jea 21.08.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 W związku z budową płotu poszukuję inspiracji do jego wykonania. Marzy mi się połączenie klinkierowych słupków, wykonanych z cegły klinkierowej ryflowanej w kolorze śliwki, ze sztachetami zamontowanymi pod kątem 45-55 stopni. Wydaje mi się to rozwiązanie dość efektowne a jednocześnie w umiarkowanej cenie. Chciałbym wykonać je samodzielnie by ograniczyć koszty (słupki tylko chcę zlecić). Może ktoś ma jakieś fotki w swojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.08.2006 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Może ktoś ma coś z foto... odwiedzin dużo reakcji zero Może fotki własnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Widzę, że nowym jest bardzo trudno ale może kto się ulituje i pole jakie foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56537&highlight=p%B3ot+drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts