zbyszek33 27.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam! My też zdecydowaliśmy się na ten domek, wersja f z dodatkowym garażem. W poniedziałek przychodzi już ekipa. Również będę się starała dokumentować etapy budowy i wklejać zdjęcia. Pozdrawiam Cię Baduk! I wszystkich hornówkowiczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek33 12.07.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) ŁAWYhttp://http://www.iv.pl/images/04169057756494734859.jpg Edytowane 12 Lipca 2011 przez zbyszek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 13.08.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkich rozpoczynających budowę hornówka my mieszkamy w naszym domku od kwietnia i jesteśmy zachwyceni funkcjonalnością tego projektu i nigdy byśmy go nie zamienili na żaden inny POWODZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo82 18.10.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam wszystkich!Czy mógłby ktoś podać wymiary głównej sypialni, szerokość i długość?A może jakieś zdjęcie?Mam wrażenie że ta sypialnie jest dosyć mała, a może się myle.Napiszcie jak to jest naprawdę, bo te rzuty są trochę mylące.A pokoje od przodu nie ciasne?Czekam na wasze opinie i pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych właścicieli Hornówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotyslawa 03.01.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 dawno tu nie zaglądałam więc nie wiem czy moja odpowiedź jeszcze na coś się przyda...my na górze wprowadziliśmy zmiany i mamy 3 pokoje (z czego dwa naprawdę bardzo duże) i przy dwóch pokojach są garderoby, układ taki jak był w projekcie wydawał się nam mało funkcjonalny i pokoje faktycznie wyglądały na dość ciasne, my w każdym razie zmian NIE ŻAŁUJEMY! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaKuba 08.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Hej gratuluje wyboru domek jest na prawde super! Mam nadzieje, że dobrze sie Wam mieszka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobiasz21 11.07.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 zobaczcie jak domki ładnie sie prezentują w rzeczywistości http://www.mgprojekt.com.pl/zdjecia-z-realizacji chętnie zobaczę zdjęcia również wnętrz ktoś może wstawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszlublin 06.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Czy ktoś buduje lub wybudował już Hornówka w lubelskim? Chcielibyśmy obejrzeć domek w realu jeśli ktoś się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz84 08.04.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Temat może i stary,ale przymierzam się do budowy tego domku i chciałbym go zobaczyć na żywo oraz zadać kilka pytań Czy ktoś go budował Hornówka w małopolskim, świętokrzyskim, podkarpackim ? Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Grzegorz84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert777 24.01.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam! My też zdecydowaliśmy się na ten domek, wersja f z dodatkowym garażem. W poniedziałek przychodzi już ekipa. Również będę się starała dokumentować etapy budowy i wklejać zdjęcia. Pozdrawiam Cię Baduk! I wszystkich hornówkowiczy! Witam Też zdecydowałem się na ten projekt i już mam kupionego, teraz czekam na adaptacje, jestem z okolic więc jeśli nie kłopot chętnie zobacze jak wygląda. Wprowadziłem kilka zmian typu przedużanie garażu o metr i powiększanie kotłowni na koszt garażu. Jeśli to możliwe to proszę o kontakt lub chociarż zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert777 24.01.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 ZApomniałem o kontakcie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasasx11 05.05.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam jestem już na końcówce budowy jeśli ktoś chce obejrzeć dom zapraszam Borowa Góra koło Warszawy kierunek Serockmail [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts