cyla 20.08.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No piękna ta Twoja chałupka Najbardziej to mi sie podoba,że juz stoi cała i śliczna. Bo ja moge sie narazie pochwalić tylko podziemiem czyli piwnicą A z ta komisją to trzeba przemyśleć I pomyślcie jak ta biedna _Beti_ sie czuje Taka sama ,wyrzucona , opuszczona Pozdrawiam wszystkich Poszukiwaczy Zaginionej _Beti_ cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No i zepsułam zabawę no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... zastanawiam sie czy sie komus ... przypadkiem ... reka nie omskła i dlatego nie ma na forum _Beti_ Poszukiwacze Zaginionej _Beti_ pozdrawiają Cyle ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No i zepsułam zabawę no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... Nie martw sie brzoza wierzę,ze ta historio zblizyła nas na zawsze cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Jest to naprawdę niesamowita historia, ale przecież Beti może nadal czytać forum i zalogować się pod nowym nikiem, ale może jest Jej tak przykro, że omija forum dużym łukiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No właśnie tez sie zastanawiam czemu nie pisze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No i zepsułam zabawę no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... Nie martw sie brzoza wierzę,ze ta historio zblizyła nas na zawsze cyla A mnie z Fizykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.08.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... zastanawiam sie czy sie komus ... przypadkiem ... reka nie omskła i dlatego nie ma na forum _Beti_ Przepraszam , że się wtrąciłąm i zmąciłam rodzinną atmosferę. Gdyby omsknęła się komuś ręka na forum nie byłoby może _Beti_ ale zostałyby jej posty jako gościa... tak jak to miało miejsce w przypadku wspomnianej już w tym wątku Agi 444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Edziu, a może informatycy coś wiedzą?? Widzisz Cyla - mówiłem że nie trzeba się bać Edzi?? Edzia jest OK!!! Sonika - a czy kiedyś było inaczej. Po tylu wspólnie spędzonych wieczorach i nocach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Edziu, a może informatycy coś wiedzą?? Widzisz Cyla - mówiłem że nie trzeba się bać Edzi?? Edzia jest OK!!! Fizyk, Edzi się trzeba bać Jest niedziela, wszyscy "normalni, nieuzależnieni od forum ludzie" mają wolne i nie zaglądają tu ... no i są jeszcze wakacje / wygląda mi na to, że właśnie nasz informatyk jest na urlopie/ Może jutro coś się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Edziu, a może informatycy coś wiedzą?? Widzisz Cyla - mówiłem że nie trzeba się bać Edzi?? Edzia jest OK!!! Fizyk, Edzi się trzeba bać Przecież się boję. A Cyla - to nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... Przepraszam , że się wtrąciłąm i zmąciłam rodzinną atmosferę. EDZIU - na końcu mojego zdania był wink ... _Beti_ moze byc zdezorientowana tym co sie stało - dlatego nie pisze do swojego dziennika nie moze wejść ... na grupe podkarpacka tez nie - bo teraz wchodzi sie "sposobem" przez 89 strone - i nie kazdy wie ze tak trzeba my piszemy w dziale dla informatyków - mało kto wie ze tu szukamy _Beti_ ale admin wie o zniknieciu ... od kilku dni ...bo Cię o Nia pytał ... domyslam sie wiec, ze _Beti- napisała w tej sprawie do admina ... Nie martw sie brzoza wierzę,ze ta historio zblizyła nas na zawsze cyla Cyla - co przeszlismy wiemy tylko my ... po tej historii jestesmy teraz jak conajmniej jak braciszek i siostrzyczka ... jak Jas i Małgosia ... jak ...jak .... no wiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 http://www.gooddogie.com/animate/twins.gif no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Edziu, a może informatycy coś wiedzą?? Widzisz Cyla - mówiłem że nie trzeba się bać Edzi?? Edzia jest OK!!! Fizyk, Edzi się trzeba bać Przecież się boję. A Cyla - to nawet bardzo Widzisz fizyk strach ma jednak wielkie oczy Ja do Edzi śmiałości nie miałam zwyczajnie taka cicha myszka na tym Forum jestem,wiec sam rozumiesz Mogło sie dla mnie okazac ,że Edzia to ktos taki na ten przykład http://www.gooddogie.com/animate/peo12.GIF tyle ,że w damskiej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Edziu, a może informatycy coś wiedzą?? Widzisz Cyla - mówiłem że nie trzeba się bać Edzi?? Edzia jest OK!!! Fizyk, Edzi się trzeba bać Przecież się boję. A Cyla - to nawet bardzo Widzisz fizyk strach ma jednak wielkie oczy Ja do Edzi śmiałości nie miałam zwyczajnie taka cicha myszka na tym Forum jestem,wiec sam rozumiesz Mogło sie dla mnie okazac ,że Edzia to ktos taki na ten przykład http://www.gooddogie.com/animate/peo12.GIF tyle ,że w damskiej osobie A może nawet gorzej!!!! Czy my na pewno piszemy o TEJ SAMEJ EDZI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No i zepsułam zabawę no własnie ... a taka rodzinna atmosfera była ... Nie martw sie brzoza wierzę,ze ta historio zblizyła nas na zawsze cyla A mnie z Fizykiem Ale (tak pytam dla ścisłosci... ) Ciebie z fizykiem? Ciebie i fizyka do mnie i do brzozy?czy Ciebie i fizyka do brzozy ,do mnie i całej reszty Poszukiwaczy Zaginionej _Beti_????? http://www.gooddogie.com/animate/smiley_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Cyla - wszystkich do każdego. W końcu - nie ważne kto z kim śpi. Ważne, żeby dzieci zdrowe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A raczej - wedle innej zasady: Jeden do wszystkich - wszystkich do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 wszystkie do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tak sobie robimy śmichy-chichy A ja siedze i się zastanawiam .....No bo nawet jeśli zginął dziennik _Beti_ -były tam tylko jej wpisy -OK!!!Ale co z komentarzami . Ona założyła watek ,ale przecież ilus ludzi tam zrobiło swoje wpisy........to gdzie to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Cyla - wszystkich do każdego. W końcu - nie ważne kto z kim śpi. Ważne, żeby dzieci zdrowe były A Fizyk znowu o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts