Teresa111 21.08.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam, Wpadłam na niecodzienny pomysł dotyczący sypialni. Postanowiłam część sypialni o wymiarach około 3,4x2,5 m unieść na wysokość około 20-25cm ponad poziom podłogi. Powstanie w ten sposób platforma na której umieszczę materac 2,0 x 1,4 m - będę miała niecodzienne łóżko. Oczywiści dookoła materaca w bezpiecznej odległości będę mogła ustawić jakieś ozdoby, może nastrojowe świeczki. Mam pomysł aby tą platformę stanowiły płyty MDF z powierzchnią np. ciemne zebrano. Mam kilka pytań: - jak najlepiej ustawić takie płyty - na czym - czy powinny być wkręcone do jakiegoś stelarza? tylko co wtedy z zamaskowaniem wkrętów?- jak zachowują się płyty MDF w momencie jak się po nich chodzi? czy nie jest to tworzywo tylko meblowe? Dziękuję za jakiekolwiek informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 21.08.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 konstrukcje możesz zrobić z płyty wiórowej i kantowek drewnianych jako stelaża, do niej przykleić panele MDF zyskasz sztywność oraz brak widocznych wkrętow/mocowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts