Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zginęła bez sladu!

cyla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No i ?????

No i tak naprawdę nic nie wiadomo.

Niedawno Administrator pytał , czy coś wiem o zniknięciu z forum _Beti_ i postów - niestety nic nie wiedziałam. Sprawdziłam, na forum nie ma użytkownika _Beti_. Zakładając, ze czymś by podpadła i została by usunięta z Forum to zostały by jej posty jako gościa, sprawdzałam w dziennikach budowy ... nie ma, :( :-?

Nie podejrzewam też, żeby Administrator ją usunął / bo po co by mnie o nią pytał/,

Edzia

I _Beti_ nie ma!!!!

witam wszystkich, oczywiście pisze beti, ale login założył mój małżonek, po tym jak jakiś tydzień temu zostałam WYŻUCONA z forum :( :cry:

Może opowiem moją historie w sobotę zalałam strop i gdzieś w tygodniu napisałam mojego ostatniego posta do dziennika umieściłam tam mnóstwo zdjęć z szalowania i zalewania, następnego dnia chciałam zobaczyć czy ktoś mi odpisał w komentarzach, jednak miałam problemy z zalogowaniem

:-? zawołałam więc męża, w końcu to informatyk na pewno coś poradzi pomyślałam, nie podejrzewając ani przez chwilę że mogłam zostać wyrzucona z forum, ale jednak mąż mnie szybko uświadomił że administrator usunął wszelki ślad po mnie :( od razu pomyślałam czemu???

przecież nie złamałam regulaminu, nigdy nie przeklinałam, nie wklejałam niestosownych zdjęć, nie reklamowałam nic, żadnych kłótni z forumowiczem nie pamiętam, jedyne co mogło naruszyć regulamin to zbyt duże zdjęcie dzidzi przy logingu, ale przecież na pewno nie o to chodziło :-?

Szczerze powiedziawszy bardzo się zmartwiłam tak tak zmartwiłam a nie wkurzyłam bo forum bardzo polubiłam często z niego korzystałam wraz z mężem a dziennik potraktowałam jako pamiątkę, i chciałam udowodnić że można mieć swoje cztery kąty bez ogromnej gotówki

Wkładamy wraz z mężem i rodziną okropnie dużo serca i siły w tą budowę i cieszyłam się że mogę się moim szczęściem z kimś podzielić, a tu takie zaskoczenie :o

chcę powiedzieć że nadal śledzę moje ulubione dzienniki i nadal czytuje forum, ale na razie się nie wypowiadałam, wiem że mój mąż coś już pisał, ale ja jakoś nie mogłam się przełamać :roll:

dziś jednak wpisałam w wyszukiwarce beti, aby zobaczyć co po mnie zostało i patrzę a tam wątek dotyczący mej skromnej osoby :o

nie mogłam uwierzyć, jednak ktoś mnie czytał i zauważył moją nieobecność ( dzięki CYLA) 8) serce mi urosło :D

nie doczytałam nawet wszystkich wypowiedzi, musiałam wam szybko odpisać

mogę tylko zdementować, że nie wykasowałam swoich postów, napisałam dwa razy do admina ale mi nie odpisał :evil: i to mnie zdenerwowało, bo winni mi są wyjaśnienia, już miałam nawet zrobić wątek żeby mi odpowiedzieli publicznie ale stwierdziłam że nie będę robić przedstawienia :roll:

a złodziei się nie boję raczej, bo faktycznie co mi mogą ukraść kilka cegieł, pyzatym mam bardzo spostrzegawczych sąsiadów, a jak się wprowadzę to i tak nie będzie mnie stać na jakiś dobry sprzęt rtv czy agd bo nie będę mieć po prostu na to kasy, więc nie będzie co kraść :lol:

Żal mi najbardziej dziennika, kiedyś skopiowałam do Worda kilka postów ( do fundamentów ) ale reszty już nie posiadam, a bardzo chciałabym znów prowadzić dziennik, jednak nie wiem czy jest sens bo „ o robie się „ przy ponownym pisaniu i wklejaniu zdjęć a na drugi dzień nie znajdę wątku

Stworzylam noewgo uzytkownika _beti_ ale widac ten login jest zakazany poniewaz nie otrzymuje maila do aktywacji konta wiec niemoge sie zalogowac :(

zemsta - bardzo trafny nick :roll: :roll: :roll:

Jeżeli ty jesteś na 100 % Beti to wiedz, że ja też zauważyłam iż brakuje Twojego dziennika, tym bardziej, że go czytałam i raz się wpisałam.

Ja uważam, ze powinnaś wyjaśnić co się stało. Głośno i wyraźnie, bo jeżeli to przejdzie bez echa to będą tak postępować z innymi.

EDZIA proszę spraw, żeby tę sprawę wyjaśniono :o bo to jest naprawdę dziwne.

No i co na to Szanowna Redakcja?

CO na to Informatycy?

CO na to Moderatorzy?

Edziu - może Ty zaprowadzisz porządek z panami od myszek i klawiaturek.

Myślę, że ktoś popełnił błąd i nawet nie potrafi się do tego przyznać.

Niech teraz go naprawi !!!!

Nic. Cisza! Wymowna cisza.

Ta cisza krzyczała!!!!!!!!!