selimm 20.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 chyba rok temu podobnie goscia z całym dobytkiem wcieło osobiscie jakos nie kojarze jej nagle znikła tez FORUMOWA WESTALKA ,ostatnio Agacka i pare innych moze trza by dział pozegnań załozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No selim jak mozesz nie pamietać!!!! Taki miała łobrazeczek brzdąca z pieluchą na agrafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 hmm...pokaz no ten obrazek bo ja sem wzrokowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A ja Ci nie pokaże bo skąd Znajdż _Beti_ to sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów po dłuższym zastanowieniu juz chyba kojarze ją dziwne to - ale sama nie moglaby skasować całej swojej poezji -ktoś jej musiał pomoc i to na jej zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale problem w tym ,że ona też się szukała na forum I nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 20.08.2006 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 No i ????? No i tak naprawdę nic nie wiadomo. Niedawno Administrator pytał , czy coś wiem o zniknięciu z forum _Beti_ i postów - niestety nic nie wiedziałam. Sprawdziłam, na forum nie ma użytkownika _Beti_. Zakładając, ze czymś by podpadła i została by usunięta z Forum to zostały by jej posty jako gościa, sprawdzałam w dziennikach budowy ... nie ma, Nie podejrzewam też, żeby Administrator ją usunął / bo po co by mnie o nią pytał/, Edzia I _Beti_ nie ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 kiedys jak mnie niesłusznie Redakcja zbanowała to zostałem "gosciem" niby mnie nie-było a byłem ja juz kiedys pisałem ze tu kanibale grasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.08.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=30342Wydaje mi się że Beti ponownie zalogowała się pod takim samym nikiem, ale do chwili obecnej nie napisała żadnego postu. Dziwna sprawa z tym zniknięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ty Selimku tez masz chyba dość bogate doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.08.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 witam wszystkich, oczywiście pisze beti, ale login założył mój małżonek, po tym jak jakiś tydzień temu zostałam WYŻUCONA z forum Może opowiem moją historie w sobotę zalałam strop i gdzieś w tygodniu napisałam mojego ostatniego posta do dziennika umieściłam tam mnóstwo zdjęć z szalowania i zalewania, następnego dnia chciałam zobaczyć czy ktoś mi odpisał w komentarzach, jednak miałam problemy z zalogowaniem zawołałam więc męża, w końcu to informatyk na pewno coś poradzi pomyślałam, nie podejrzewając ani przez chwilę że mogłam zostać wyrzucona z forum, ale jednak mąż mnie szybko uświadomił że administrator usunął wszelki ślad po mnie od razu pomyślałam czemu??? przecież nie złamałam regulaminu, nigdy nie przeklinałam, nie wklejałam niestosownych zdjęć, nie reklamowałam nic, żadnych kłótni z forumowiczem nie pamiętam, jedyne co mogło naruszyć regulamin to zbyt duże zdjęcie dzidzi przy logingu, ale przecież na pewno nie o to chodziło Szczerze powiedziawszy bardzo się zmartwiłam tak tak zmartwiłam a nie wkurzyłam bo forum bardzo polubiłam często z niego korzystałam wraz z mężem a dziennik potraktowałam jako pamiątkę, i chciałam udowodnić że można mieć swoje cztery kąty bez ogromnej gotówki Wkładamy wraz z mężem i rodziną okropnie dużo serca i siły w tą budowę i cieszyłam się że mogę się moim szczęściem z kimś podzielić, a tu takie zaskoczenie chcę powiedzieć że nadal śledzę moje ulubione dzienniki i nadal czytuje forum, ale na razie się nie wypowiadałam, wiem że mój mąż coś już pisał, ale ja jakoś nie mogłam się przełamać dziś jednak wpisałam w wyszukiwarce beti, aby zobaczyć co po mnie zostało i patrzę a tam wątek dotyczący mej skromnej osoby nie mogłam uwierzyć, jednak ktoś mnie czytał i zauważył moją nieobecność ( dzięki CYLA) serce mi urosło nie doczytałam nawet wszystkich wypowiedzi, musiałam wam szybko odpisać mogę tylko zdementować, że nie wykasowałam swoich postów, napisałam dwa razy do admina ale mi nie odpisał i to mnie zdenerwowało, bo winni mi są wyjaśnienia, już miałam nawet zrobić wątek żeby mi odpowiedzieli publicznie ale stwierdziłam że nie będę robić przedstawienia a złodziei się nie boję raczej, bo faktycznie co mi mogą ukraść kilka cegieł, pyzatym mam bardzo spostrzegawczych sąsiadów, a jak się wprowadzę to i tak nie będzie mnie stać na jakiś dobry sprzęt rtv czy agd bo nie będę mieć po prostu na to kasy, więc nie będzie co kraść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Żal mi najbardziej dziennika, kiedyś skopiowałam do Worda kilka postów ( do fundamentów ) ale reszty już nie posiadam, a bardzo chciałabym znów prowadzić dziennik, jednak nie wiem czy jest sens bo „ o robie się „ przy ponownym pisaniu i wklejaniu zdjęć a na drugi dzień nie znajdę wątku Stworzylam noewgo uzytkownika _beti_ ale widac ten login jest zakazany poniewaz nie otrzymuje maila do aktywacji konta wiec niemoge sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kto sie tak zabawił? a była mowa, że bez ostrzeżenia nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 dziwne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 nooo,dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zemsta - bardzo trafny nick Jeżeli ty jesteś na 100 % Beti to wiedz, że ja też zauważyłam iż brakuje Twojego dziennika, tym bardziej, że go czytałam i raz się wpisałam. Ja uważam, ze powinnaś wyjaśnić co się stało. Głośno i wyraźnie, bo jeżeli to przejdzie bez echa to będą tak postępować z innymi. EDZIA proszę spraw, żeby tę sprawę wyjaśniono bo to jest naprawdę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.08.2006 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 tak czy inaczej _Beti_ ciesze sie ,że sie odezwałaś Sprawa sie może jakoś wyjaśni A przecież po twoich postach tez gdzieś (u szanownej góry)powinien zostać jakiś ślad Witam Cię serdecznie cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.08.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 _Beti_ Aneta S znalazła małą beti na forum http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=30342 wieć jednkowoż jesteś- jesli to Ty Pozdrawoam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No i co na to Szanowna Redakcja? CO na to Informatycy? CO na to Moderatorzy? Edziu - może Ty zaprowadzisz porządek z panami od myszek i klawiaturek. Myślę, że ktoś popełnił błąd i nawet nie potrafi się do tego przyznać. Niech teraz go naprawi !!!! Nic. Cisza! Wymowna cisza. Ta cisza krzyczała!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.08.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 piękny wiersz fizyk Podpisuję się pod nim rekami i nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts