tischler 21.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Posiadam stunie szczelną1,2x4m głęb .- beton Chcę podzielić ją na trzy pola i załączyć pompy ,wodną i natleniającą , czyli dokładnie tak jak są w sprzedarzy. Chcąc zgłosić do urzędów chęć uruchomienia biologicznej oczyszczalni dla 6 osób muszę mieć jakąś dokumentacje , atesty, certyfikaty i. t.p.? Czy wystarczy pozwolenie na budowę i odręczny szkic? Wszystkie odległości wymagane przez prawo są zachowane. Może ktoś wie coś w tej sprawie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 21.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Oczyszczalnia przydomowa powinna spełniać określone wymagania. TUTAJ jest opis jednego z producentów i jest tam odniesienie do przepisów. Kiedyś w necie natrafiłem na firmę która robi wkłady do szamb przekształcające w oczyszczalnie i mające atesty ale cena Możesz kupić najtańszą oczyszczalnię z drenażem rozsącznym i podłączyć do szamba (szambo będzie pierwszą komorą gnilną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 21.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Znalazłem w notatkach nazywa się to MicroFast TUTAJ możesz o tym poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts