Moniuś 19.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Witam Czy ktoś zdecydował sie na ten projekt? ewentualnie widział jego realizację? http://www.mgprojekt.com.pl/domki/hornowek/hornowek.html Pozdrawiam Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guga.p 20.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Moniuś . Też szukamy takiej osoby jak ty , która realizuje bądź nabyła ten projekt. Bardzo chcemy poszukać taki domek by móc obejrzeć go na żywo. Ale czy to się uda ? Domek jest ogólnie czadowy i dostosowany do naszych potrzeb ale czy zaistnieje możliwość odszukania osoby która go wybudowała ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guga.p 20.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Kto buduje HORNÓWEK z pracowni MG PROJEKT????? PILNE!Poszukujemy ludzika którego również ten domek zainteresował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 05.02.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 tez bede stawial Hornówka. Zaczynam w czerwcu 2007.Zdecydowaliscie sie na ten projekt? Jesli tak, to miloby bylo wymieniac doswiadczenia podczas budowy. pozdrawiam,pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 03.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 czy ktos buduje? Zaczynam budowe w czerwcu i chetnie nawiaze kontakt z osobami, ktore buduja lub wybudowaly ten domek. pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 07.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witaj, I ja również mam zamiar budować dom wg. projektu Hornówek II. Mam już wydane warunki zabudowy. Obecnie staram się o pozwolenie na budowę. Jestem bardzo zainteresowanym w wymianie doświadczeń. Pozdrawiam serdecznie budowniczych HornówkaJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 07.04.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 kiedy zaczynasz? czym rozni sie hornowek II od standardowego projektu?pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 07.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witaj Pawle, czekam na pozwolenie na budowę. Załtwienie tego zleciłem architektowi. Myślę, że w czerwcu. Hornówek II jest bardziej funkcjonalny. Zobacz na stronie mgprojekt pozdrawiamJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniuś 15.04.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam niestety zrezygnowalismy z budowy tego prześlicznego domu... ale zawsze pozostanie naszym marzeniem. Widziałam ten dom w relizacji pod Piasecznem, znalazłam zupełnie przypadkiem bo w pracowni nie chcą podać dokładnego adresu.My zdecydowalismy się na projekt indywidualny, na podstawie projektu Elektra z pracowni Dobre Domy http://www.dobredomy.pl/?id_project=90 narazie w przygotowniu. Pozdrawiam wszytstkich miłośników Hornówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 15.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Monia, dziękuję za wiadomość. To miłe, że piszesz dobrze o Hornówku. PozdrawiamJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 25.06.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was budował dom wg. projektu Hornówek 2. Ja mam zamiar to zrobić, czekam na wymianę doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 01.07.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witaj, ja załatwiam pozwolenie na budowę tego domu. Chętnie wymienię doświadczeniaJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 09.07.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Witaj, jak do tego czasu nikt sie nie złosił. Widć, że nikt nie buduje takiego domu. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asjk 10.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dawno nie zaglądałem na tę stronę. Szkoda, że nikt nie buduje tego domu. Ja jeszcze nie załatwiłem pozwolenia na budowę. Warunki zabudowy ograniczają wysokość domu do 8,5 m, a w projekcie jest 8,7 m. Wstąpiłem o zmianę warunków, ale jeden z sąsiadów owołał się. Polska rzeczywistość. I wszystko się przeciąga. Tak, że w tych warunkach w tym roku nie wystwrtuję.jurekPs. a jak tobie idzie z budową? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodysd 22.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam wszystkich jestem zainteresowany tym projektem, prosiłbym jednak posiadaczy jakichkolwiek materiałów na temat tego projektu o przesłanie ich na maila >> [email protected] Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miniek 26.11.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Buduję Hornówek ale dopiero jestem na etapie fundamentów.Własciwie to są już gotowe. Zostało rozprowadzenie kanalizacji i zalanie chudziaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewela-sun 03.12.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam Mi się bardzo podoba projekt domu Hornówek II. Narazie jestem na etapie poszukiwan ale przyznaję ze ten projekt jest najbliższy moim oczekiwaniam jesli chodzi o wnętrze. Dlatego zwracam się z pytaniem do osób które zaczely budowe tego domu jaki przewidujecie koszt postawienia stanu surowego zamkniętego ( materialy nie z najwyższej pólki)...czy jest on zgodny z zestawieniem MGprojekt 2007? Stawiam piersze kroki i dopiero się rozgladam więc każda pomoc i uwaga mi się przyda. Najlepiej byloby zobaczyc taki dom w realu bo to rozwiazuje wiele spraw ale nie jest to projekt zbyt popularny (ciekawe dlaczego?) jak np Orchidea...gdzie się nie obejrze tam widze Orchidee a Archonu. Może ktos z forumowiczów wie gdzie można podziwiać wybudowany Hornówek II? Pozdrawiam i liczę na wymianę spostrzeżen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 16.12.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Też wybraliśmy ten projekt. Czekamy jeszcze na wz'tkę (trochę się to przeciąga bo mieliśmy problemy z sąsiadami...) ale mam nadzieję że zaraz po Nowym Roku ją otrzymamy. Czy planujecie wprowadzić jakieś zmiany do projektu? Jeżeli tak to jakie?Pozdrawiam wszystkich Hornówkowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 28.12.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam, my też zaczynamy budowę hornówka. Chcemy ruszyć w kwietniu 2008 jak pogoda pozwoli. Przeszliśmy przez parę projektów, z czego chyba dwa kupiliśmy. Jeden zdołaliśmy oddać ale została nam Melania z Archipelagu W ostatniej chwili zmieniono nam WZ jak już mieliśmy projekt A może tak miało być? Bo wydaje się nam teraz, że Hornówek to najpiękniejszy projekt pod słońcem k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 28.12.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Z ciekawości zapytam - czy wprowadzacie jakieś zmiany? Bo ja myślałam nad piętrem - garderoba w sypialni jest wielka i zastanawiam się czy nie przerobić ją na gabinet....A czy widzieliście gdzieś hornówek w realu?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts