AgnesK 29.03.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia zwiążane ze współpracą z biurem Mój Dom? Ciekawa jestem także Waszych opinii nt projektu L24 - koszty budowy, ekonomicznośc itp. Z góry dzięki. A projekt można znaleźć na http://www.moj-dom.pl/projekt.php?id=L-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.03.2003 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Nawet jeśli nie budujecie tego projektu i nie macie doświadczeń z pracownią to będzę wdzięczna za każdą refleksję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.04.2003 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 No to wygląda na to, że nikt nie ma żadnych doświadczeń z pracownią... Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.04.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Agnes ja buduję L-18 tyle, że w technologii drewnianej. Szczerze mówiąc zawartość projektu jest dość "ograniczona" - może dlatego, że drewniany a Firma stawiającą mój dom zna go już na pamięć.Miałam problem z zestawieniem materiału do wykonania fundamentu - dobrze, że miałam solidną ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.04.2003 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 A jak same doświadczenia z pracownią? Może mi coś podpowiesz na co jeszcze uważać? Już na innym wątku forumowicze podpowiedzieli mi ze schody są niebezpieczne i okapy b. wysunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.04.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Szczerze mówiąc o samej pracowni trudno mi coś powiedzieć. Jak wspomniałam trafiłam do nich, ponieważ Firma która stawia mi dom korzysta z ich projektów a architekt mieszka w ich sąsiedztwie. Rozmawiałam tylko z nim i projekt też zamawiałam u niego. Myślę, że okapy przystosowane są trochę do domów drewnianych, bo Twój projekt też może byc realizowany w wersji drewnianej.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.04.2003 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 A na jakim etapie jesteś ze swoim budowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Stan surowy otwarty, w przyszłym tygodniu wstawiam okna i drzwi. Dziś przypatrzyłam się schodom jak nie wyjdzie moja koncepcja to zrobię ze spocznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.04.2003 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 A no właśnie, bo twoje schody są pewnie takie same jak moje. Napisz koniecznie o doświadczeniach ze schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 No to trochę poczekasz, bo ten etap przewidzieliśmy trochę później. Obiecuję jednak, że napiszę. pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.04.2003 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Będę czekała cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.04.2003 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Edzia a jak u Ciebie z wentylacją? Bo u nas jest kilka odcinków poziomych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts