AFRODYTA77 23.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 macie dużą powierzchnię do wykostkowania - ale będzie pięknie... Hej sąsiedzie MELCZAK:) ciekawe kiedy nam położą kostkę???u mnie planowana jest dokładnie za rok,zamierzam się też wprowadzić za rok podczas wakacji,zobaczymy czy się uda;)Budowanie bez kredytu sprawia radość ale troszkę to trwa... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ_MAGDA 23.07.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Samej kosteczki to mamy 500m2 a do wpowadzki daleka droga .chyba że w loto wygramy to nie długo się wprowadzimy:yes:. Pozdrawiamy was:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michap10 24.07.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 U mnie zgodnie z planem, udało się zalać strop w ubiegłym tygodniu teraz miesiąc przerwy w oczekiwaniu na cieślę i dekarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ_MAGDA 24.07.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 U mnie zgodnie z planem, udało się zalać strop w ubiegłym tygodniu teraz miesiąc przerwy w oczekiwaniu na cieślę i dekarzy... Działeczka też spora :jawdrop:będzie też sporo do kostkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michap10 24.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Fakt, jest troszkę m2 działki, ale do układania kostki jeszcze daleka droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFRODYTA77 25.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Działeczka też spora :jawdrop:będzie też sporo do kostkowania MARIUSZ_MAGDA czy pamiętacie może ile metrów ocieplenia macie chodzi mi o metry oraz nieodzowne KOSZTY:( pochwalcie się też pracami wewnątrz budynku,o ile to nie tajemnica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 26.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Pięknie rosną Wasze domki, aż miło popatrzeć W takim razie ja też się pochwalę moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 29.07.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 tak było rano a tak wieczorem idą jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 03.08.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Wszyscy zapracowani ?Nikt nic nie komentująOdpocznijcie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michap10 03.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Pewnie każdy pochłonięty budowaniem lub wykańczaniem Afrodytek i dlatego taka cisza na forum A ja czekam właśnie na cieśli, którzy mają przyjść pod koniec miesiąca... U Ciebie Jankes46 chyba dość szybko się uwinęli z więźbą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 03.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam AFRODYTA77 u mnie wyszło 190 m2 styropianu gr 12, 4,5 rolki siatki ,45 wor kleju, 600 kołków rozporowych. Cen na dzień dzisiejszy nieznam, a jesli chodzi o robotę to 35-40 zł za 1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał i Magda 05.08.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 witamy, właśnie przymierzamy się do rozpoczęcia budowy Afrodyty tzn.fundamenty ruszają za 2 tygodnie, chcemy wprowadzić małe zmiany min.częściowe podpiwniczenie,schody do piwnicy i na strych, ścianę kolankową na 1 pustaka i mamy do was Forumowiczów zapytanie: czy jest ktoś z woj. podkarpackiego, małopolskiego bądź świętokrzyskiego który chciałby nas zaprosić żebyśmy mogli zobaczyć jak ten dom wygląda na żywo? Będziemy wdzięczni jeśli ktoś z was chciałby się pochwalić nam tym co zbudował.Pozdrawiamy i prosimy o odpowiedź na forum lub na maila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 05.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 witamy, czy jest ktoś z woj. podkarpackiego, małopolskiego bądź świętokrzyskiego który chciałby nas zaprosić żebyśmy mogli zobaczyć jak ten dom wygląda na żywo? Witam Odpowiedź poszła na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 06.08.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 więźba to pikuś u mnie 2 dni i dach już był. Teraz wyciągają kominy i deskowanie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michap10 06.08.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To naprawdę bardzo szybko, oby i u mnie tak sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 08.08.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 witam czas leci jak szalony a prace na ogrodzenie nie chcą tak szybko się kończyć, ciągle coś do robienia. w ostatnim czasie udalo nam się zrobić kostkę tzn opaske z kostki wokół domu. teraz zaczynamy płot z przodu aby móc położyć resztę kostki. bałam się kostki tzn czy to wszystko będzie grało. mi się podoba, a czy wam możecie ocenić po zdjęciach ( fotografem nie jestem , ale coś widać <a href=http://imageshack.us/a/img820/5246/dsc03902medium.jpg' alt='dsc03902medium.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 08.08.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 cdImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawaw 08.08.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 witam czas leci jak szalony a prace na ogrodzenie nie chcą tak szybko się kończyć, ciągle coś do robienia. w ostatnim czasie udalo nam się zrobić kostkę tzn opaske z kostki wokół domu. teraz zaczynamy płot z przodu aby móc położyć resztę kostki. bałam się kostki tzn czy to wszystko będzie grało. mi się podoba, a czy wam możecie ocenić po zdjęciach ( fotografem nie jestem , ale coś widać <a href=http://imageshack.us/a/img820/5246/dsc03902medium.jpg' alt='dsc03902medium.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Achh... Moim zdaniem świetnie wygląda ta kostka, połączenie z klinkierem super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 08.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a czy te rolety są zintegrowane z nadprożami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 08.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Ehhhh...Darasek ....cudownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts