vanderbobo 21.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ile mogę dać za instalację takiego zestawu? obudowa z zasilaczem - -płyta Int64 - -KLCD-BLUE - -Syntezer satel SM-2 - -AQUA x 10sztuk-COBALT PLUS AM - -RX-2K - -akumulator wchodzi w obudowęod płyty centrali więc 0zł-Aku 18Ah - -sygn. Satel SP-4002 (z akumulatorem) -sygn. wew. Satel SPW-220 x 2sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 21.08.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ok, to bardziej ogólnie - ile może kosztowac założenie alarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.08.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 ok, to bardziej ogólnie - ile może kosztowac założenie alarmu? Sprawdz sobie w sklepach internetowych ceny poszczegolnych elementow. Bedziesz mial pojecie o koszcie materialow. Komponenty mojego alarmu (bez okablowania) kupilbym za 3600zl. Umowilem sie z alarmiarzem na 5000zl za calosc (2 manipulatory, 22 czujki - kontaktony, inercyjne i tluczenia szkla; polozone okablowanie pod kolejne czujki). Nie bylo to malo, ale nie mialem wyboru, bo byl to jedyny czlowiek (do ktorego dotarlem) ktory znal sie na alarmach. Rozmawialem z wieloma, ale niestety ich wiedza i umiejetnosci byly dla mnie za male (nikt np. nie potrafil zrobic kontaktronu wpuszczanego w ramy okna, czy drzwi). pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 22.08.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 a może można to przeliczyć za punkt + instalacja centrali i zaprogramowanie alarmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts