xvx 19.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 szukam podłogi do swojego domu, myslalam o merbau albo jatobie na ciemnej podlodze bardziej wiadac kurz i wszystkie mechaniczne uszkodzenia (mam 3 letniego synka + 2 corki : 17 i 20)...tak wiec sklaniajac sie do jasnego parkietu bardzo spodobał mi sie biały jesion. Nie wiem jednak jaka jest cena desek z litego drewna (zadne panele ani deski barlineckie itp. nie wchodza w gre), czy moglyby ktos przyblizyc mi orientacyjny koszt takiej podlogi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 19.08.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Kliknij na: http://www.papis.pl A potem czytaj i kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xvx 20.08.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 dziekuje bardzo za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts