mzetaa 05.07.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Witam wszystkich , w przyszłym roku w końcu startuje z budowa i tu moja prośba czy ktoś z was posiada może kosztorys bym był bardzo wdzięczny, mój e mail [email protected].. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thomson 06.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 W sprawie kosztorysu - to orientacyjny jest dołączony do projektu. Wątek ten był juz wielokrotnie powtarzany. Ogólne koszty uzależnione są od regionu kraju i od przedsiębiorczości inwestora. Jedni wybudowali za 450 k inni za 600k. W zależności jakie materiały chcesz zastosować. Zawsze trzeba pamiętać, żeby liczyć zamiary na możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarthVader 06.07.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Super, wrzuć kilka fotek z wnętrza, jestem bardzo ciekawy jak wyglada Afrodyta z antresolą. Sami w przyszłości też chcemy zrobić pustkę nad salonem. Zmieniłeś kont dachu? Podnosiłes wyżej ściankę? Kolejne zdjęcia w następnym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 22.07.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 witam no i czas znalazłam, trawka już zielona , rośnie jak szalona. teraz walczymy z chwastami, bo troszkę sie ich nasiało, ale jak wszyscy mówią trawa je "zadusi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasek 22.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 nie zrobiłam jeszcze fotek z drugiej strony domku, bo jeszcze tam mały bałagan. lada moment sie z nim uporamy i kolejne fotki będa gotowe. Powoli stawiamy płot z przodu domu. została jeszcze wiata pod drewno i zbliżamy się małymi krokami to finiszu:rolleyes: chociaż juz bym jakies malowanie w domu zrobiła, nie to ,że brudno, ale coś nowego by sie przydało. Jak to z domem bywa, zawsze coś do zrobienia w nim jest Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 25.07.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witka Robię ocieplenie na zewnątrz i doszedłem do komina na zewnątrz (tam gdzie ma być kominek. Nasuwa się pytanie czy ocieplać ten komin na tarasie czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ja ocieplałem to miejsce wełną, bo tam jest grill tarasowy i styropian nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 25.07.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ale jaką wełną ?Taką do ocieplania budynków zamiast styropianu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 25.07.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tak, takimi płytami wełnianymi z Rockwoola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olkie55 29.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam! bardzo proszę o pomoc! gdzie można zobaczyć fotki Oli.U? nie mogę otworzyć jej wątku a bardzo zależy mi na zdjęciach głównej łazienki:( bardzo proszę o pomoc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 31.07.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam! bardzo proszę o pomoc! gdzie można zobaczyć fotki Oli.U? nie mogę otworzyć jej wątku a bardzo zależy mi na zdjęciach głównej łazienki:( bardzo proszę o pomoc:( Z tego co mi wiadomo to Oli zdjęć już nie można zobaczyć, zostały usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka.k 05.08.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Sama bardzo długo szukałam dlatego podzielę się namiarem Ola ma jeszcze bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Kraków 05.08.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam serdecznie wszystkich fanów Afrodyty Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą , obecnie jesteśmy na etapie rozpoczęcia budowy ( po 18 sierpnia) , bardzo chcielibyśmy zobaczyć jeśli to możliwe Afrodytę albo chociaż Artemidę na żywo . Skonsultować nasze obawy i spostrzeżenia. Jesteśmy z województwa małopolskiego pod Krakowem. Będziemy bardzo wdzięczni za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keti93 10.08.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Wykańczam obecnie moją afrodytę pomieszana z artemida. Tz ma urzytkowe poddasze. Jeśli jesteście zainteresowani to napiszcie. Domek stoi pod krakowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dans12949 12.08.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 witam prosze was ktos mógłby udostępnić mi zestawienie materiałowe (zdjecia albo pdf ) byłbym bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 13.08.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 podaj @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dans12949 14.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 podaj @ [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeeN 14.08.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Wykańczam obecnie moją afrodytę pomieszana z artemida. Tz ma urzytkowe poddasze. Jeśli jesteście zainteresowani to napiszcie. Domek stoi pod krakowem Wrzucisz parę fotek, albo jakiś plan rozmieszczenia pomieszczeń na poddaszu, jeśli posiadasz? Też planujemy zagospodarować poddasze, ale jakoś ciezko nam sie zdecydować jak to zrobić. Podnieśliście ściankę kolankową? W którym miejscu macie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 15.08.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 [email protected]wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dans12949 16.08.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 mam pytanie jakich pustaków używaliście do budowy ? w projekcie jest Ytong 60x20x36.5 nie moge takich znaleźć na allegro jakiś nietypowy wymiar mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts