Thomson 19.03.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Ja podpiwniczyłem pod garażem i kotłownią. Wejście mam w garażu. Nie przeszkadza to garażowanym 2 autkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syllia 23.04.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam, czy buduje/wybudował ktoś taki domek w okolicy Radomia lub Lublina? Jestem na etapie wyboru projektu a chciałbym zobaczyć domek na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytongrz 10.06.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Witam.Czy ktoś z Państwa posiada projekt Afrodyta (wersja normalna) i mogłby go użyczyć odpłatnie do celów poglądowych? Chodzi mi o np.ksero. Bede wdzieczny za odpowiedz. mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maagdaa00 21.06.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam, czy ktoś z Państwa posiada na sprzedaż projekt domu parterowego ,, Afrodyta" ? Potrzebujemy z narzeczonym normalna wersje tego projektu do celów poglądowych.Oczywiście może być także ksero. Jeśli by ktoś się zdecydował odsprzedać będziemy bardzo wdzięczni.Bardzo bym prosiła o kontakt w tej sprawie poprzez maila: [email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melczak 06.09.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Witam, czy ktoś z Państwa posiada na sprzedaż projekt domu parterowego ,, Afrodyta" ? Potrzebujemy z narzeczonym normalna wersje tego projektu do celów poglądowych. Oczywiście może być także ksero. Jeśli by ktoś się zdecydował odsprzedać będziemy bardzo wdzięczni. Bardzo bym prosiła o kontakt w tej sprawie poprzez maila: [email protected] Pozdrawiam. Witam W Lesznie na rogu Kurkowej i Żurawinowej jest afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsteckowp.pl 23.10.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 WitamCzy może ktoś pamięta ile metrów podbitki zamawiał najlepiej tej z pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek z Żar 16.12.2017 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam to ok 70m2. Nie licząc powierzchni nad tarasem z tyłu i gankiem z przodu. Jesteś zdecydowany na podbitkę z PCV? Po tym jak zobaczyłem jaką demolkę potrafi zrobić kuna na poddaszu zdecydowałem się na takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keti93 30.01.2018 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Witam. Mam Afrodyte mieszkamy już ok 5 lat. Planujemy teraz robić kostkę i przód ( donice i Murki wymorowac) proszę powiedzcie mi czy zamiast murku między wejściem do domu a garażem ma ktoś z palisady? Mąż mówi że bezsensu ten murek i schody. A ja się uparlam. Ma ktoś może coś podobnego? Proszę pokażcie zdjęcia przodu waszych Afrodyt i może akurat coś mi jeszcze wpadnie w oko z kostką pozdrawiam jak coś piszcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniasweet 29.11.2018 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Witam wszystkich Jesteśmy posiadaczami Afrodyty od ponad 5 lat i chcemy teraz zrobić remont poddasza i szukamy inspiracji na schody. Jeśli ktoś ma to chętnie zobaczę na fotkach;) [email protected] Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 27.03.2019 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Czy ktos adaptował poddasze w naszych Afrodytach? Macie moze jakies rusynki jak rozmieściliście pomieszczenia? Gdzie zrobiliście schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek z Żar 27.05.2019 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Wsadziłem schody do piwnicy i na poddasze za ścianą garażu - tam, gdzie w oryginale jest ta wąska łazienka. Żeby zmieścić łazienkę przeniosłem do piwnicy „kotłownię” i zmniejszyłem korytarz. Wstawię zdjęcia jak tylko odbiorę kompa z naprawy. Poddasze jest ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga P. 30.05.2019 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Również podpinam się pod prośbę o udostępnienie rysunków, zdjęć zaadoptowanego poddasza. Przymierzam się do adaptacji i bardzo będę wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami osób, które już mają za sobą ten etap. Moja Afrodyta jest klasyczna, bez podniesionej ściany kolankowej. Na poddaszu chcielibysmy zmiescic 2 pokoiki i małą łazienkę z prysznicem. Schody chciałabym wzdłuż ściany i filara pomiędzy hallem a salonem. Strop mam drewniany. Proszę bardziej doświadczonych o wasze rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga P. 30.05.2019 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Czy mogłabym prosić o zdjęcia lub rysunki poddasza? Ja się dopiero przymierzam do adaptacji o poszukuję inspiracji. Pewnie i tak będę musiała zatrudnić architekta. Będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_g 02.03.2020 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 Czy mogłabym prosić o zdjęcia lub rysunki poddasza? Ja się dopiero przymierzam do adaptacji o poszukuję inspiracji. Pewnie i tak będę musiała zatrudnić architekta. Będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam Aga Nie wiem czy jeszcze aktualne.....ale może się przydać Ja zrobiłem jedną przestrzeń, w przyszłości jakiś stół bilardowy może stanie, piłkarzyki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts