodam asap fotki. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nowakz 12.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, Artemidę przymierzamy się do budowy któregoś z tych domów, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywoten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem o nich.Mieszkam w woj. wielkopolskim.Z góry dzięki i mój email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 16.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pozdrawiam wszystkich budujących Afrodytę, Artemidę przymierzamy się do budowy któregoś z tych domów, czy ktoś z Państwa pokazałby na żywo ten dom wybudowany lub w trakcie budowy i podzielił się swoim zdaniem o nich.Mieszkam w woj. wielkopolskim.Z góry dzięki i mój email [email protected] chyba nikt nie pochwali się w tym woj. zapraszam do Świętokrzyskiego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts