jabko 24.08.2006 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ta pierwsza fotka była robiona z odległości 1,84m od podłoża (czyli z wysokości mojej głowy) Czyli tak to wyglada normalnie. Ta druga z bliska (około 20cm) Moim zdaniem przy kupnie ładnych kamyczków wyjdzie z tego piękna posadzka. Tylko nie wiem gdzie ja zastosować. Ale ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja mam zastosowanie: posadzka w garazu. Bedzie "prawie" jak w salonie samochodowym Tylko jaki koszt z m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 24.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja wlasnie takiego rozwizania szukalem, gdzy na podworku mam wylane plyty betonowe i szkoda mi tego rozwalac i klasc kostke. Plyty przez tyle lat sie juz ulezaly i takie kamyczki bylyby czyms super dla ozywienia i upiekszenia ponurej betonowej plyty wokol domu i przed garazem. Tylko musze najpierw poprobowac na malym kawalku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.08.2006 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja mam zastosowanie: posadzka w garazu. Bedzie "prawie" jak w salonie samochodowym Tylko jaki koszt z m2 ? Oj nie wiem czy to sie nadaje do garażu. Za bardzo chropowate. Jak wylejesz troche oleju to sie możesz nie doczyscić. To raczej gdzies na zewnątrz się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A w garażu co? Malowanie z brokatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.08.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 elfio Ciebie nawet nie pomalowaną i bez brokatu bym do garażu przyjął W garażu raczej coś gładszego (tanie płytki, gres) Popatrzcie na tą drugą fotkę (zbliżenie) Widać mech między kamieniami. Tak są normalne dziury wielkosci ziarna czyli koło 5-6mm. Glony to nie problem bo chloru żadne żyjątko nie przetrzyma ale jak kapnie smar na takaposadzkę to cieńko widzę jej czyszczenie. Chyba że nie macie żyłki majsterkowicza i nie macie w garażu kilku puszek samru, butelek z kwasem solnym, olejów itp. Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniax 24.04.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 wznawiam temat, czy ktos wie o jakiej lepkosci i gestosci uzyc zywice epokosydową do kamiennego dywanu z zwirku o frakcji 4-8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts