Jędrak Artur 21.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam. Jeżeli ktos ma przyklejone tasmy do okien, których nie mógł wczesniej usunąc to jest na to srodek. MYJKA PAROWA. !!!! Wczoraj wypróbowałem. Schodzą całe tasmy. Wczesniej próbowałem COSMOFEN i to rózny 5,10,15. Ale nie pomagało. Cosmofen 5 to prędzej okno rozpusci ale tasmy nie ruszy. Tasmy miałem na oknach 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.08.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cierpliwy jesteś ... 3 lata Ale numer z myjką do zapamiętania. Co na to uszczelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędrak Artur 21.08.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Nic. uszczelki w porządku. Bo para nie dochodzi do uszczelek. A czekałem aż tyle czasu bo próbowałem już wszystkiego. Od prób drapania po wspomniany Cosmofen. Faktem jest, że dwa lata okna stały wmurowane i nie zwracałem na nie uwagi. Wprowadziłem się rok temu i wtedy była pierwsza próba sciągnięcia tasm Czyli de facto walka trwała od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 22.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Oooo Mam ten sam problem. Od strony pn. nie było problemu ale od płd. porobiły sie takie 2-3 mm kawałeczki tez dzielnie walczyłem ale sie poddałem. Teraz musze się rozejrzeć za myjką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 22.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Potwierdzam. Miałem ten sam problem, ale kolega STARY (z tego forum) znalazł mi człowieka z taką myjką. Robił 6 godzin - a okien miałem do obrobienia kilkanaście. I do tego ramy od zewnątrz były czyściutkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts