radzia 21.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witajcie,zainteresowały mnie te dwa projekty domów. Czy buduje ktoś z Was któryś z tych domów ? a może już wybudował ?radzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzia 25.08.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hallo, czy nikt nie buduje DOMU POD SEKWOJĄ lub BENEDYKTA z MG PROJEKT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
future74 22.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj,ja będę budował Benedykta III, ale jestem dopiero na etapie projektu. Na razie oczekuję rozwiązań, które mógłbym wprowadzić do swojego domu. Byłem w MGProjekt. Wstępnie jestem już umówiony na projekt, ale chcę jeszcze opinii i pomysłów. Może coś polecisz, może kilka fotek, a może wycena. prosze napisz, czy już realizacja rozpoczęta.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi27 08.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie do future74, na jakim etapie jesteście z budową Benedykta III, gdzie go budujecie i czy można by było zobaczyć go w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts