Heath 21.08.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jak w temacie. Nie wiem czy się machnęli, bo specjalnie dla mnie pierwszy raz sprowadzali Creatona, czy dachówka w ogóle nie podlega odliczeniom. Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 To nie jest kwestia odliczenia. Dachówka jako "towar" obłożona jest podatkiem VAT w "wersji" podstawowej czyli 22% - czyli w tym przypadku sprzedawca nie ma obowiazku ustawowego zamieszczania na F-rze nr. PKWiU.Odliczyć możesz, a nr. PKWiU znajdziesz w wykazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 24.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dla ulatwienia: 26.40.12-50.1 - Dachówki ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 24.08.2006 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzieki wielkie. Już mam właśnie taki numer. Zapomnieli go umiescić z wrażenia, bo pierwszy "we wsi" zamawiałem Creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts