Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt AFRODYTA pracownia DOBRE DOMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam

bałam się kostki tzn czy to wszystko będzie grało. mi się podoba, a czy wam możecie ocenić po zdjęciach

Kostka pasuje idealnie do całości :) i świetnie się prezentuje

A teraz czekamy za ogrodzeniem

Wjazd to macie konkretny :rolleyes: śliczny domek :yes: w ogóle bardzo ładnie u Was

Mały lift ;)

Wykusz (co widać na zdięciach) powiekszylismy w taki sposób aby weszło nam duuże okno... Okno w sypialni powiekszylismy maxymalnie. Zlikwidowalismy jedno okno w salonie... Pozmienialismy też w środku ale o tym było wczesniej ;)

Będąc "2 minuty" przed wprowadzką wiem, że kilka zmian jeszcze mogło nastapic ale bylismy za mało odwazni! Moglismy przesunąć ścianę zewnętrzną salonu powiekszając kuchnie i salon (ktoś juz tak zrobił i pisał o tym na forum).

Ogólnie dom jest (projekt) meeega funkcjonalny (nawet bez zmian). Nam brakuje troszkę metrów w salonie ale to już inna historia...

Pozdrawiiam wszytskich budujących affryśkę..

ps. szczególnie pozdrawiam tych, którzy przybyli, oryginał projektu ode mnie pożyczyli i juz nigdy więcej się nie zjawili i teleefonów nie odbierają... :)

Gdybyscie jednak zechcieli oddać projekcik - będę wddzięcznny :)

Gość magdalen1

ps. szczególnie pozdrawiam tych, którzy przybyli, oryginał projektu ode mnie pożyczyli i juz nigdy więcej się nie zjawili i teleefonów nie odbierają... :)Gdybyscie jednak zechcieli oddać projekcik - będę wddzięcznny :)

Ludzie oddajcie projekt!!!! Przez takich forumowiczów nikt nie będzie chciał dzielić się swoimi doświadczeniami. A po to właśnie forum zostało założone. Właśnie chciałam prosić o zdjęcia wewnątrz Waszych cudownych domków (ale czy wypada.) :(

Zuzia

powiem tak :"szału nie ma ",jak dla mnie oczywiście ;)

Ostatnio zrobiliśmy przymiarkę (meblami na taras :lol2:) i powiem szczerze ,że chciałabym ,żeby salon był trochę większy ;)No ,ale oczywiście mały też nie jest :no:

Witam zamierzamy kupić projekt domu Afrodyta ,czy jest mozliwość obejrzenia tego domku który Pani buduje?Pozdrawiam

Witam...

Wstawiłem obiecane foto.

Więcej zdięć jak tylko znajdę chwilkę czasu.

ps. Mieszkam juz kilka dni i jest suuper.

Narazie wiem, że:

- brakuje drzwi wyjściowych z pomieszczenia gospodarczego bezpośrednio na zewnątrz (przechodzimy przez garaż lub przez dom).

Reszta jest meega fajna i funkcjonalna :)

pozdrawiam Was :)

1.jpg

3.jpg

5.jpg

2.jpg

Witam...

Wstawiłem obiecane foto.

Więcej zdięć jak tylko znajdę chwilkę czasu.

ps. Mieszkam juz kilka dni i jest suuper.

Narazie wiem, że:

- brakuje drzwi wyjściowych z pomieszczenia gospodarczego bezpośrednio na zewnątrz (przechodzimy przez garaż lub przez dom).

Reszta jest meega fajna i funkcjonalna :)

pozdrawiam Was :)

gratuluję zamieszkania - masz pięknie

ciekawe ile jeszcze rzczy wyjdzie które można było zrobić i by sie przydały.... :-)