kulca 16.08.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 aggawa co do Twojego pomysłu aby schody dać w garażu, trochę niepraktyczne, bo trzeba będzie wyprowadzać auto żeby z nich skorzystać instalację zarówno DGP jak i wentylacji mechanicznej mam na strychu, wszystkie przewody idą po obwodzie, jest kupa miejsca do zabudowy szafy, zrobienia pomieszczenia, lub po prostu składowania gratów a na tarasach ja daję płytki, są łatwiejsze do zmywania od kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera_padi 17.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Opowiedzcie troszkę co kładziecie na tarasach i na wejściu do swoich afrodytek i artemidek:) czy preferujecie bardziej kostkę czy może płytki.................... na tarasach najpraktyczniejsza jest kostka!!!!!!!!!!!!!!!! kostki nie trzeba myć ani przecierać wystarczy na wiosnę pociągnąć karherem i gotowe . A kto będzie miał płytki to miękkiego lądowania w okresie zimy haha pozdrowienia dla starych i nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 17.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Załamałam się dzisiaj tematem podciągów przy zamianie stropu na Terivę Czy też macie takie wynalazki biegnące po pięknym suficie Waszych salonów? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 20.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 U mnie jest teriva i podciagi mam tylko na scianie w wykuszu a drugi podciag mam w korytarzy miedzy sciana naprzeciwko wykusza a scianą prostopadlą w korytarzu. Oprocz tego mam w salonie trzy zebra mniej wiecej co piec pustaków. Nie wiem czy jasno to wytlumaczylem, ale jak nie zapomne aparatu na budowe to zrobie fotki i wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelaga 20.08.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Szanowni Państwo, czy ktoś z Was buduje w kujawsko-pomorskim lub ościennych województwach Artemide? Przymierzamy się do zakupu projektu i chcielibyśmy zobaczyć dom od stanu surowego zamknietego. Z góry dziekujemy za mozliwość "rzucenia okiem" na Artemide Paweł i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 20.08.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Liakon, wychodzi na to , że mam te podciągi w tym samym miejscu ;/ zastanawia mnie tylko jak będzie się z tym czymś prezentował wykończony sufit w salonie......buuuuu zapłaczę się , jeśli to strasznie zeszpeci mi chałupkę....... jeśli nie sprawi Ci to wielkiego problemu, to wrzuć te focie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 21.08.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Obiecane podciągi: W Wykuszu http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4837.jpg Między ścianą "telewizyjną" a scianą od kotłowni (po lewo kibelek, którego oczywiście nie ma w standardowym projekcie - wyszedł nam naprawde superowy) http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4841.jpg Żebra, których w salonie jest w sumie 4 http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4849_resize.jpg i jeszcze przy okazji Afrodyta Cybulska (bo powstała w Cybulicach) po zalaniu stropu: http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4857.jpg http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4870.jpg http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4875.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 21.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Liakon jakiej grubości przewidujesz ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beebee 22.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Liakon idziesz jak burza!!!! U nas mury się ciągle budują, w tym tygodniu będę na budowie to sprawdzę stan obecny i jakieś fotki obiecuje. Jak wam zazdroszczę, że na bieżąco możecie widzieć co się u was dzieje, ja mam tylko ustne relacje moich rodziców. pozd Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggawa 22.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Liakon, chylę czółko za te fotki, naprawdę wielkie dzięki pięknie tam u Ciebie Afrodytka prześliczna i bardzo cieszy oczy:) Widzę, że jestem krok od Ciebie ( czekamy na stropy), cyknę jakąś focię to się pochwalę...... te podciągi wcale nie są tak straszne jak myślałam....jeszcze raz dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 24.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Liakon jakiej grubości przewidujesz ocieplenie? Standardowo styropian 15 cm. Buduję z U220 wiec sciany beda mialy w sumie 40 cm. Liakon idziesz jak burza!!!! U nas mury się ciągle budują, w tym tygodniu będę na budowie to sprawdzę stan obecny i jakieś fotki obiecuje... pozd Anka Ee tam wcale nie jak burza. Poprostu za rzadko wrzucam tu zdjecia i tak oto widac postępy A co do czasu jaki plynie na budowie, to od dwoch tygodni czekam na cieśli, cieślów - nie wiem jak sie to odmienia, ale zaczyna mnie to powoli złościć. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Liakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 24.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Standardowo styropian 15 cm. Buduję z U220 wiec sciany beda mialy w sumie 40 cm. no właśnie, widzę że masz wyczystkę komina blisko elewacji, ja tak zrobiłem i teraz mam problem z umieszczeniem drzwiczek wyczystki bo wchodzą w ocieplenie, lepiej odsunąć trochę komin od ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 25.08.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ha, fucktycznie! Na pewnym etapie prac nie zwraca sie na pewne sprawy uwagi dopoki nie dojdzie sie do pewnego etapu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenkamoto 26.08.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witajcie Dawno mnie tu nie było, ale okres letni, sporo spraw z załatwianiem formalności z zakupem dzialki, przemyślenia w sprawie projektów i kosztów. Ale widzę że tu bdowy pędzą cudnie. Już się nie mogę doczekać kiedy my zaczniemy choć nie będzie łatwo ale jak piszecie to na pewno warto ) Wasze uwagi i opinie na tym forum na pewno będą pomocne i chętnie z nich będę korzystała. Pozdrawiam WSZYSTKICH AFROMANIAKÓW ) Odezwijcie się ludziska z okolic Piotrkowa Tryb, którzy przeszliście lub przechodzicie budowę Afrodyty. Chętnie bym obejrzała efektyy, może podniosą mnie na duchu przed rozpoczęciem tego "bałaganu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kansiak 26.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Lenkamoto a Ty gdzie zaczynasz?? w piotrkowie?? Nasza Afryśka powstaje koło Zelowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenkamoto 27.08.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Lenkamoto a Ty gdzie zaczynasz?? w piotrkowie?? Nasza Afryśka powstaje koło Zelowa:) Kansiak To niedaleko Jak Wam się układa budowa?? Napisz kilka słów o kosztach, sposobie budowy (gospodarczy czy ekipa kompleksowo)?? mój prywatny mail [email protected] Ja dopiero załatwiam formalności z działką ale jak będę miała akt w ręku to zaraz walczę z resztą pozwoleń tak by móc w przyszłym roku wystartować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuOla 27.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Oooo, widzę, że coraz to więcej osób jest z okolic Bełchatowa! My również , zaczniemy na wiosnę budowę Afro-Astry Na razie robi się projekt indywidualny. Kansiak, ja akurat kojarzę Twój domek Przejeżdżam tam dość często i zastanawiamy się z mężem, żeby kiedyś zajrzeć i oglądnąć to Wasze cudo Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kansiak 27.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A to niespodzianka??? A jak nas znaleźliście?? mieszkacie niedaleko?? napisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcelka 27.08.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Piotrków, Zelów - to ja chyba jestem pionierką w tym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenkamoto 27.08.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 HEY Marcelka podaj swój mail jak możesz. Chętnie byśmy zobaczyli Waszą Afrodytkę, tym bardziej, że to u nas na miejscu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts