Ania, Tomek i Wojtuś 31.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dwie czy trzy strony wcześniej wkleiłam nasze propzycje - my też robiliśmy lany strop. A tak poza tym czy ktoś wie jak zmienić nick na formum bo obecny jest już nieaktualny - rodzina nam się powiększy i na wiosnę do Afrodyty wprowadzamy się we czwórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kansiak 01.09.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 napiszcie w jaki sposób dodajecie zdjęcia bo mi coś nie wychodzi. jak to program i jak się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 01.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 co do zdjec robisz tak:wchodzisz na http://www.imageshack.comBROWSE>wskazujesz swoje zdjecie, minimalna rozdzielczosc 1024x786 zeby bylo duze, jak robisz aparatem od 3mpixeli wzwyz beda OKnastepnie proponuje zaznaczyc opcje RESIZE IMAGE i suwakiem dac na 1024x786START UPLOADjak sie zuploaduje masz tam w pomaranczowej ramce "direct link to image"zaznaczasz go myszka, kopiujesz (ctr +c), nastepnie w poscie ktory piszesz na forum gdy chcesz wstawic fote klikasz na przycisk IMG, wklejasz to co zostalo skopiowane (ctr +v) i zowu klikasz ten klawisz IMGi tak masz wstawiona piekna duza fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 01.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 pytanie do Ania, tomek i wojtuś czy macie okna z weki? mi dziś robili wycenę okien z weki kolor obustronny 3-szybowe,drzwi tarasowe 3-kwaterowe i samo to okno kosztuje 5500 zł a całość razem 15600 zł myślę, że cena jest niezła! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i bacznie obserwuję wasze postępy!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 01.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 http://img405.imageshack.us/img405/7882/picture709m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 01.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 jaka grubość ścian macie i ile ocieplenia dawaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 01.09.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ściana 24 cm pustaczek +12 cm styropianek A podmurówka 8 cm ] http://img232.imageshack.us/img232/6797/picture710.jpg I domek się ogrodził żeby zajączki nie skakały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 02.09.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wera_padi okna mamy firmy Bertrand. 6-komorowy profil i 3 szybowe, kolor obustronny orzech. Cena ponad 19 tys za całość, ale w stpialni mamy drzwi balkonowe i większe okna w jadalni. Okna droższe ale jakość mercedes. I tak zapłaciliśmy tanio bo akurat była do końca czerwca jakaś promocja. Koszt suwanki w salonie to prawie połowa ceny - drzwi środkowe mają jakiś super mechanizm do zamykania - nie trzeba siły same się domykają. Brama garażowa firmy Interflex - koszt około 5300 z napędem Merantec (czy jakoś tak). Jeśli potrzebujesz jeszcze jakiś informacji to mogę sprawdzić w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
far199 02.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Mam pytanko w sprawie rolet. Moja ekipa powiedziała że zastosują nadproża strunowe aby było miejsce na skrzynki na rolety. Ale nie ma 4m nadproża nad drzwi tarasowe. Jak rozwiązaliście ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no właśnie, mi wszyscy wyceniający tą roletę robią ją z 3 części, czy ma ktoś roletę tarasową z jednego kawałka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fakaldo 02.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć jestem mocno zainteresowany projektem AFRODYTA pracowni dobre domy, i równie mocno przerażony kosztami budowy Proszę Was o podanie kosztów budowy , ile kosztuje stan surowy czy 180 000 to wystarczająca kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waniu 02.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 vera_padi jak tez mam oferte na te same okna, i mnie wychodzi netto ok 20,000, nie wiem czy będziecie mieli też rolety, bo tutaj same poszerzenia mnie wyszły ok 5000 zł:/ Drzwi tarasowe jak u Ani 3 segmentowe też z autoklamką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć jestem mocno zainteresowany projektem AFRODYTA pracowni dobre domy, i równie mocno przerażony kosztami budowy Proszę Was o podanie kosztów budowy , ile kosztuje stan surowy czy 180 000 to wystarczająca kwota? wg mnie przy oszczędnym budowaniu i w miarę taniej ekipie można się w tej kwocie zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fakaldo 02.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cześć jestem mocno zainteresowany projektem AFRODYTA pracowni dobre domy, i równie mocno przerażony kosztami budowy Proszę Was o podanie kosztów budowy , ile kosztuje stan surowy czy 180 000 to wystarczająca kwota? wg mnie przy oszczędnym budowaniu i w miarę taniej ekipie można się w tej kwocie zamknąć Dziękuje za odpowiedz Ekipe uzgodniłem za 45000zł z dachem - wydaje mi sie że to dobra cena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 02.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wera_padi znalazłam to: okna w systemie Gealan S8000 o głębokości 83mm produkcji firmy Bertrand, w S8000 rama ma głębokość 83mm. Bertrand produkuje okna wyłącznie na profilach Gealan'a klasy A (ścianki zewn 3mm i głębokość komór min 5mm) , natomiast Schuco nie produkuje profili w klasie A. Nie wiem za bardzo co to znaczy ale tak Pan mi napisał w ofercie. Nasze 19 tys to kwota brutto z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Dziękuje za odpowiedz Ekipe uzgodniłem za 45000zł z dachem - wydaje mi sie że to dobra cena! bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 02.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wera_padi okna mamy firmy Bertrand. 6-komorowy profil i 3 szybowe, kolor obustronny orzech. Cena ponad 19 tys za całość, ale w stpialni mamy drzwi balkonowe i większe okna w jadalni. Okna droższe ale jakość mercedes. I tak zapłaciliśmy tanio bo akurat była do końca czerwca jakaś promocja. Koszt suwanki w salonie to prawie połowa ceny - drzwi środkowe mają jakiś super mechanizm do zamykania - nie trzeba siły same się domykają. Brama garażowa firmy Interflex - koszt około 5300 z napędem Merantec (czy jakoś tak). Jeśli potrzebujesz jeszcze jakiś informacji to mogę sprawdzić w papierach. Możesz mi opisać przesuwane która kwatera suwana a która stała? Okna będziemy mieć takie same parametry tylko inna firma wizualnie i praktycznie wyglądają również klasa mercedes. Rolety oczywiście TAK cena rolet 5700. Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Rolety oczywiście TAK cena rolet 5700. Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam Piotrek. za wszystkie rolety taka cena? W jakim systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania, Tomek i Wojtuś 02.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wera_padi u nas przesuwa się tylko środek, dwa skrzydła boczne są stałe. Szerokość skrzydeł po 1,2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 02.09.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 wera_padi u nas przesuwa się tylko środek, dwa skrzydła boczne są stałe. Szerokość skrzydeł po 1,2 m. jak wysoki będzie próg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts