Rezi 21.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zastanawiam się nad odzieleniem trawnika od rabatów rolborederem drewnianym, zastanawia mnie jak długo wytrzyma takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 22.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 zastanawiam się nad odzieleniem trawnika od rabatów rolborederem drewnianym, zastanawia mnie jak długo wytrzyma takie rozwiązanie Nie odpowiem Ci na pytanie o trwałoć, bo u mnie sš dopiero drugi sezon (póki co jest ok), ale jak zdecydujesz się na to, to we pod uwagę fakt koszenia trawy za pomoca kosiarki. Jak wysiejesz trawę do samego bordera, to nie zetniesz jej w żaden sposób. Zostanie docinanie ręczne lub podkaszarkš Teraz chyba już wybrałbym rozwišzanie z oddzieleniem za pomocš kostki brukowej lub takiego zielonego plastikowego borderka wkopanego w całoci w ziemię (albo do wysokoci umożliwiajšcej przejazd kosiarki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts