damil1 19.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jeszcze w tym tygodniu wkleje następne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damil1 19.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Pytacie Państwo o słup w środku i kominek ,proszę komentować nasze pomysły, do zobaczenia,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 19.10.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 slup rewelacja, napisz czy to sa polki podswietlane czy sa to tylko takie male wneki, jakie wymiary ma slup? czy te drzwi balkonowe masz przesuwne czy uchylne (chodzi mi o te na taras)? czy masz pomysl na miejsce na drewno przy kominku bo nie widze zadnej polki, jak rozprowadzales cieplo z kominka, jakie zrobiles ogrzewanie, pisz jak najwiecej szczegolow widze ze masz duzo kontaktow pod sprzet, jakie dokladnie tam dawales wyprowadzenia? i co z gilem na tarasie, nie bedziesz go robil? pod kominkiem widze automatyczna szczotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 20.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 damil1 Ale efekt Słup piękny, bardzo ładne sufity podwieszane, podłogę masz śliczną w jadalni, wogóle wszystko piękne! Kuchnia rewelacja. Ten projekt jest piękny ale wnętrza to mogą iść na wystawę Gratuluję dobrych pomysłów. damil, widzę, że na środku salonu zrobiłeś miejsce na....? U nas jest deska barliniecka w kolorze czekolady, i mam problem z utrzymaniem czystości takiej podłogi Ładna, ale za ciemna i każdy ślad na niej widać, każdy pyłek. Pasowała mi do okien i mebli, ale teraz bym się nie odważyła na taką ciemną dechę w salonie. Zrobiłabym wszystko w gresie w dwóch kolorach i byłoby pięknie i praktycznie. Jeszcze raz wyrazy uznania dla Twej inwencji twórczej, pozdrawiam Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 20.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Damil1 gratuluje pieknego domu:) okna w salonie - rewelacja:) czekamy na kolejne odsłony waszego domu:) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aranea 20.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Damil rewelacja! tyle światełek, wystrój jak apartament moskiewski z najwyższej półki od tych halogenków będzie w domu jeszcze cieplej;) Wklejaj fotki, bo to prawdziwa inspiracja i przyjemność z oglądania! PS. U mnie już kończą pomału dach - dzisiaj też podejmujemy pierwsze decyzje gdzie oświetlenie:) elektrycy wkraczają do akcji. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damil1 20.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 WitamBardzo sie cieszę ,że pomysł mojej żony jest udany(słup),a na środku salonu zrobiłem miejsce na parkiet jesionowy;),w słupie są wneki ,wymiary słupa to 60cm na 60cm,pod kominkiem to przymiarka listwy a nie stacja dla szczotki.Za jakiś czas coś wkleje,dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoBu 21.10.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dzisiaj też podejmujemy pierwsze decyzje gdzie oświetlenie:) elektrycy wkraczają do akcji. pozdrawiam wszystkich a może teżź wejdźcie w LEDy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyy 22.10.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Damil1 moje uklony, kawal naprawde swietnej roboty, a Twoja zona powinna zostac archilektem wnetrz o ile juz nie jest Naprawde gratuluje. Wasz Afrodytka bedzie wygladac rewelacyjnie, tego jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata z Kielc 22.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Damil1 ja także nie pozostanę obojętna na Twoje zdjęcia. Świetne inspiracje Twojej żony mogą wielu budowniczym pomóc w aranżacji swoich domów. Mnie osobiście też bardzo się podoba. Gratuluję.Ja mam w salonie wylany okrągły słup. Może ktoś podda mi pomysł na jego wykończenie. PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 23.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 damil1 prosimy o wiecej fotek, a szczegolnie slup w dzien bez podswietlania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 27.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Właśnie próbuje wstawić rzuty piwnicy i parteru, tylko czy ktoś mi podpowie jak? Wyglądato na coś skomplikowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 27.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Próbuję http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47db36e9b44be49a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 27.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Jak się wejdzie na tę stronę to widać rzut fundamentów z zaznaczoną częścią piwnicy. Lucyy walczę dla Ciebie może teraz?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47db36e9b44be49a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 27.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Lucyy!Wyślij mi swojego prywatnego maila to Ci wyślę skany bo chyba mam zbyt jasny kolor włosów co do tego wklejania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 27.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ania, Tomek i Wojtuśna 1 stronie naszego forum są wskazówki jak wklejać zdjęcia. Znalazłam wskazówki TS147 :Zrób tak: 1. Wejdź na http://imageshack.us/ 2. Daj "przeglądaj" i znajdź swojąfotkę u siebie na compie 3. Naciśnij "host it" 4. Później z ramki, koło której po prawej stronie jest "Hotlink for forums (1) " przeklej całą zawartość do wiadomości na muratorze i to wszystko . Ps. Tylko pamiętaj zmniejszyć zdjęcia w np. Pain`cie_________________ PozdrawiamNitka_31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_31 27.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ania tu masz dalszy ciąg lekcji TS147, jak zmniejszyć zdjęcia przed wklejeniem na forum: Wbrew pozorom jest to proste: 1. najedź na zdjęcie, które chcesz zamieścić na forum, 2. prawy przycisk myszki i daj "edit" 3. zdjecie otworzy Ci się w Paincie (każdy Windows go ma) 4. Teraz na górze najedź na "obraz", naciśnij i następnie wybierz "rozciągnij/pochyl" 5. Zaznacz ten sam % w poziomie i pionie (np. 50%), pózniej ok i zdjecie już jest zmniejszone Pzdr, TS Pozdrawiam Nitka_31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 27.10.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 nitka czekamy na dalszy ciag zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 28.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nitko czy tam się musze najpierw zarejestrować? Jak naciskam host it to wyświetla mi się błąd serwera. Mam jeszcze prośbę czy możesz mi podać swego maila? Chcę wysłać Ci rzut adaptacji poddasza w Afrodycie (robiliśmy sami) i chcę abyć fachowym, okiem spojrzała czy da się to zrealizować. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikaaa22 28.10.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 WitamMam pytanko do wszystkich a w szczególności do damil1, czy podwyższaliście ściankę kolankową w afrodycie bo z tego co zauważyłam to w projekcie linia dachu jest bardzo blisko lini okien a u damila1 jest znaczna różnica miedzy dachem a oknami... będę bardzo wdzięczna za wszelki informacje w tej kwesatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts