Gość 30.03.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 W kólko powtarzające się tematy i dyskusje, ktore i tak niczego nie wyjasniają, a wręcz odwrotnie Nie znudzilo się Wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Mnie nie, a Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 30.03.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 MNIE SIE NIE ZNUDZIŁO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKiN 30.03.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 do nadawcy pytania jak ci się nudzi to wyłącz komputer lub kliknij http://www.laski....a nie truj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-05-13 12:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 30.03.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 UWAGA!!!!!!!!!!!!!!Znam tą stronę powyżej. Pod żadnym pozorem nie wchodzić, jeśli się nie chcecie "zarazić"!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Do zainteresowanych.Nieładnie jest kożystać z korespondencji nie do Was. Wiadomość skierowana była wyraźnie do nadawcy. Jeżeli ktoś z powodu nudy na tym Forum uruchomił link, info: Nie jest to wirus (grzegorz), aby zlikwidować niedogodności proszę korzystać z klawiszy Ctrl+Alt+Del = zamknięcie programu, następnie ustawić poprawnie Właściwości monitora (rozdzielczość). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 RATUNKU!!! Zanim spojrzałam na przestrogę, kliknęłam, po czym z przerażeniem całość zresetowałam. Efekt- zawiesił się cały system i nie chce się otworzyć!!! Piszę teraz z innego komputera (jestem w pracy). Ratujcie, bo zaraz przyjdzie szef i mnie zamorduje (chyba byłoby trochę szkoda...)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 01.04.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 On 2003-03-30 22:24, Anonymous wrote: Do zainteresowanych. Nieładnie jest kożystać z korespondencji nie do Was. Wiadomość skierowana była wyraźnie do nadawcy. Jeżeli ktoś z powodu nudy na tym Forum uruchomił link, info: Nie jest to wirus (grzegorz), aby zlikwidować niedogodności proszę korzystać z klawiszy Ctrl+Alt+Del = zamknięcie programu, następnie ustawić poprawnie Właściwości monitora (rozdzielczość). Pozdrawiam Tą stronę poznałem jakieś pół roku temu, gdy skakałem po forach dotyczących TV SAT (zapamiętałem ten adres- na zawsze). Wiem, że to nie jest wirus, chociaż mniej więcej wtedy też zaraziłem się jakimiś dwiema "latającymi żółtymi gębami po całym monitorze". Trochę się namęczyłem, żeby to dziadostwo wyciąć z systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Ale co ja mam teraz biedna zrobić?!Kiedy włączam komputer, na ekranie nie pojawiają się żadne ikonki, strzałka nie działa, wszystko jest zawieszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.04.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dziś primaaprilis!Nie wierzę w żadne wirusy. Wchodzę na te strony! ............... Gdzie ja jestem???? [ Ta wiadomość była edytowana przez: jprzedworski dnia 2003-04-01 11:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Powiedz to mojemu szefowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 On 2003-04-01 11:22, Ella wrote: Powiedz to mojemu szefowi ! Chodziło mi oczywiście o prima aprilis . Bardzo jestem ciekawa, czy się jeszcze dzisiaj do nas odezwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 01.04.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 O tyle się "znudziło", że projekt zdecydowany, technologia też - za to trzeba biegać pomiędzy różnymi miejscami, załatwiać, uzgadniać i nie ma już czasu ani siły cokolwiek pisać. Ani czytać. -----Przy okazji administratorzy powinni wyrzucić ten link do strony wieszającej sprzęt - nie każdy potrafi poradzić sobie z takim czymś. Na forum (o tematyce komputerowej) frazpc.pl autor takiego linka dostał bana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez 10.05.2003 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Mnie się nie znudziło. przecież pojawiają się różne wątki, a zresztą nie interesuję się przecież każdą sprawą na raz. Dochodząc do kolejnego etapu budowy dopiero szukam o nim informacji. Denerwują mnie tylko te żarówki, bo świecą jak chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.05.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Dużo się nauczyłem, dostałem namiary na potrzebne mi firmy, pośmiałem się z dowcipów, popłakałem ze śmiechu nad wierszykami forumowiczów,może nawet komuś pomogłem... jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts