bullish 19.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Prosze o opinie i krytyczne uwagi dot. tego projektu. jest to nowośc i projekt jest w fazie koncepcyjnej więc o uwagi użytkowników będzie trudno. tym bardziej prosze o pomoc bardzie doświadczonych w temacie rzeczowej oceny projektów. http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/malaga/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 21.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Krytycznie toPo pierwsze , tył domu kuchnia obok salonu są usytuowane na południe lub południowy zachód, jeśli tak to źle bo w takiej kuchni przy ładnej pogodzie trudno się gotuje, lepiej już rzucić to wszystko i na tarasie posiedzieć.Kuchnia powinna być umieszczona po wschodniej stronie domu.Po drugie, duża przestrzeń salonu i kuchni, otwarta a zatem co z konstrukcją stropu czy są tam może jakieś drogie belki ( nie jestem architektem zaznaczam)po trzecie , bardzo dużo okien dachowychogólnie domek ładny, ale jak się poszuka to i ładniejszy można znaleźć i bardziej funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam wszystkich serdecznie wybraliśmy z mężem projekt i jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia ponieważ mogę jeszcze wprowadzać drobne zamiany proszę o opinię do poniższego projektu: http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=294 poddasze zamierzamy zrobić zupełnie inaczej więc należało by je w opiniach pominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 wybrałam dokłądnie ten projekt czy zdecydowaliście sie na budowę czy wybraliście inny jestem baaaardzo ciekawa co wam z tej malagi wyszło pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 14.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wg mnie: Plusy: - dodatkowy pokoik na parterze - wystarczająca łazienka na parterze - przejście z garażu do wiatrołapu -> ok - znośny rozkład pokoi na górze - kominek w dobrym miejscu Minusy: -gdzie kotłownia? / w przejściu miedzy garażem a wiatrołapem? - ja preferuję inne rozwiązania:) - nie ma balkonów -garaż tylko na jeden samochód Domek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRZEZKA 14.05.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Malagowiczów Szukamy juz od dłuższego czasu projektu który będzie pasował na naszą działeczkę i będzie nam odpowiadał w 100% Ostatnio jesteśmy zafascynowani Malagą . Chodzi nam przede wszystkim o przestrzeń . Wydaje mi się że w tym projekcie pomimo tego że salon nie należy do dużych przestrzeń uzyska się dzięki połączeniu go z jadalnią. Bardzo proszę o kilka słów na temat tego projektu http://www.krajobrazy.com.pl Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 13.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 hej ja juz mam pozwolenie na malagę za dwa tygodnie zaczynamy budowę ponieważ chcemy zrobić na dole sypialnie to powiększyłam ją trochę oraz zwiększyłam łazienkę kosztem spiżarki (zrezygnowałam z niej) powiększyłam też pom. gospodarcze poprzestawiałam wszystkie ścianki na poddaszu w ten sposób mam teraz dwa duże pokoje, stryszek na pranie oraz pustkę nad salonem jak chcesz to wszystko zobaczyc podaj e-maila pozdrawiam justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pazurek 05.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Odświeżam temacik. Chciałbym wprowadzicw tym projekcie kilka zmian - garaż zaadoptować na sypialnię, a zamiast sypialni - duża łazienka.Była łazienka mogłaby wtedy pełnić funkcję schowka. Czy myślicie, że będzie z tym jakiś problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts