wera_padi 19.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 http://img406.imageshack.us/img406/451/zdjcie0369n.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 19.06.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) http://img594.imageshack.us/img594/9773/zdjcie0355u.jpg Uploaded with ImageShack.us Nawadnianie super polecam Edytowane 19 Czerwca 2012 przez wera_padi zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 19.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) trawka niebawem wzejdzie mam nadzieje? http://img836.imageshack.us/img836/2172/zdjcie0364y.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 19 Czerwca 2012 przez wera_padi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 20.06.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 trawka niebawem wzejdzie mam nadzieje? http://img836.imageshack.us/img836/2172/zdjcie0364y.jpg Uploaded with ImageShack.us super!!! już nie mogę się doczekać tak uporządkowanej działki i posianej trawki! powolutku zbliżamy się do tego celu, a czy w tym roku się wyrobimy ?? zobaczymy , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 20.06.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 darasek, Twoja Afrodyta zapiera dech w piersiach. Jak dla mnie to jedna z TOP5 najpiekniejszych Afrodyt na tym forum. Życzę szybkiego zagospodarowania ogrodu i posiania trawki.beata z kielc: kamien na ogrodzeniu, ogrodzenie i tarasy tez robią wrażenie. Jak bedzie kolor na elewacji to też się zrobi mega pięknie.wera-padi co bedzie na tarasie zamiast ziemi i trawy?mariusz_magda wasza Afrodyta tez fajnie wykonczona kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 20.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Darasek pomalutku a do celu ja robie porządek w ogrodzie 2 lata weszło mi 30 aut 25 tonowych ziemi ,masakra ale nareszcie koniec , trawa zasiana i to koniec , malowanie skończone jeszcze drzwi,meble kuchenne i wprowadzamy się mam nadzieje że za 2 miechy pozdrawiam wszystkich Piotrek Twoje wykończenie na zewnątrz jest super nie ukrywam że coś tam trochę łykne Edytowane 20 Czerwca 2012 przez wera_padi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 21.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U mnie już jest tak Jutro zalewanie Byle pogoda dopisała bo narazie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 21.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 trawka niebawem wzejdzie mam nadzieje? wzejdzie, ja zasiałem 30 maja, równiez zamontowałem nawadnianie, jest to rewelka, równomierne podlewanie, na które sobie patrze sącząc zimne piwko, robiąc je samemu można wiele kasy zaoszczędzić (na stronie gardeny jest program do projektowania), zraszacze polecam rainbirda, są tańsze a bardzo dobre moja trawka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 21.06.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 wzejdzie, ja zasiałem 30 maja, równiez zamontowałem nawadnianie, jest to rewelka, równomierne podlewanie, na które sobie patrze sącząc zimne piwko, robiąc je samemu można wiele kasy zaoszczędzić (na stronie gardeny jest program do projektowania), zraszacze polecam rainbirda, są tańsze a bardzo dobre moja trawka: Program jest darmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 21.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Program jest darmowy? tak jest, wrysowujesz swoją działeczkę, zabudowania, krzewy, drzewa samochody i co Ci się zamarzy, podajesz wydajność źródła wody i program pięknie liczy ile obwodów, gdzie i jakie zraszacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ_MAGDA 23.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Co myślicie o ogrzewaniu Afrodytki na gaz płyny jakie zużycie może być albo na olej opałowy sam niewiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 23.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Co myślicie o ogrzewaniu Afrodytki na gaz płyny jakie zużycie może być albo na olej opałowy sam niewiem na co się zdecydować sąsiad miał na olej i w tym roku wymienił palnik na pelet bo na oleju ta zima wyszła go 7tyś zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 23.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://img406.imageshack.us/img406/451/zdjcie0369n.jpg Uploaded with ImageShack.us Czy możesz napisać to to za tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 24.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 bdan to jest tylko pomalowane gruntem pod kolor taka będzie wyprawa malowałem 2 razy system CAPAROL wyprawa będzie po zakończeniu wszystkich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.06.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 A tynk właściwy caparola masz już wybrany. Też mamy system Caparola i teraz musimy podjąć decyzję co do tynku. W naszej okolicy to rzadko stosowany system, więc trudno zobaczyć co na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 27.06.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam:)Jestem na etapie wykańczania(chyba siebie tą budową)może ktoś by wrzuciłfotki już wykończonych wnętrz :)Pozdrawiam Afrodyzjaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 27.06.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Witam Zuziaa32, a co konkretnie potrzebujesz?bdan o tynku jeszcze nic nie wiem wyprawa nie poleży dlatego nie kupiłem jeszcze na pewno będzie 1,5 mm i kolor ten sam co teraz. Edytowane 27 Czerwca 2012 przez wera_padi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 27.06.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 wera_padi konkretnie to jak sie ma miejsce w salonie do wstawionych tam mebli:) Czy jest sporo przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 29.06.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Zuziaa32 jeszcze nie mam mebli w salonie a jeśli chodzi o lepszą ustawnośc zlikwidowałem okno obok drzwi tarasowych przez to okno salon jest nieustawny to tylko moja sugestia, a w tym miejscu będzie kanapa narożna miejsca jest pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 29.06.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 jak dla mnie miejsca jest bardzo dużo, mam sporą kanapę, komodę na ścianie pomiędzy oknami wykuszy a salonowym, do tego małe mebelki pod telewizorem i barek (zdjęcia już załączyłam wcześniej na forum) wystarczająco na tyle, że dzieciaki urządzają sobie niezłe gonitwy, a ja czasami biegam za nimi i iiiiiiiii można się zmęczyć w jadalni stół, po rozłożeniu ma 3,5 m - wchodzi troszkę do salonu, imprez było już sporo na 20 osób i miejsca nie brakowało. no chyba, że wy lubicie mieć lotnisko w domu to faktycznie może być mało. przy tych metrach jest co sprzątać, a przecież nie chcemy być niewolnikiem odkurzacza i mopa :-|0 pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts